hellre två än ingen!

dag två av hejdundrande uppdatering! Mickis har det säkert asbra där borta i värmen, och det är ju kul för henne. Jag ska snart gå och ha det askul på fritids! men först ska jag njuta lite av att jag har hela huset för mig själv och fixa asfeta frukosten.

det är kul men när du berättar det blir det skittrist

Mickis utlovade en hejdundrande uppdatering från min sida, vilket kanske är rätt så rimligt efter sådär två månaders frånvaro. Återkom till civilisationen för lite mer än en vecka sen. Har hunnit kicka några feta utgångar, träffat massor med folk, åkt på träningsläger, sökt ungefär 1000 jobb, chillat galet, hostat sönder mina lungor, fikat, och sist men absolut inte minst - jobbat på fritids! typ världens bästa jobb, helt seriöst!! möjligtvis bortsett från att det inte finns kaffe inom rimligt avstånd, vad är det för påhitt liksom?

jag har hört att det ska göra ont att tatuera sig på rumpan?

shennä kizar! här sitter jag och käkar äggamacka till frullebulle och lyssnar på maggio. "åh jaaaaag kan inte säääääga neeeeej det går iiiiiinte när du rör vid miiiig" osv. kickade middag/myskväll/filmkväll igår och gick upp i gryningen pga tvätt. MEN OROA ER INTE. jag mår bra. puuuh. börjar för övrigt längta till hösten. åh vad jag längtar nu när jag säger det. jag gillar när det är mööörkt och man kan tända ljus, sova bra osv. börjar känna mig lite mätt på sommarn. men annars är läget kolungt. varför jag känner så? har haft semester i två veckor (så nu är pengarna slut) så det känns ok bra. gissar att min lever+plånbok+acne+kropp+mentala hälsa behöver lite rehab/vila nu. så jag åker till kreta inatt och tar tag i det när jag kommer hem istället. ohyesssssss. kan bli helt ok. men först har jag lite viktiga ärenden som måste kirras. växla pengar, kanske köpa en solkräm osv. tänkte dra med mig frida och sen bjussa henne på blodpudding, sylt, bacon och apelsinjuice. och som tack för maten får hon hjälpa mig att komma ihåg vad jag ska packa. moahaha. får se om hon nappar på idén. fast jag nämner ju bara middagen. OFC?

jag är iallafall skittaggad. kanske ska packa lite i min bag också. alltså den jag har mina saker i.

 

 

förresten så har jag bytt fotomin. vet att det är lätt att falla tillbaka i gamla vanor men jag ska försöka med den nya.

 

gamla:

 

nya:

JA JAG VET ATT SKILLNADEN ÄR RÄTT STOR.

vilken tycker ni var snyggast??

(rösta gärna i kommentatorsfältet, via mejl eller fax)

 

 

har även mjölk i kaffet atm. vem fan har mjölk i kaffet?? och som att inte det var nog köpte jag fyra(?!) böcker igår. HJÄLP. IDENTITETSKRIS??

 

 

på tal om identitetskris så har jag klippt mig. japp.

gamla håret:

nya håret:

 

(notera gärna min hand på första bilden. skillz.)

 

 

visst var det snyggt?? (JA DET ÄR ENORM SKILLNAD OSV) känner mig iallafall asanöjd. tror jag ska kapa nån decimeter till när jag kommer hem från min galna, flippade, spårade osv resa. på tal om det så har jag lite packning att kirra nu. detta är tydligen en resa som man FAKTISKT HAR SMINK MED SIG på. (och använder det osv) så jag ska bara slänga ner mina galablåsor och stiletter.

 

 

jag känner att typsnittet i detta inlägg inte är som det ska? anyway. man är ju inte teknisk och fattar hur man ändrar.. så jag lämnar över det och en hejdundrandes uppdatering till nana. l8r!

 


ÖNSKAR ATT DU VAR HÄR.


RSS 2.0