jättefränt

FÖRRESTEN så är det bobbykväll nästa onsdag, alltså den nionde december, så då får ni allt ta och masa er dit och njuta av grym musik och massa bullar och kakor!:D

och om ni vill veta har nana ont i rumpan för att hon har suttit på en stol för länge(?!) hon fattar inte detdär att man lixom masar ner sig och sätter upp fötterna;) och jag har för övrigt fått en spotifylista uppkallad efter mig, och visst blev jag glatt överraskad över denna nyhet, men tyvär var det inte så skoj som det lät, den heter "mickis skitmusik" och ineåller tydligen allt skit som jag har länkat haha. jag antar att den är pimpad med typ aqua och fatboy slim men jag diggare;)

(allt är lite häftigare med ck)

när det gäller matlagning är jag inte "lite" jag är mer "oj!"

Helt plötsligt var denhär dagen som bortblåst! stannade i skolan för körrep och bobbyrep och klockan hann bli halv sex innan vi satte oss på tåget hem! och när jag väl var hemma tänkte jag att jag skulle vara duktig och plugga men jag la mig i soffan och garvade för mig själv åt två avsnitt av two and a half men istället och det var precis så länge jag orkade hålla mina ögon öppna för sen sov jag som en stock.(varför säger man så?) och nu är klockan redan över 10 och jag känner starkt för att återinföra halv 11 regeln(inte för att den någonsin har fungerat) och gå och lägga mig igen, men icke ska det ske, svenskaredovisning och uppsatsinlämning imorgon!

förresten är det ju kul när det dimper ner ett ett waaay för inszoomat och hemskt skolfoto i brevlådan och man får höra ”men det var väl jättefint det är ju precis så du ser ut”. Jag hade tom förvarnat att det var vidrigt. Aotch?

jag är inte bitter.


"men det är snyggt på dig för du är så konstig"

konstigt är bra, right? jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den kommentaren

känns som en evighet sen jag uppdaterade här men jag har lixom haft fullt upp! med bland annat att plugga fysik och annat skit, typ derivata, sjungit otroligt falskt på körrep, gått på bio, suttit på donken halva natten, skrattat, varit i stan och haft jättebeslutsångest, spelat piano, drömt och haft helt bortdomnade armar, tvingats till en konstig familjemiddag, utan framgång tänkt att om jag försöker intala mig att mitt huvud inte existerar kanske det domnar bort tillslut, suttit på en stillastående buss i femtio minuter, försökt repa, hängt med schööna folk, fått ryck på mitt ibland obefintliga gehör, promenerat i det kalla vädret i flera timmar, och stött på massa folk som jag inte träffat på typ evigheter och lite till;) men nu ska det bli bättring! idag är det den första advent (om det är någon som missat det altså) och jag ser ljuset. det är bara tre veckor kvar i skolan, sen väntar en helg på lisö, födelsedag och julmat. rock and roll alltså!

  
   




It's a no-smoking sign on your cigarette break, It's like ten thousand spoons when all you need is a knife

bra saker:
- Att få sätta sig i en biosalong och titta på film när man är dödstrött.
- Att käka på donken två gånger under samma kväll.
- Att sitta kvar där tills klockan blir halv två och göra ingenting.
- Baka lussebullar med lillasyster.
- Veta att man inte har massor med plugg som ligger och väntar på att bli gjort.
- Att det bara är lördag och att hela söndagen är kvar innan det blir måndag igen.
- Att det bara är 16 dagar kvar till Winnerbäck
- och 20 dagar till jullovet.
- Att jag har vänner som vill umgås med mig ikväll.

toooorsdag.

Mickis och alla hennes Nv-kompisar sitter troligtvis och pluggar fysik nu, och jag sitter med en spanskatext om la guerra civil som jag inte begriper ett endaste dugg av. Jag tänkte att jag skulle vara lite ordentlig så jag tog fram en orange överstrykningspenna för att markera de ord som jag inte förstår men det slutade liksom med att i princip hela texten var orange så jag tänkte att jag ger upp det.

Djurparken på tavlan i musiken har spårat, det var bara jag och Norea som höll det på en normal nivå, för typ första gången någonsin, sen kom alla andra och då vet jag inte riktigt vad som hände?

min mamma hade gjort pannkakor när jag kom hem från skolan idag (vilket var ungefär 18.45) så jag blev glad. på lördag ska jag baka lussebullar igen. och kanske pepparkakor. jag är inte besatt av mat det är bara som det ser ut. Hejdå.






pimpade pannkakor

rosa pannkakor och gröna plättar är det hetaste just nu! och har tillverkats flitigt i mickis kök idag. och vi har fått höra lite för mycket detaljer om hur vissa spenderat natten med sin partner, tror vi hade alla mått bättre utan denna information! och så har vi käkat smaskig kycklingwok till lunch också, och ääntligen hittat några potentiella bobbylåtar:D dessvärre är vårat gehör lite långsammare än vad vi önskar men det gick tillslut!;)

dagen har varit rolig! men vi måste tyvärr censurera lite i bloggen för att behålla våran coola image. och guzzar, nu är det tjugotre dagar kvar till lovet! rock and roll! nu ska vi återgå till greys på tjockteven. ha en grym kväll everybody;) (alltså våra otroligt många läsare)

!!!!!!!

jag glömde säga tack till den mentala kramen, och kram tillbaka på alla fysik och kemiböcker som väger ett ton ungefär.

score!

Jag har kommit fram till en sak idag och det är helt enkelt att jag (läs mitt immunförsvar) suger! Idag är det match på lidingö och så sitter jag här med en hals som jag tänker kapa av om den inte slutar vara så överjävlig inom snar framtid och feber som inte vill försvinna. Jag har blivit en febermänniska. Jag har aldrig varit det förut men nu går jag och får det var och varannan vecka?

Den enda positiva som kommer ur det här är att jag har suttit med spotify och gitarren hela eftermiddagen. Jag har blivit lite på gränsen till nördig tror jag.

 

Indra talade om för mig idag att jag är sjuk i huvudet det tycker jag bara är elakt förtal!

 

Jag gillar att jag skriver så otroligt sammanhängande. Det är ungefär som det ser ut i min hjärna just nu tror jag. Hejdå.

 

Jag gillar Indra även fast hon säger att jag är sjuk i huvudet. Men jag är inte riktigt lika

säker på hur mycket hon kommer tycka om mig när hon får se denhär bilden. :D


snålaru på solen eller

sitter och försöker planka en låt men har lite för dåligt tålamod, och jag tror grannarna tycker att dom första trettio sekundrarna är rätt uttjatade nu:P menmen. idag har jag övat på att rita cyklar vilket gick sådär, men artonhundratalscyklarna var lättare än dom vanliga! och stannat i skolan lite för länge. vi har lite svårt att bestämma oss om och isåfall vilka låtar vi ska spela på bobby, det verkar som att låtar med både roligt piano och gitarr inte exsterar! och på vägen hem stötte jag ihop med en gammal klasskompis och allt detta slutade med att jag var hemma vid fem fast jag slutatde typ två(!) och nu sitter jag och väntar på middagen som jag tycker borde infallit för länge sen! brorsan är seeeg. fast jag ska nog inte säga så mycket eftersom jag tydligen slarvat bort hans capo.

det bör tilläggas att jag inte alls tror att nana inte kan stränga om en gitarr hon verkar bara inte vara ett så stort fan av det;) och så hoppas jag att hon kryar på sig, mental kram till henne!:)


lugnet har lagt sig

Jag måste bara säga att jag tar tillbaka lite av det jag skrev förut! Jag hatar inte alls min gitarr den är min stora kärlek även om det går av en sträng då och då. Och nu har faktiskt min snälla mamma köpt en ny sträng till mig så den fungerar finfint igen! <3<3<3<3

Idag när jag läste metro för typ andra gången i mitt liv fick jag se att det finns folk som seriöst döper sina barn till pimpa-stina?! stackars människa säger jag bara! vad tänker dessa föräldrar med, det är ju ett namn som liksom är gjort för att man ska bli utmobbad. stackare! Det gjorde i alla fall min morgon ännu lite roligare än den redan var.

Jag är glad och nu ska jag återvända till min älskade gitarr!

PS. en sak måste tilläggas!!! mickis anklagar mig just nu för att inte vara kapabel att stränga om en gitarr (även några andra verkar ha fått den bilden av mig), men det är precis det jag just har gjort och jag klarar det alldeles själv, så det så!! :D

penisfäktning

sitter i skoOOlan och har en superspännande biologilektion och jag har fått uppgiften att skriva om plattmaskar! ni kanske inte visste att dom är hermafroditer som penisfäktas om vem som ska få befrukta vem, (size does matter?) och dom äter och bajsar ur samma hål. Men nu vet ni det!

nu ska bege mig mot nästa lektion, hopppas ni har roligare än jag;)



gaaah

Asså seriöst jag dödar snart min gitarr!! nu gick jävla D-strängen av igen asså jag får ryck kan den bara bete sig normalt och inte gå av varenda jävla gång jag stämmer om den?! Jag vill slå riktigt hårt på något kan min gitarr bara sluta vara helt efterbliven!

bacon is good for me



jag fastnade i halsen

"Kan du sluta stirra och stänga munnen och lyssna på vad hon har att säga du ser ut som en tönt!"

idag har vi varit i liljeholmens galleria och använt en toalett som luktade hubbabubba och irrat runt på åhléns alldeles för länge utan större framgång. Mickis är rädd för stora saker som kommer bakifrån och jag kan inte säga r utan pratar som en bäbis. rulltrappa = julltjappa.

För att ha lite mer utstrålning på scenen kan man alltid sitta och gnida rumpan fram och tillbaka på pianostolen.

en pedofildvärg med skägg och finnar.

Nu sitter Mickis troligtvis i en biosalong och väntar på att förhandsvisningen av new moon ska börja eller nåt. Så roligt tänker inte jag ha det utan jag ska vara hemma och inte göra någonting alls! jag känner mig lite för cool för att öppna historiaböckerna idag.

Matten var rolig idag för jag fick ta del av både Lindas och Noreas pedofil/skogsmulle/norrlänningsröster. Det ni!

Och jag kan inte längre kallas oansvarsfull, eller ansvarslös. jag hade bara 2,7% frånvaro = nästan ingen alls, och inte ett endaste litet IT. Så här med förklarar jag mig själv som en mycket ansvarsfull människa!

skrattet i halsen och knaket i fogen

nu har jag fått nog, jag vill ha sommar nununu.



sugarpie!




som två gafflar i en värld av soppa

Det kändes som att det blev lite press på mig nu när jag tydligen ska skriva något jättefränt?
Jag kan säga att indra står för namnet på detta blogginlägg, det känns som att hon har blivit rätt så delaktig nu så hon kanske måste ta och komponera ihop ett inlägg snart.

Idag var jag på bea med min morsa och hittade värsta coola långkallingarna som var gröna med älgar på, asså ni anar inte hur snygga dom var! men sen så visar det sig att dom bara finns i XXXL. Jag ba va?! Asså inte för att det är något fel på XXXL men dom kan ju kanske tänka sig att ha några andra storlekar, typ XL? Där blev jag lite ledsen faktiskt, bea sjönk i mina ögon. Men sen så hittade jag mini meal och då kändes det lite bättre.

Mina hörlurar har gått sönder också! Jag tror ärligt talat att hörlursvärlden har något mot mig och Mickis, fast på hennes har i och för sig bara ena pluppen gått sönder så hon kan ju höra lite i alla fall. Men det är fett jobbigt och leder till väldigt jobbiga situationer när man sitter på pendeltåget och man hör att dom säger årstaberg för andra gången och man nästan börjar skratta och sen så kommer man på att ingen annan fattar det roliga och så sitter man där för sig själv och småflinar. Tänk om mina hörlurar fungerat igår då hade denna pinsama situation aldrig uppstått!

Och som jag redan sagt så har jag tagit ut min tandställning, men nu har jag fått någon sorts plastskena som jag ska ha i munnen hela tiden fram till nyår? Detta leder i alla fall till att jag inte pratar fullt normalt. När jag t.ex. ska säga sekt (inte för att det är ett ord man använder varje dag kanske, men iaf) så låter det mer som schekkt och pinsamt blir pisaMMt. Så om ni skulle stöta på mig och undra om jag blivit störd i huvudet så vet ni att så är inte fallet, det beror helt enkelt på någon sorts plastgrej som dom tvingat in i min mun.

Nu är det bara 30 minuter kvar till Grey's så dax för mig att dra!

guzzar och banditer!

idag är det onsdag, och imorgon är det torsdag, och sen är det fredag och sen är det lördag och sen är det söndag!! haha Norea är skön:)

jag är glad att jag har överlevt dagen, den var faktiskt inte så hemsk som onsdagar brukar vara! på biologin fick vi kolla på en film om däggdjur som iofs var det vidrigaste jag sett men ganska kul också, kängurur som gav varandra pungsparkar (det är meningen att ni ska dra på mungiporna lite nu). jag och frida tyckte det var fyndigt iaf;) och håll i er nu, på fysiken fick vi sluta tidigare! jag hade alltså en rast! heeelt otroligt. amazing. wow. plus att fysikprovet har blivit flyttat till nästa fredag så vi slipper ha både fysik och kemiprov på måndag.
ja, allt tyder ju på att detta är en toppendag, ända tills jag kommer hem och ska göra engelska och har glömt pappret i skåpet! fanfanfan. jag som aldrig glömmer saker. men vad gör det, jag har ju matten att roa mig med! och så kan jag ju nörda mig lite extra framför datorn:)

nu märkte jag att dethär inlägget bara blev massa babblande om plugg och det var ju inte så värst häftigt, men jag litar på att nana skriver nåt jättefränt lite senare för nu ska jag laga mat!;D






du är ju typ lite tjock

yo! har inte värst mycket roligt att komma med, har varit sjukling idag så jag har inte gjort annat än att sova, kollat på satc och 2½ men och lyssnat på soft musik. så nu ligger jag ännu lite mer efter med allt plugg. waevah



så var det måndag igen.

Idag har jag sagt hejdå till tandställningen efter två år av troget sällskap, gymmat och ätit lunch två gånger.

Nu ska jag roa mig med "den dynamiska medeltiden" och "kvinnor och familjer i det forn- och medeltida skandinavien" under resten av kvällen så jag överlämnar uppdateringen till Mickis.



när man pratar om svamp i underlivet är det klart att man inte menar att det växer kantareller där nere

har tillbringat kvällen med att ligga i soffan och skratta för mig själv åt heartbreak hotel, inte helt fel det heller! imorgon väntar en skoj dag i skolan så jag ska bege mig mot sängen bums, god natt på er:)


Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

Gud är på min sida idag! Inte för att jag någonsin trott på honom tidigare men just idag tror jag att han ville att jag ska lägga mitt huvud på skrivbordet och blunda lite när jag pratade i telefon med Mickis för så fort jag försökte sätta mig upp i någon sorts normal ställning blev det dålig mottagning. tack för det!:D

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig på riktigt så godnatt.


du ser ut som en gris eller nånting

denhär dagen suger. har precis masat mig upp ur sängen med rackarbajsarhuvudvärk och som att inte det var nog så har jag sjuhundratolv grejer att göra, på ett ungefär.

men jag är ju trots allt ensam hemma hela dagen och ska beställa thaimat så det är väl inte så synd om mig egentligen.




konsum är så inte okej.

Jag vill sova men vi ska ha gäster och jag borde verkligen plugga jättemycket. Någon borde avskriva nästa vecka! Fast jag ska få god mat ikväll och träffa Mickis. Hon är bra.
Och idag är det bara precis en månad kvar tills jag ska på Winnerbäck!!:D

Jag är lite långsam på att ladda in saker på datorn från min kamera så här är från i osdags.
Det var en mycket rolig kväll!


tiden går så fort ibland

helghelghelg, efterlängtade helg! och nu mina vänner, är det bara 35 dagar kvar till jullovet;D




kompis det går bra nu

Jag måste bara tala om att klockan är innan tolv och jag är klar med båda mina engelskauppgifter och jag har plankat min del på båda låtarna till musiken imorgon. Jag kommer få träna tre gånger imorgon också och det är kör och Anna kommer hit på kvällen. Nu ska jag hoppa i säng (med två extratäcken eftersom min farsa vägrar dra upp värmen bara för att han är varmblodig och bor på övervåningen) och njuta av att jag inte behöver ställa väckarklockan på tidigare än halv åtta. Ibland har man allt lite flyt. Det är lila nagellack över hela mitt gitarrpapper, bra jobbat.

rulltrappshångel

idag har jag kommit till insikten att dansaerobics inte är min kropps optimala rörelsemönster, och att det finns massa bra låtar men dom är tydligen inte till för att spelas. Vi har också officiellt avskaffat snyggfacket, alla som befunnit sig där har nu förflyttats till fulfacket.

gårdagskvällen rockade med barhäng på glidiga stolar innan konserten. denice och nana är kul! Melissa horn har grym röst! den skulle man inte banga på.


det bara är så

För er som inte förstått så är Nanna = Evelina och Evelina = Nanna.
Jag är alltså en och samma person. Var detta smeknamn kommer ifrån från början är en lång historia och det är säkrast att be Linda berätta den för jag kan inte alla detaljerna.
Allt jag vet är att jag kallas för Nanna och det räcker bra för mig.

Vanligtvis är jag såhär snygg också.


ånsdag

något hemskt har skett. hannas rougeborste har försvunnit. ja rentav blivit stulen! utan den känner hon sig naken, rädd och exposed. så jag hoppas verkligen att hon återfår den någongång under kvällen!

förutom allt som nana nämnde i förra inlägget, och rougeborsten, är det en bra onsdag och den kommer bara bli bättre med skön musik tillsammans med grymma people! (och ja, jag var tvungen att skriva det på engelska, lite mer international sådär) och jag kanske tillochmed hinner med en tupplur innan jag måste gå också;) och så kirrade jag mvg på debatten! in your face maria som sa att jag var så oansvarig och skulle ta tag i mig själv;D

när jag ändå är inne på skolan ska jag nog ta och göra matten på en gång. logaritmer är ASroligt. eller nåt


fett med najs

Den här dagen asså!
För det första övergick Mickis sovtiden med 2 timmar igår och bara det gör ju att saker blir som de blir. bara för att nämna några exempel så har hon spagettifingrar, pratar i halva meningar och betonar helt fel så att ingen fattar vad hon egentligen vill ha sagt. Jag har bara gått runt och skrattat hela dagen åt ingenting och tänkt konstig och inte kunnat koncentrera mig i längre än 5 minuter. Sen så somnade jag nästan i musiksalens soffa men då var det någon jävel som kom och satte sig på mina fötter! Men nu är det träning och sen Melissa Horn och imorgon är det pannkakor till lunch!!:D


Topmodel 2010, det är allt jag säger.

skärpning på folket!

Mickis tycker att jag låter som en turk och jag är alldeles för trött för alla sociala sammanhang och jag är stört sugen på våfflor men min kära moder tyckte inte att jag förtjänt av det idag uppenbarligen. Mickis vill även bli som en gubbe på youtube för han var tydligen grym på något sätt? Plus att sovtiden nu är överskrivden med 45 minuter, vad händer med oss?!




fysik är tråkigt

     


vi har bildbevis på att jag lämnade plektrumet på Christers skrivbord!

Älskade måndag är här igen! Det firades därför med Mc Donalds mat i supercoola Globen som har världens bästa Carlings och klockaffär. Vi insåg att det helt enkelt var farligt att åka dit, och att man glömmer bort massor med affärer när man går i stan och att B inte riktigt är det bästa ackordet.

Jag har dessutom gymmat idag duktig som jag är, dock orkade inte riktigt mina armar med hela träningsprogramet så det är väl en rätt fet pik om att jag får pallra mig dit några fler gånger i fortsättningen. Och jag har hämtat ut min Winnerbäckbiljett så nu är det på riktigt, helt säkert att jag verkligen ska få gå och det känns stört bra!

Sen glömde Mickis sina hörlurar i min väska och jag hoppas för allas bästa att hon ska överleva detta fram tills imorgon och inte bli psykiskt labil på kuppen! jag tror att den här bilden illustrerar ganska bra ungefär hur hon känner om detta just nu, men härda ut och var stark kvinna!



Nu kallar gitarren och engelskauppsatsen, mest gitarren i och för sig. Hejsvejs!

du har rock'n'roll i dina bröst

nana hyperventilerar och har en puls på tvåhundra nånting skulle jag tro. förmodligen för att hon är ungefär världens lyckligaste just nu. inte för att hon är besatt av winnerbäck och råkar ha biljetter till en megakonsert den fjortonde december elr så, nejnej.


utseendet är inte allt, OKEJ?!


ett sällsynt exemplar




sexhundrasjuttiofem tusen dollar

yo. nana är påväg hit och vi ska gå på fem coola fester eller nåt sånt random häftigt nivet;)


Jag är hög nu sen den dagen när du kom, ja jag är hög nu och kan inte somna om, och jag undrar om jag någonsin ska nyktra till nån gång med dig, med dig, med dig.




Lars Winnerbäck är och kommer för alltid att vara den bäst, det är allt som finns att säga!

han luktar som en karl

samhällsuppgiften är klar och inskickad! jag äter varma koppen och winnerbäck spelas på högsta volym, imorgon smäller det! dock verkar det som att vädret inte kommer bli direkt asnajs, men tur är väl det att jag har min otroligt snygga regnponcho som kan komma väl till användning!

det är ett stort liv

Himla kul spruta det där! Nu sitter jag här med feber (som jag troligen haft hela dagen i och för sig) och fryser som en dåre och inte får jag spela match heller. Det var ju jävligt nödvändigt!

Men jag får väl se det från den ljusa sida, jag missar inte Grey's i alla fall och jag fick lite mer tid till naturuppsatsen som är klar att skickas in vilken sekund som helst. Och vi har ju trots allt fortfarande massor med chokladbollar i kylen som väntar på att ätas upp.


jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp

Idag har varit en bra dag för min del. För det första så dog jag inte på min gitarrlektion, jag lyckades ta mig igenom hela låten, poäng till mig! Sen så skrev jag på min och Lindas naturuppsats så den är väl nästan klar, eller okej det var en lögn men det är inte lika mycket panik längre. Och vi hade gott bröd hemma, dock INGA KYCKLINGKEBAB?! sen när händer det i det här huset liksom? Men sen åkte jag i alla fall till min träning och det var jätteroligt, och vi sprang ute också. Sen kommer jag hem och inser att min bror har bakat chokladbollar, och att min mamma har gjort gulaschsoppa så att jag kan äta det imorn (nej jag är inte besatt av mat!). Och det är bara 3 dagar kvar till Winnerbäck. Det var nog ungefär allt. 

Sen så bör även tilläggas att Mickis har blivit helt betuttad i fem klockor och ett armband, att hon äger på kemi och att normalfacket faktiskt är en bra grej det med.

Det här är också en rolig grej, sånt gillar vi!


inte mycket att hänga i julgranen

inte min dag idag, det är inte helt okej att somna mitt under ett prov. så idag ska jag hålla mig till regeln, halv elva sängen it is! morgondagen kan iallafall bara bli bättre!;D

nana har skrivkramp, ryck  på sin dator och kommer nog snart bli psykiskt labil. men hon sa att hon hade kladdkaka hemma så detdär löser sig nog finfint!

och idag grabbar, är det ungefärligt 47 dagar kvar till jullovet! nedräkningen har börjat:)


söndag igen

Jag ber om ursäkt för den extremt tråkiga rubriken men kreativiteten ligger inte på topp för tillfället. Däremot har jag samlat mängder med vuxenpoäng idag! Först så gick jag upp inte allt för sent, sen så städade jag hela huset (stört jobbigt om någon undrar) eftersom att den övriga familjen kom hem idag, och efter det stekte jag pannkakor till middag. Jag liksom lagade mat till mig själv, detta är sensation ska ni veta! Jag är nämligen sämst på att laga mat och jag tycker det är dötrist så därför kommer jag antagligen dö av svält när jag flyttar hemifrån en vacker dag…eller så får jag leva på pizza och donken :D

Nu har Mickis lämnat mig vid msn eftersom att vi kom på någon dum grej om att vi ska börja gå och lägga oss senast 22.30 innan skoldagar för att sömnbristen inte ska bli lika svår i fortsättningen, men eftersom jag inte börjar förens 11.15 imorn känner jag mig lite för cool för att bry mig om det! så jag trotsar regeln första dagen. känns som en bra början.

 

Men kolla in den här kurvan! Tack vare alla er ”pussiluss läsare” så har besöksstatistiken ökat radikalt de senaste dagarna, inte illa är allt vi har att säga. Denna bloggen kanske har en framtid trots allt! (dock finns det en anledning till att vi har klippt bort siffrorna till vänster över exakt hur många besökare det var, men det kanske är sådant man inte ska erkänna)

 

 

 

Nu blev det här ett väldigt långt inlägg, men jag måste bara säga en sak till. Jag vet att jag har lovat mig själv och alla andra att inte börja tjata om det här, men idag är det söndag, vilket betyder att det bara är 5 dagar kvar tills fredag, och på fredag är det Lars Winnerbäck! Förstår alla hur stort detta är?! Jag kommer att sväva på små rosa moln efteråt. Men nog om detta, jag ska verkligen försöka låta bli att prata om det mer innan fredag!

 

Datorn surra oroväckande högt, dags för mig att dra!

 

 


även växter behöver hårspray

bläää. denhär dagen har sugit ganska hårt, började med att klockan väckte mig waaay för tidigt och jag masade mig iväg till jobbet. när jag äntligen skulle få åka hem så åker bussen förbi mitt framför näsan på mig. och eftersom någon envisades med att det skulle vara söndag gick inte nästa förräns om en timme. kändes ungefär som ett knytnävsslag mitt i fejan. tack. jag tänkte iaf att jag skulle ta en promenad hem men det var ju hur kallt som helst, plus att det gick väldigt segt eftersom jag hade massa skavsår.

när jag äntligen kom hem däckade jag i soffan lite och sen satte jag mig och råpluggade fysik. och så kul har min dag varit och imorgon börjar skolan igen. jag är så sjukt omotiverad.

men nu har jag klagat klart! det är faktiskt bara sju veckor kvar tills jullovet och vi har fortfarande kvar bokstavskexen från ikea och min mobil har blivit ihoplimmad av en snäll far så nu ser den riktigt snygg ut igen och jag hade kul i fredags även fast jag utan anledning verkade grinig ett tag. och igår hade jag en trevlig dag med hanna i sickla, hon är bra hon:D


anyway, ha en grym kväll!



"Du ser ut som en gris eller nånting"   sugarpie!



RSS 2.0