snart drömmer jag om dig

hejdå stockholm, hej gotland. snart i alla fall. är inte alls taggad på något sätt, har lite separationsångest sådär..men det blir säkert bra, när första lönen kommer eller så. två månader utan tillgång till internet och mottagning på mobilen, på en ort där bussen går ungefär fyra gånger om dagen. party. hej så länge då.

ja men så länge du inte får valkar på låren är det ju lugnt

Idag ska jag titta på världens bästa man på maximteatern tillsammans med min bästa. Efter det ska jag iväg och träffa andra fina, kommer bli så himla bra.

Och imorn är det eken, alltså uppstigning i gryningen. Att vänta tillbaks dygnet i förväg känns lite överskattat, får helt enkelt gå upp i chock imorn och hoppas på det bästa. Allt rockar ganska mycket just nu. Jag är faktiskt lite taggad på att spela handboll på äckliga leriga planer på gubbängsfältet. (kommer vilja ta tillbaks det där efter fem minuter i leran imorn!)


jag gillar när du är snygg i vita mjukisar

anna gästade här ikväll! (efter en timme av panikstädning)kladdis och massor med gott te, asvärd kväll! jag förstår mig inte riktigt på vädret? men asså, nu är det shorts som gäller resten av sommaren, no matter what. Brorsan är hemma också, har utlovat någon sorts mat. antar att det är dags att sätta fart då. hängde även på stan med favoritsnyggo idag, vi fick ganska mycke ragg åså.

med fint sällskap blir det mesta rätt bra

Besvikelsen som uppstår när man frågar vad vi ska äta till middag, och får svaret att planen var att inte äta någon middag ikväll. WTF?!

 

Tur att det finns korv med bröd. Senaste dagarna har varit studentmottagningar, solning, rännande på stan efter presenter, badutflykter, pannkakstårtsätande, tränande, öldrickande och lite sånt. Igår var det även slutskiva. Bästa utgången på länge, sjukt värt! jag kom alltså hem klockan fem på eftermiddagen, idag. så stört bra var det! jag måste nog börja skriva dagbok (eller bli bättre på att blogga) så att jag kan komma ihåg vad jag gör. kommer ju inte ens ihåg vad som hände för en kvart sen liksom. att ta studenten var verkligen det bästa som hänt på väldigt väldigt länge. jag gillar att linda är tillbaks på behörigt avstånd nu också, det var på tiden! nu är det enda som saknas lite fler bra utgångar, någon form av rutiner, mat i mitt kylskåp(!!!!) och en hel del sömn. kommer behöva några dagar för att återhämta mig. imorn kommer min bror hem, då kanske vi kan lyckas fixa fram lite normal mat i alla fall. annars fungerar nattmacka i form av rester från studentmottagning ganska bra det också. framför allt cupcakes. helt ok liksom<3

 


lungan, jag tar cykeln till hemköp nåt år eller två.

kan inte sova än. så jag tänkte tipsa om baksmällan 2.
men det behövdes väl egentligen inte. så jag otipsar om listan på sveriges 69 sexigaste män. den är helt skev. absolut inte värd 39 kr. rentav rena rånet i dessa kristider. enough. godnatt.

kan inte ikväll, ska knulla.

skulle vilja ge en liten eloge till johan som verkar vara vår enda trogne läsare som vågar lägga en kommentar ibland. vi är så glada att vi har dig johan.

är det bara jag eller har snubben väldigt högt hårfäste?

hallå där bloggen!! livet är lite för bra för att chilla här just nu. två veckor sen studenten och fan vad det rockar. har festat, ölat, dansat, shottat, taggat, vinat, firat, varit med alla jag gillar mest, cyklat vilse, ringt för mycket, sovit för dåligt, gjort av med för mycket pengar, mått för dåligt, skitit i ångest och skrattat mest hela tiden. aa ni hajar, kaos osv. precis som det ska vara. det jag kommer ihåg är iaf grymt. citerar nationalteatern och säger att livet är en fest.
nu börjar jag känna mig sliten. har ont i hela kroppen men mest öronen och huvudet. har fått blåmärken av hemsläp, konstiga skrapsår, köttiga sår på fötterna, så röda ögon att jag trodde jag hade blivit vampyr ett tag och fantastiskt fina påsar under ögonen. men efter en hemmakväll, lite bra sömn, två/tre duschar och fyra liter vatten ska jag nog vara ok normal igen. piz.

i söder tre gånger om veckan

jag har ett kliande, äckligt myggbett på foten. eller rättare sagt typ sju. men samtidigt, är det sommar hör det liksom lite till att ha sandaler, vara barbent och därför få lite för många myggbett. imorn är det bästa indras student som gäller, taggad tjej! varför kan man inte få ta studenten några fler gånger?

kickar mitt beigea fodral ikväll igen. ELLER?

igår. började dagen med att kriga upp i gryningen för att kicka tvättstugan. stoppade inte lite random kläder och somnade om. vaknade tre timmar senare. lugnade ner mig med en groggbalkongen. lite frukost och solning på det så var man back on track. åkte in till stan för shoppingrunda med systeryster. slutade femhundra timmar senare (ungefär) med trettio omvägar för att gå hela västerlånggatan och inse att ben&jerrysglassen inte fanns kvar. men vad gör det, hemköp och skanstullsbron är ju mycket mysigare. kom hem för sent och svidade om och la på partymejken, igår var det ju johans tur att ta studenten och det skulle firas. och ja, fyfan vad han är bra. och full. fast mest full. han också. krigade mot myggorna och körde hinderbana light för att komma hem. träffade några fyllon på gp så jag fick sällskap <3 också. bra dag bra dag. nu återhämtar jag mig med spagetti (ja, var tvungen att googla stavning, trodde det var ett h med??), köttfärssås och kaffe. tror jag behöver mer kaffe.
jag <3 mat.

den där var ju faktiskt rätt bra på fingret

ååh asså sitta på balkongen i regnet och käka fulle! typ lika mysigt som att sitta i solen måste jag säga, det är ju fortfarande typ varmt. jag älskar sommaren i övrigt, har varit med bästa, firat studenter, sovit, stekt i solen, grillat, chillat i farsta lite för många timmar, cyklat, åkt till skogen, tagit mig hem från skogen, ätit för mycket korv, sprungit hem från hökis mitt i natten, tagit 100 bilder med fridas mobil och inte fullt lika många med nils, blivit lovad en båttur och massa annat sånt. idag åker fina linda till värmen, känns lite tomt åså.


shitshitshit

nu ska jag bädda ner mig i sängen och titta på shutter island alldeles ensam...
fatta vad tuff jag kommer kunna säga att jag är efter dethär!

talking to me? or talking to me?

pallade inte kriga in bilder i förra inlägget. anyway. några mobilpics.

det närmsta jag har kommit gruppsex är en kille som var lite schizofren

de senaste dagarnas sysselsättning. typ.
- haft en supermiddag på balkongen
- lyssnat på värsta coola bandet som spelade rainbow
- bättrat på javislooken med kol(?) under ögonen
- grillat massor
- softat på nybyggda altanen
- försökt få mina blommor att överleva
- (misslyckats)
- fått en blöt kindkyss av en främmande brud
- (varit jävligt snygg)
- "åkt" longboard
- "spelat" fotboll
- varit på stans(?) coolaste fest i skogen
- solat
- bränt mig
- åkt nattbuss mest hela tiden
- gått barfota mest hela tiden
- myst på en brygga i kvällssolen <3
- blivit blåst på pengar
- tappat luren fem gånger
- återfunnit den fem gånger
- ätit maxmat
- chillat på google maps
- muckat med en biff och fått näsblod
- sovit till kl 17 <3
- gått hem i morgonsolen nästan varje dag
- ölat som fan
älskar alla som läst igenom hela långa listan <3 PUSS.

Fy vad vi är bra! Och kom ihåg att oro är ungefär lika effektivt som att lösa en räkneekvation med att tugga tuggummi.










varför är det typ ljust ute?

studenten var asbra! kände för att vara lika häftig som mickis och lägga upp massa bilden, men det var lite för ansträngande just nu. det var stört bra i alla fall! annars så känns det helt okej när man för andra dagen i rad kommer hem samtidigt som syrran går upp för att åka iväg till jobbet. det bästa är att det spelar verkligen ingen roll, jag är helt fri! men, fri eller inte nu håller jag på att somna sittandes. l8r.

FYFAN VAD JAG ÄR BRA

i tisdags tog min bästa person studenten och jag var så glad för henne skull. igår var det min tur och det var den bästa dagen i mitt liv. detta har bla lett till:
- att jag har dygnat för första gången på riktigt
- har ett ständigt tjut i öronen efter flaken
- mitt rum är jävligt välstädat
- jag har sex st blåsor på fötterna
- och ont i hela kroppen
- det enda jag har ätit idag är godis
- jag lider av vätske/vitaminbrist
- jag är så trött att jag inte orkar kolla på play innan jag somnar
- halsont bigtime
- jag har sminkrester som vägrar gå bort
- det finns trehundra bilder på när jag grinar
- jag har massa fina blommor i mitt rum
- det luktar skitgott
- jag kan leva på rester från mottagningen hela helgen
- jag har fått supermycket fina presenter
(jag vill gifta mig med en filt) och jag tycker livet är så jävla bra just nu. rågillar alla som var med och gjorde dagen till det den blev, skulle ge allt för att göra det igen.
.

 

 


RSS 2.0