du bara står där som en blank fisk och låtsas som ingenting

Den här helgen har jag umgåtts med fina vänner, irrat bort mig någonstans i älvsjö, ätit godis till frukost, tittat på det sorgligaste grey's avsnittet och nästan gråtit lite, haft slagsmål med min brorsa, ätit konstant, inte pluggat det jag borde, inte tränat, insett att doftljus från ikea kanske kan vara helt okej trots allt, knaprat ipren, bränt mig på våffelgärnet och mycket mer.

Imorgon början en ny vecka och jag vill bara lägga mig i min säng och sova bort ungefär all tid som är kvar innan sommarlovet. Men tyvärr fungerar ju inte detta så jag får helt enklet försöka se det positiva med hela situationen. Det är ju trots allt inte så lång tid kvar till nästa helg.

pastellfärger på ett ruttet skägg

dum som jag är får jag för mig att ta en promenad i det "härliga" vädret så nu sitter jag här, två timmar och en vurpa senare och tinar upp min helt förfrusna bakdel. gick vilse gjorde jag också. två gånger. egentligen borde jag sitta med fejan i kemiboken just nu men jag har försökt, det har jag verkligen, och det går bara inte. jag är way för efterbliven för cyklohexaner och alkyners molekylformler hit och dit och allt vad det nu handlar om.

känner mig utan tvekan galet positiv iallafall.tror jag måste tröstäta lite. ne nu ska jag masa min feta fetthög in i duschen. på återseende!


först gick det bra och sen gick det dåligt.



Okej att vi inte är världsbäst på att uppdatera, men riktigt så här illa ska det väl
inte behöva se ut för det? Nu ska det minsann bli bättring!

I sommarsol och vinterkallt

Guzzar och banditer! lördag kväll och fina hanna är påväg hit, musik på högsta volym och efter några hundra tabletter mår mitt huvud bättre. kompis det går bra nu. väldigt gles uppdatering på sistone men det ska det bli ändring på!


och såhär snygga var vi en morgon nångång i augusti

 


tacktacktack

idag sa jag hejdå till handbollen. det känns lite konstigt såhär efter nio år, men jag kände mig ett ton lättare när jag klev ut ur hallen än jag gjort på länge. det har varit nio otroligt roliga år!



fy sjuttons faderullan i aftonrodnadens purpurglans att man skulle bli född till människa, man skulle ha varit korvgubbe!

ibland kan man bli glad för ingenting, typ främmande människor på tunnelbanan. det sitter en grå ful klisterlapp med texten sveriges riksdag på min skjorta men vad gör det. jag är nöjd ändå.

möglig korv när den är som bäst.

Jag har verkligen ingenting vettigt att säga. Men det skulle ju vara trevligt med lite sommar.


Sockervadd och en rutten mun

inte undra på att man inte visar sig på bloggen när sånadär bilder dyker upp! men låt er inte luras jag är awesome i verkligheten;) anyway, helgen flög iväg som en skållad råtta och nu är det helt plötsligt måndag (brukar vara det efter helgen) och jag har hittills lyckats försova mig, kolla på en tråkig film, klagat på träningsvärk ungefär femhundratrettioelva gånger, kommit på hur mycket jag älskar wannabecapoknappen på elpianot, förgäves dragit med mig linda och sprungit längs hela östra gymnasiets korridorer för att försöka hinna till en lektion som hann sluta, hämnats på norea (moahahaha), varit efterbliven på en mattelektion, tränat med syrran, försökt mig på dethär med att studera och svamlat i telefon. och nu är jag helt galet trött. såg iallafall efter mycket om och men snabba cash igår med alla coola människor och den var grymt bra! heeelt värt det att åka runt trettio omvägar på grund av nåt slags "körförbud", powerwalka till ica och vara trött idag:) däremot måste jag säga att jag kände mig lite snuvad på konfekten vad det gäller joel, han platsar helt enkelt inte på nån lista.

efterlysning nummer 78

Jag tycker Mickis är dålig på att uppdatera, vart befinner sig kvinnan?!


en del svordomar är ju ganska schyssta, men en del klingar ju veeeerkligen inte fel i en döv tants öron

Till och med på radomlistan med 541 låtar lyckas Have it all helt plötsligt börja spelas ur högtalarna. Smile för fan. Jag måste undersöka om det finns något att tröstäta i huset.

the dreads are gone

Filmen igår var bra, men nisses skratt var bäst! :D
det luktar god mat från köket så nu tänker jag dra dit och se om det finns något till mig.


ni går bestämt i dimman min gode man

nunununu ärjag klar med min snygga labbrapport ochjag och frida sitter i teknik och väntarpå seega sammare aka noreafiaochnana känns lite häftigt att vi både började senare och slutadetidigare än dom idag! dethär tangentbordet var otroligtjobbigt ochsegt så nu orkar jaginte skriva nåt mer, vi ska iallfall käkaoch gå på bio snart ska bli skojskoj!

mekkannikerna

I morse när jag vaknade trodde jag verkligen att det var lördag, fatta besviken jag blev när jag kom på att det faktiskt bara är torsdag än så länge. Men imorn är det fredag och vi ska på bio och det är musik. Sen så var det något om att ha idrott utomhus i snön men om man låtsas som att det inte är på riktigt så ser det ut som att imorgon kan bli en bra dag. Noras dans ägde!

Ibland undrar jag vad folk har för problem med att bara säga rakt ut vad de menar. Det spelar ingen roll om det är taskigt det är ju mycket bättre att bara veta om någon inte vill ha med en att göra än att inte fatta någonting alls.

Och för övrigt så hatar jag :P gubben jag tycker den ser ful och elak ut!

våra kläder i hög på en ostmacka

shit vilket bra kex! haha. vissa grejer är föör bra för att vara sanna! idag har varit en händelserik dag men det känns typ som att jag har drömt den! iallafall började det med kemi redan halv nio och jag var asgrym och typ lyssnade och antecknade hela tre sidor! sen slutade jag jättetidigt och satt och babblade i frådet i typ en evighet så jag hann få ont i rumpan innan jag åkte hem. och sen var jag duktig och spelade gitarr och sen har jag lagat mat också och det lyckades bli skitgott och det ska ni veta händer inte ofta i mitt kök!


imorgon ska vi tydligen vara ute på idrotten och jag har lust att kasta gröt i nåns feja.




etthundrafemtionde inlägget

Kycklingkebab och janssons frestelse, min middag kunde inte ha blivit mer perfekt! Nu väntar bara den enorma högen med saker att göra men snart börjar sverige-polen och gitarren har jag faktiskt inte spelat på sen i förrgår så den behöver lite kärlek den också. Och förresten har jag varit fett duktig dom två senaste dagarna!! Jag har gjort 18 instuderingsfrågor till historiaprovet som inte är förens om 3 veckor (i och för sig är det bara 18 av 70 men om jag inte låtsas om dom andra så finns dom inte). Imorn är det snoras dansuppvisning med Indra och det kommer bli feett med roligt!! Nu ska jag duscha och försöka ta tag i mig själv innan det är för sent.

Jag tycker att det är väldans tråkigt att Linda inte visat sig i skolan varken idag eller i måndags, jag blir lite ledsen i ögat när hon inte sitter brevid mig på lektionerna och får allt att bli lite roligare!

inga kan ta fel på varann som vi

vissa dagar suger man bara helt enkelt, och idag var det min tur att göra det. Men jag blev glad när Lars Winnerbäck fick både priset som årets artist och guldmicken på p3 guld. nu ska jag sova och övertala alla gudar eller vilka det nu är som bestämmer att min morgondag ska rocka fett!

en orkan fylld med risifrutti

det var ett himla tjat! men okej jag förtjänar det. ös på


København

btw är det sunkiga enstjärniga hotellet bokat nu, vi kommer alltså verkligen att åka till Köpenhamn! Det var i och för sig en rätt skum hemsida så om alla pengar råkar vara försvunna från mitt konto imorn så vet jag ju vad det beror på i alla fall. SMILE!!


och så var det dethär med mapparna!

okej jag kanske har ett extremt kontrollbehov och vill ha ordning och reda på allt.
men snälla söta rara älskade mickis, hur svårt kan det vara?!

det är ju inte som att man har två frallor på varandra om man ska göra en dubbelmacka!

jaaaa! jag har äntligen fattat vad i hela friden jag ska med derivata till, det är ju för att jag ska kunna räkna ut hur jag ska göra dom bästa hinderbanorna i hallen när jag flyttar hemifrån, och fysiken behövs ju för att räkna ut kraften jag behöver för att hoppa över alla hinder och med vilken kraft och vilken vinkel jag ska ha för att få till bra storlek på fläckarna jag skapar med alla röror som jag kan göra och slänga på väggen utan att nån bryr sig!

idag har jag gått med på att bo på ett sunkhotell när vi ska till köpenhamn men vad gör det det är billigt och vi får frukost. man får ju inte vara kräsen och från det andra hotellet var det faktiskt hela två kilometer för att komma till självaste centrumet. och kan ni tänka er, TVÅ TREDJEDELARS coopertest ständigt fram och tillbaka till hotellet, det håller ju inte i längden. kommer iallafall bli hur skoj som helst jag har redan börjat nedräkningen!

btw är det inte så värst charmigt med tunna guldiga tights som jeans på enorma bakdelar och det är inte meningen att nån annan än hanna ska fatta delar av "mitt förra inlägg" så var inte oroliga pussilussläsare, jag har inte gått och blivit tokig. och förresten tycker jag att ni har snålat fruktansvärt på kommentarerna senaste tiden, man vill ju inte snacka med en vägg!


underligt bagage

Jag hade ju då någon slags tanke om att jag skulle äta lite mindre godis på vardagarna eftersom det inte kanske inte är jättebra att överkonsumera socker (jag gav upp anna skipper för länge sedan om någon eventuellt råkat missa det) men så fanns det chokladsplashade bilar hemma!! Asså det måste seriöst vara världens godaste godis! Men nog om detta. Idag var det skola igen och jag fick lite ångest över alla uppgifter som jag inte ens har börjat litegrann på, så nu sitter jag här med en halv spanskauppsats och en HUGE svenskauppgift framför mig. Då kan det ju faktiskt vara lite berättigat att tröstäta egentligen. Sen har jag bara natur, historia och engelska kvar. Men det lööser sig! Jag börjar trots allt inte förens 9.40 imorn så jag kommer förhoppningsvis överleva. Detta kan få firas med en frän bild från älskade ikea.


jag föll för dig genom ett öppet fönster

hahah förlåt nana det bara slank ur mig som en hal potatis!

idag har jag tagit en frääääsch sovmorgon, kände mig lite 2cool4 kemi halv nio och sex timmars håltimme så nu har jag sovit och pluggat lite istället, egentligen skulle jag träna men halsfan gör fortfarande ont! "igår snubblade hanna förbi" och vi åt "kladdkaka" till kombinerad frukost lunch och middag, lite snålt med tid där för sen var klockan helt plötsligt kväll och jag skulle gå på bio med bobo och stoffe och vi såg doctor P(!) okej egentligen hette den nåt annat men det var ingen som kunde uttala det så jag la inte namnet på minnet men den var iallafall helt knäpp men heath ledger och johnny depp var med så det funkade att titta på ändå! ´
nu ska jag gitta till skolan och gitta borde också befinna sig på nanas fina lista där nere;)

 
..en trött och sliten mickis
moahaha


ditt förbannade köttmongo!

Mickis kommentar stämmer så jävla bra! Jag är fett tråkig idag och dissar bio för spanskauppsats och semla. Men idag, efter en ganska lång stunds letande, lyckades jag hitta ett hotell i köpenhamn som går att bo på utan att vi blir helt ruinerade!! Nu är det bara en biljett hem som saknas innan allt är klart.  Jag försöker planka basen i en låt men det går inge bra för mig så snart har jag inga ursäkter kvar för att inte göra min spanska, men jag kan fortfarande dra ut lite mer på tiden.

Lista över förbjudna ord:
awesome
Lattja
smarrigt
yesbox
alright
abo
ostkrokar

du är osynlig nu din värdelösa fåntratt

gårkvällen var väl sådär, jag ber om ursäkt för mitt extremt osociala beteende jag mådde inge vidare så jag var hemma redan vid ett-tiden. men det var trevligt så länge det varade! nana var iallafall ett awesome resesällskap och jag lyckades fiska upp syrran i gullmarsplan också. och jag tror spärrarna i centralen inte är ett stort fan av nana, men mig däremot verkar dom gilla! eftersom när jag kom så öppnade dom sig vänligt för mig utan att jag äns tog upp kortet men när nana skulle pröva samma grej stägdes dom direkt med henne i mitten. moahaha. kanske beror på hennes extremt känsliga öron? jag är hemskt tråkig och äcklig idag och har inte åstadkommit mer än att tillaga fajitas utan att äns vilja äta det, och ikväll ska jag dega i soffan och stoppa i mig glass och onyttigheter som en flodhäst för nu har jag bestämt mig för att vara frisk tills imorgon. hoppas ni får en tuffare lördagskväll!

muffinmamman

Jag har egentligen inte så mycket att skriva insåg jag nu när jag satte mig vid datorn. Men ikväll ska alla coola människor hänga i väsby och bada jacuzzi och som tur är råkar jag vara en av dessa häftiga människor;) Imorgon ska jag hjälpa Indra att fixa lite barnkalas och det är ju alltid trevligt. Jag tror jag håller på att bli glöms också. Det sista jag sa innan jag gick från mitt skåp var att jag skulle komma ihåg mina gitarrpapper, och tror ni att jag har några papper med mig? NEJ?! Jag får väl klara mig utan dem helt enkelt. Nu måste jag hitta en bikini som passar vilket kan bli lite av ett problem. Herrejösses vad stressigt det blir ibland!

arton

Stort grattis till Anna som fyller 18 idag!
Hon gick inte ut på krogen eller tog körkort idag så jag fick vara hos henne och fika bullar och tårta, det var mycket trevligt! (det finns alltid typ världens trevligaste sällskap och godaste fikat i det huset). Nu ska jag hänga tvätt och sen är det godnatt!



det är ju ni som är själva fåglarna

jag måste bara tillägga att ulf äger oss på att videoblogga




och vad glor du på har du aldrig sett en puma på en balkong förut?!

i gårkväll hände det, jag sjuknade in och spenderade kvällen med att äta piller plugga och sova. och idag var jag tvungen att åka till skolan för att göra matteredovisningen och det sög men jag är glad ändå för jag fick faktiskt mvg och det händer ju inte varje dag! sen åkte jag hem och bäddade ner mig i sängen och satte på kverteret skatan säsong ett, skatan in my <3 säger jag bara! fast jag orkade inte hålla mig vaken riktigt hela och sen sov jag i typ fem timmar och vaknade lagom till middagen men vad gjorde det för jag hade ju ingen matlust alls, wtf lixom? (för er som inte är så insatta är detta ett högst ovanligt fenomen) och nu påminde linda mig att jag måste transponera min låt så kompskissen stämmer med noreas jobbiga tonartsbyte tills imorgon (ingen pik eller så). och imorgon är jag bjuden på två coola fester men jag kommer typ inte orka göra nånting om det ska fortsätta såhär! och btw ska jag säga grattis till körkortet rebecca! och för övrigt tycker jag mina föräldrar har blivit riktigt trendiga när dom sitter vid var sin dator i olika rum och fars skickar "nu finns det nybryggt kaffe i köket" till mor på självaste facebook. man skulle kunna tro att vi bodde i en sjuhundratolvmiljoners lyxvilla, jag låter er tro det! nu blev dethär inlägget väldigt osammanhängande men det är lite så allting är just nu och jag undrar vart nana håller hus och jag orkar inte lyssna på musik det är alldeles för mycket ljud för mina stackars öron och nu kom jag på att det finns otittade paradise hotel avsnitt som väntar på mig. jag ska nog hålla käften. på återseende


ni är ju liksom människor

Jag är hungrig och trött men INTE psykiskt labil, det händer inte allt för ofta. Idag har inte så mycket intressant hänt. Eller jo vi har skapat rockversionen av crackhoe och jag fick en alldeles egen syntslinga! Jag har en blåsa på fingret och min tumme gör ont igen men jag har hört ryktas att mamma köpt nya kycklingkebab så jag tror jag kommer överleva kvällen trots allt. Mickis lyckades hoppa på fel buss idag påväg till skolan, hon började alltså åka hemåt igen. hur smart låter det på en skala? Hon får väl skylla på morgontrötthet eller något sånt. Nu ska jag ha maaat!


Någon har förresten skapad den bästa facebook-gruppen någonsin "vi som blir fula på bild men är awesome i verkligheten"

det blir ju bara jättepinsamt att sitta och prata helt tyst

ibland är det himla tur att nana finns, eller mest hela tiden tycker jag faktiskt för då kan jag säga till henne att hon ska låtsas att hon lyssnar fast hon egentligen ska ignorera när jag måste klaga av mig utan att andas ett tag. och sen när jag har gjort det kan hon få mig att skratta igen;) jag är iallafall galet trött fast jag har sovit inte jättelite och min konstiga armsmärta har spridit sig och mitt huvud dunkar och jag har blåmärken på knäna och massa snor i näsan och nyste typ tio gånger i rad på svenskan. och som att inte det räckte luktar doftljuset typ ingenting! (nu känns det lite bättre tack) jag har iallafall städat massa och försökt göra lite matte men jag fattade ingenting, verkligen ingenting men nu ska min fina bror hjälpa mig imorgon så det kanske blir bättre då! nu ska jag läsa klart engelskaboken så jag kan gå och lägga mig nån gång för jag måste faktiskt masa mig till skolan imorgon klockan halv nio, för när allt kommer omkring är jag ju trots allt naturare. bläää.
bara så ni vet är dethär ingen klagoblogg egentligen det bara råkade bli så, imorgon kommer jag tillbaka med gladare miner. haha nu blev jag kallad gullefjun, vissa vet hur dom ska förgylla min dag:) älskipälski!


dom e jävligt dåliga domhära blixtlåsena

Hökis pökis krökis is the place to be, det är allt jag säger asså! Därifrån kan man till exempel få åka en ny etanolhydrilbuss till skarpnäck eller bara hänga bland alla coola människor i väntan på att 173an ska anlända, och det är inte illa det vill jag lova.

Och för att fortsätta på gaffelspåret, är det någon som testat med en elvisp? det skulle  vara intressant om någon har erfarenheter av det också som de kan dela med sig av. Misha är idel öra!

ikea in my <3

Ikea är riktigt slitsamt, man känner sig helt färdig när man väl kommer ut därifrån! Men idag var vi faktiskt inte där allt för länge. Men jag tror att vagnarna jävlades med oss! Alla fattar väl att man inte vill ha dom där gula fula kärrorna som man ska sätta fast en stor kasse i, man vill ju ha en stooor vagn! Tygerna var också dumma för när vi bestämt att vi ville ha Sofia så fanns hon inte så mickis fick helt enkelt nöja sig med Lena istället. Eftersom att det inhandlades väldigt mogna kuddfodral passade vi även på att ta en tur till barnavdelningen där det fanns jättemånga fina djur, typ enorma krokodiler och tusenfotingar. Sen hittade vi doftljus (jag har alltså ett doftljus i mitt rum, vad händer?!) men det fanns inga röda som luktade gott så det fick bli ett grönt istället. Sen hittade vi jättefräna kort med muffins, bullar, tårtor, bakelser och kringlor på. Och slutligen kom vi till det som vi (i alla fall jag) egentligen längtat mest efter hela tidet: pizzorna och delicarna utanför kassan! Ikea vet minsann hur dom ska göra trippen till helt perfekt!



jag känner för att göra illa någon och få den att lida och gå vidare

totally okej start på veckan måste jag säga! jag var dock tvungen att dissikera en kräfta på biologin(okej jag tittade på när misha gjorde det) men jag överlevde! i övrigt har jag suttit i studion med nisse alldeles för länge och försökt välja tyg på ikea i typ en timme. och sofia ville inte finnas så jag fick nöja mig med lena. nu har jag även dragit ner mognadsnivån lite i mitt rum så det ser ut ungefär som att leo 4 bast bor där men vem fan bryr sig om det, jag har iallafall bilder med muffins och bullar på och jag gillar dom! och nana köpte lika dana haha. jag fick henne att köpa doftljus också fast det var lite jobbigt för henne för det var grönt och det matchar ju inte hennes röda rum. men det matchar mina knappkuddar så det så! och idag har jag även blivit telefondissad av hanna så jag känner mig lite naken rädd och exposed. och nu insåg jag just att paradise hotel redan har börjat och här sitter jag och lyssnar på hoffmaestro och det går ju inte för sig. ciao!

jag vore ingenting om du inte fanns

just nu sitter vi i studion och lyssnar på BRAAAA musik (nana håller inte med fast vi har spelat alla möjliga genrer) antar att det bara är winnerbäck som duger. anders står i förrådet och trycker fejan mot glasrutan, charmigt. när alla biffar har masat sig från gymmet ska nana dit och pumpa gärnet och sen ska vi till ikea, älskade ikea. btw ska man inte blåsa allt för våldsamt på spenatsoppa, det slutar med att man har det i hela fejan och även på sina grannar. litet tips sådär;) mickis har en konstig armvärk och misha undrar om tjejer brukar använda gafflar när de tillfredställer sig själva, detta har vi tyvärr ingen erfarenhet av men om det är någon som vill dela med sig går det bara bra! och bengan brukar äta grön tomatsoppa, fräsha tomater det måste vara!

Ja du är vegetarian men jag ser att du har skinnjacka på dig

Jag har spanska och jag fattar ingenting. Skjut mig!


du hade just en tjusig rad där under

när jag ändå är igång kan jag ju informera om att på de nya bussarna istället finns en "öppna själv"-knapp. när bussen stannat vid en busshållplats lyser det ett dörrpar på dom klumpiga orangea lådorna som finns på sidorna av dörrarna. då är alltså meningen att man ska trycka på den runda knappen under för att öppna dörrarna.

sen undrar jag vem som egentligen vill ha en väggdekoration med en gullspira på? men vem vet, jag kanske råkar köpa den imorgon när vi ska till ikea och köpa tyg, känns väldigt moget faktiskt! nu ska jag försöka leta fram nåt varmt att ha på mig eftersom jag tydligen gått med på att åka skridskor såhär på kvällskvisten.

förresten har jag tappat bort min finaste handy pets tröja, WHERE ARE YOU?

  


I'm a sex machine ready to reload

Jag vet inte hur det ser ut på andra bussar runt om i landet, men i stockholm så finns det på vissa bussar en liten trappa nedåt vid varje dörr. längst ned vid varje trappa finns en slags sensor bestående av vad jag tror är en laserstråle och en mottagare på andra sidan. när den här strålen bryts, det vill säga när någon kliver ned på trappsteget, så skickas signaler att dörren ska öppnas. detta kan endast ske när bussen är stillastående såklart ganska praktiskt om man tänker efter, energisparande för att vara precis. de dörrar som inte behöver öppnas drar inte rörelseenergi i onödan och kall luft släpps inte in i onödan = mindre förbrukning av värmeenergi. ändå är det alltid någon jävel som står och skriker på busschauffören "öppna dörren förfan", och oavsett hur unisont resten av passagerarna ropar i kör att personen ifråga ska "gå ner ett trappsteg" så slutar det med att bussen hinner åka vidare och personen inte kommer av förrän vid nästa hållplats muttrandes diverse könsord.

jag vet inte om detta beror på att folk är korkade, att jag är överdrivet observant eller att dessa insatta lasersensorer och deras funktion är ett faktum som liksom passerat en stor del av allmänhetens kännedom.

vi vill väl skona alla stackars busschaufförer från den ignoranta, odrägliga och otacksamma befolkningens obefogade påhopp? och vi vill ju inte heller att britta 82 ska skrika sönder stämbanden i vrede. och vi vill ju inte att jag ska bli på dåligt humör då jag slås av hur korkade människor kan vara.
så snälla sprid informationen för en ökad samhällstrevnad.

sog vott<3<3

jag trodde att det här skulle bli en sånhär tråkig och jobbig söndag men hör och häpna, det verkar som att det blir en riktigt trevlig sista dag på veckan trots allt! T.ex. så vaknade jag och var nästan inte trött alls, eller jo okej lite men jag överlevde och tog mig upp ur sängen och det fanns massa gott bröd hemma så jag kunde äta god frukost framför grey's anatomy. sen så karvade jag i och för sig upp typ halva mitt smalben när jag skulle raka benen jag fattar inte hur det kan komma så himla mycket blod ur ett så litet sår?! Men sen i alla fall har jag spelat gitarr i typ 3 timmar och pratat med indra en stund och med mickis i typ en timme i telefonen under tiden. Och min pappa gjorde äggröra till mig till lunch även fast jag har varit en inte så överdrivet trevlig dotter de senaste dagarna. Nu kom dessutom min mamma hem med en godispåse från julgransplundringen på hennes jobb. Och om några timmar ska vi ut och åka skridskor och det känns inte ens lite jobbigt för det är typ varmt ute idag! Nu är det bara det jobbiga att jag egentligen borde ha skrivit en svenskauppsats idag men ibland blir det inte riktigt som man planerat helt enkelt.

spilld mjölk överallt


  

det är sånahär fina minnen man måste ha med sig i bakfickan eller i vanten när det är så kallt ute att det till och med gör ont i ansiktet


du är som en tjockis i en smal kropp

Jag gillar att våran uppdatering är så fantastisk regelbunden såhär nu för tiden. Men idag har i alla fall varit en bra dag! Vi hade bara musik, sen sov vi i mickis säng tills hanna ringde, sen blev vi dissade av bobo och då gick vi upp och gjorde chokladbollar med strössel på istället. sen gick vi och la oss lite igen fast den gången sov vi faktiskt inte(!), och sen tog jag sista bussen hem. jag vet att vi har kämpat för att hålla någon slags cool image men idag har vi tyvärr inte varit speciellt häftiga men vi tar igen för det imorgon istället!

bäbis under läppen

Hanna säger att alla coola bloggerskor sammanfattar året på bloggen så nu ska vi inte vara sämre än dom. På grund av lite minnesförluster så kommer kommer bara lite coola grejer från vårt år.

Året började med nyårsdagen. Sen blev det vår och då spelade mickis på bobby med linda, vi var på en cool fest på valborg, nana köpte sin älskade stålsträngade gitarr som för övrigt inte har något namn vilket gör mickis väldigt upprörd men det är i alla fall årets bästa köp. Vi var vid slussen och åt jÄttestoora glassar med kolasås och mickis grundade p!-uttrycket som sedan kom att användas även på t!. (jätteroligt tips: prova att säga st!op!p!a up!p! dig). Även crackhoe skapades denna vår. Mickis bodde i sin hatt och nana klippte lugg och det var också då mickis resa till att bli blondin började. Vi tog turer till stan för att prova fula solglasögon och lyssnade på veronica maggio i regnet. vi tog en cykeltur runt hela staden och mickis invigde fiskmåsklänningen som kom att bli sommarens mest använda plagg. typ.

Sen blev det sommar och east och skolavslutning och vi var hemma hos frida och mickis såg ut som ett anus fast fridas mamma var värre. Nana spelade eken cup och blev lerig. det finns det fina bilder på. Sen tog vi båten över till gotland tillsammans med linda och frida. Där åt vi och solade och dansade runt en midsommarstång och åt lite till och shoppade i visby och promenerade runt i röda stövlar bland bönderna. Sen åkte alla hem förutom nana som blev lämnad kvar med sin familj. Mickis drog till stoffes land och åkte båt och lärde sig att koka potatis. Sen hängde hon mest i tyresö. Nu kallade mickis mig anus!!! Sen kom nana hem och mickis åkte till grekland med familjen och där var det sol och bad och tio coola fester varje kväll. Nana åkte till partille för att spela handboll och dog nästan av värmeslag. Mickis kom hem två dagar efter nana, brun som en pepparkaka (läs: röd som en kräfta) och det blev party med kycklingkebab at nana's place. Nana drog till gotland igen och mickis åkte till flen med hanna och tog en dagsutflykt till kolmården. Där fanns det många fina djur och hanna var på tok för hungrig på vägen hem! Om det är någon som inte är bekant med detta så kan vi meddela att hanna får killsymptom när hon blir hungrig. Nana var ocool på gotland och pratade jättemycket i telefon med mickis (och några andra människor) hela dagarna. Mickis levde loppan i stockholm innan hon återvände till gotland, denna gången tillsammans med stoffe. Vi hade vattenkrig med vattenslangar och hinkar och spelade minigolf som mickis faktiskt vann (väldigt viktigt!!). Vi åt pizza och gick till biblioteket eftersom att vissa somliga har vissa speciella behov som uttrycks högt och tydligt. Sen tog dom båten hem och lämnade nana ensam åt sitt öde och mickis gick till toaletten för att fördriva tiden. Mickis fick körtelfeber här omkring någonstans, ännu lite oklart när och började jobba. Hon hade en HUGE knöl på halsen! Sen var sommaren i princip slut och nana kom äntligen hem till stockholm igen. Och skolan började. Vi tog med oss linda, frida, bobo och niklas till lisö och missade bussen och grillade utanför brandstationen i spångbro. Vi låg i sängskåpet och pratade tills vi sluddrade och massa andra roliga saker fast vi minns inte riktigt vad.

Och det blev höst. Höst är deprimerande. Vi blev psykiskt labila, utbrända och gick in i väggen, eller nåt. Hösten spenderades framför spotify på nätterna och sovandes i skolan på dagarna och hos nana på kvällarna. Vi tog promenader, gjorde bort oss i södertälje, spelade in för många videobloggar, bakade lussebullar, fikade, spelade på bobby, var på Winnerbäck, barhäng på glidiga stolar innan melissa horn, åkt bil lyssnandes på förskräcklig musik och käkat på donken (ceasarsallad såklart). Vi har varit på massa bio och nana tog ut sin tandställning och kunde inte säga sekt. Det blev vinter och helt plötsligt när mickis klev utanför dörren med upprullade chinos och tygskor var det snö ute. Nana förfrös rumpan andra gången hon var på winnerbäck. Det har inhadlats massa rutiga saker. Skolan tog slut och vi åkte till lisö ännu en gång (ska vi ta en macka eller?). Vi har skrattat fruktansvärt mycket åt störda grejer och roliga saker som tex. bäbisen under läppen, ankan i spottdammen, dingelidong och marias skönsång. Och massa massa fler saker men nu orkar vi inte skriva  mer. Det här måste vara bloggens längsta inlägg så ni får vara nöjda ändå. Vi lägger in bilder när vi orkar för vi har blivit fetton. Over and out.


du kan ge så jag tar åt mig


Ibland undrar jag vad vi tänker med. eller rätt så ofta egentligen. och jag tycker väldigt synd om den stackars arbetande kvinnan som måste gå upp klockan fem för att promenera till jobbet imorn, eller rättare sagt idag om närmare bestämt fyra timmar och trettiosex minuter.

Ombyte är en god medicin mot mycket av livets onda.

DET FINNS BILJETTER TILL KÖPENHAMN OCH HEM IGEN FÖR ENDAST 425 YNKA KRONOR VAR!! Snacka om att jag är peppad nu måste mickis bara komunisera med sina föräldrar lite så att vi kan boka och komma iväg! Vi kanske måste ha någonstans att bo också men det är ett senare problem och om vi går på svältdiet i några dagar så kommer maten inte kosta så himla mycket heller. Eller donken skulle ju också fungera. fatta roligt det skulle vara!

jag tycker inte om dig ändå

nana har fattat grejen med att citera kvarteret skatan, jag gillare starkt! och så vill jag påpeka, jag är vaken! (om det var någon som inte förstod att jag måste ha vait det eftersom jag skriver ett inlägg) jag har iallafall gett mig själv en liten applåd. min juice luktar spya så nu har jag ingen lust att dricka den och planen är att ägna förmiddagen till studerande och det har jag ingen lust med heller, och inte har jag rånat fars på gymkortspengar.
och eftersom dethär inlägget var fullkomligt ointressant pimpar jag det med en bild på mig och carola. ciao!




Jag är trött på att vara er lilla husneger!

Filmen var kanske inte riktigt så bra som jag hoppats på, men det var ändå en trevlig stund! Sen fick jag ju åka tunnelbana med linda hela vägen till stureby också:) Om Mickis lycka skaffa fram några pengar tills imorn så ska vi minsann gå och träna, jag upprepar så att alla förstår detta inte allt för vanligt förekommande fenomen: VI SKA TRÄNA!! Och nu tänkte jag faktiskt satsa på att komma i säng innan klockan ett så godnatt gott folk!

problemet med det förslaget är att det är dåligt

idag har jag inte gjort ett piss. absolut ingenting, och klockan har ändå lyckats bli sju? vaknade vid tretiden av en viss persons jobbiga röst. inga namn nämnda. för övrigt känner jag att jag och nana är rätt kassa på att dra ihop folk och hitta på nåt kul eftersom vi verkar bli dissade av hela bunten fast bara nästan för snils och hanna och isabel verkar fortfarande offra sig på att vara våra vänner:) nu ska vi iallafall snart iväg och äta och sen blir det bröllopsfotografen så nu ska jag slita mig från pianoklinkandet och tagga till!

veckans händelse måste iallafall vara att bror min har rakat av sig det fruktansvärda skägget, två tummar upp med caps!


Om personen du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

Är jag en mes om jag erkänner att jag faktiskt känner mig lite sliten efter dagens skridskoåkande? Nu har jag i och för sig redan sagt det så det spelar ingen större roll. Jag förstår inte varför jag fortfarande är vaken när jag vet att jag har seriösa sömnproblem och skrikandet kommer börja senast halv nio imorn. Jag känner mig hedrad över att numera ha en egen lista med min skitmusik på mickis spotify. Jag hoppas dock att hon inte länkar till den här för då kommer ingen vilja vara min vän längre. Och jag kan inte förstå varför folk inte vill lägga pengar på bröllopsfotografen, jag tycker det verkar som en jätterolig film. Fast jag skulle vilja se The imaginarium of dr. Parnassus men det beror nog mest på att Heath Ledger liksom dog mitt under filminspelningen(!) och jag tycker att det är lite knäppt att man gör klart filmen även fast mannen med huvudrollen inte finns längre. Jag känner att jag blivit bästis men elsa, idag när jag tittade på tv satt hon frivilligt i mitt knä (det handlar alltså om en treåring) och åt skumtomtar. Det är inte illa det!


Lång dags färd mot natt

Nyår i korthet: Vi blev champagnebesprutade, Mickis fick fläskfäpp på grund av någon erik, Frida fick 14 nyårskyssar och vann garanterat tävlingen om det nu fanns någon sådan, tjejen med paljettjackan är skön i huvudet undrar vad som var hennes problem egentligen, Indra åkte en station för långt för att sedan promenera hem, allt ont som händer rebecca beror på att hon är svart, 11 cm klack i snöigt skarpnäck är inte två tummar upp, inte helt bara ben heller för den delen, män med skäggstubb som har svårt att förstå go away med caps och fem utropstecken borde förbjudas och en 105 säng är inte riktigt okej även om det är bättre än en 90. Men det var en toppen nyårsafton trots allt!

Våfflor till frukost är också bra, även om det kan orsaka lite illamående.


RSS 2.0