kollar du på bollis? alltså. alla gör det ibland.

vi krigade upp i gryningen för att ta vara på dagen. tro mig, det är inte värt! förstår inte varför människor skulle utsätta sig för att ställa klockan på elva? helt sinnessjukt. (som att dom har psykiska problem, nivet alla som gör fel har ju nån störning i huvudet. bara inte på papper.) men om vi bortser från idioter var det en värd dag. plockade med mig två tidningar plus två par glasögon från forum. så nu sitter jag och pååsar lite casual medan jag läser. mickan glasögonormen liljedahl kommer vara jag framöver. coooolt. och ikväll ska vi kolla på the one and only mr depp. tror jag iallafall. så himlahimlahimla superduperextraawesome med vit helg. tjohooooooooo. för det är ju inte som att jag ens vill gå ut eller så.

 

 


det var inte bra där. alltså det var.. aa. inte bra. det var typ. inte bra. det var lixom inte så bra. aa. men inte bra.

whaat's cooooking? friday night på g och jag taggar med egenproducerad chillikyckling och partylistan! kunde ju knappt bli bättre. nu är det tjejkväll med rollspel och rosé (OCH BH) som gäller. tyyyyngt. kanske tillochmed hinner sova lite. skulle ju inte vara annat än asfantastiskt. eller alltså... man kollar ju matchen och så. right grabbar? aaa.
peace.

det var mig en flådig kärra detdär!

någon hade ställt en godispåse på mitt skrivbord när jag kom hem, bra! och nu kan josefina och ja ha pyjamasparty, vi matchar ju liksom och allt. sjukt värt. det är fredag imorn igen, lite plötsligt sådär. men då taggar vi för en chillhelg då, för min del alltså. har bästa sällskapet med mig!

slutet på en lycklig början

Det här är den bästa listan jag skrivit i hela mitt liv:

1. Sleepover hos Linda ikväll
2. Daniel Adams-Ray
3. London med skolan
4. Florens på påsklovet
5. Håkan Hellström
6. Vår= Sol
7. Typ 100 studentskivor+födelsedagsfiranden+andra bra utgångar
8. STUDENTEN!

jag känner att det här blir en bra vår, typ sån som jag längtat efter. nu måste jag sätta fart så jag hinner till bussen och sånt. lediga onsdagar<3

det finns en person som jag skulle göra allt i världen för

vi har en deal. från och med nu ska jag leva i nuet. skita i listor och planering och längta och sakna och leva nununu. det vill man ju såklart inte göra ensam. så varför inte ett husdjur? en firre. en fet och snäll herkules. för tillsammans är man ju mindre ensam. några frågor bara;

1.  finns det tjej och killfiskar?
2.  kan en fisk förfrysa? isåfall vilken temperatur är lungan?
3.  köper man en bebisfisk som växer eller en fet dirr?
4.  hur ofta behöver dom mat?
5.  ska man ha ett speciellt vatten eller tar man från kranen?
6.  kan man lämna den när man åker iväg?
7.  hur länge lever dom?
8.  blir man ledsen när den dör?
9.  vad är det i fiskmat?
10.kan den leva utan en bubbelmaskin?

räknas kriminell som ett minus?

jacuzzi + vin + sömnbrist + favorithäng + mässjobb + skola - pengar - godis = helgen
(ångrar fan att jag lämnade godiset, ovärt)

hänger på formex för tillfället. chillar i åttiotalsbyxor och kollar på ernst mest. soooft jobb. lyssnar på föredrag om finnkampen i design. för tillfället står det 1-0 till finnarna. så ni vet lix.
nu ska jag säljasäljasälja!


aotch

om ni får för er att gå ut och jogga, tänk om.
eftersom 1: det är jävligt kallt 2: det är sjukt halt = man halkar = smärta 3: det är jobbigt 4: det kommer förmodligen resultera i träningsvärk 5: man blir rätt äcklig.
så ni vet. nu är det bio som gäller för heela slanten. fred ut!

vem fan är emil??

guzzar och banditer! här sitter jag och pimplar frulle och diggar mumfis.
en rätt casual torsdag sådär. och om jag asgillar sovmorgon? har ludde vita converse?


varsågod. varsågod kasta armarna i luften ikväll

alltså. helt ovärt. på rikigt. nu skiter jag i dethär och tänder lite "oförberedda" ljus.. babe.

dom är ju helt galet bra på hoppbilder???

found it! supersexyextrasuperawesomebidräkt. hell yeah!


låt oss fucka upp igen nu

man ska ju leva imorgon också men vem fan bryr sig om det.

jag kommer ju bli luinelad

Episk kväll! Sunkigt, lite halvgamla gubbar, billig öl, jobbiga soffor utan glid, karaoke och sjukt bästa människorna. Verkligen, bra! Och här och nu, langar jag mitt livs första (och sista) dagens outfit inlägg med en snarkande linda bakom mig i sängen. Äre peace elläh?


man kanske borde tälja på en pinne lite då och då för att må lite bättre

öh. lite ont i höften bara. vad?


he rre g ud ka n du slu ta sär skri va di tt för banna de kött mon go

shobre bloggen! fick precis lära mig att man i bloggar ska skriva om sin dag, so here it comes. vaknade strax innan gryningen av en fruktansvärd alarmsignal. (okej nu ljög jag lite det är egentligen en skitbra låt som är alldeles perfekt att vakna till, men för att få lite mer action kan jag ju inte skriva det) och kände bara ett starkt "nebpgnabkenbka". på ett ungefär. tänkte: ta ett djupt andetag. men såklart inte näsan var täppt som en byggnad under jack bauer-bevakning och jag fick känslan av att det stod ca tre elefanter och trampade mig i ansiktet. efter några omsomningar och sjuhundra hostattacker masade jag mig upp. låt mig säga att det fortfarande var i ottan. käkade frulle. fanns bara en liten knäckemacka kvar. pimplade te. kollade på massa episka program som top model. sen var jag tvungen att rycka upp mig. ni vet ju hur det är, man pallante vara sjuk. så jag tog saken i egna händer och bestämde mig för att tvätta. bra mickis. vuxenpoäng eller vad?? skrev min absolut sista uppsats i svenska någonsin. det krävdes några timmar och några tplmoment. men sex sidor senare var den iallafall klar. skulle packa upp tvätten. inser att jag har tvättat två tröjor och två skjortor. ett par byxor. BARA. alltså. trodde jag att detdär skulle hjälpa? tydligen. men bra ändå. tänkte att när jag öndå var igång kunde jag ju städa lite. insåg att jag måste ha typ trehundratolv par trosor i min låda. note to self: prova kolla där innan du går och hetsköper nya eftersom du inte har några. carro kom och fråga om jag var hungrig. det var jag inte. sen sa hon att hon hade tänkt värma en ikeapizza och tänkte om jag ville ha. då var jag plötsligt jättehungrig. så den slank ner. sen kom jag på hur attraktiv ernst är så jag kände för att snickra lite barfota. gick sådär. lärde mig hur man öppnar verktygslådan och att det inte går så värst bra att spika i betongvägg. spiken lixom böjde sig istället för att åka in i väggen. och det var ju absolut inte så att jag var för svag. på riktigt. vid dethär laget är jag så galet trött. känner att klockan är ju ändå snart 22 och det skulle vara värt att gå och lägga sig. sjukt värt. tänker att jag bara ska stänga av datorn. vad händer. jag fastnar. (inte mitt fel, bara fbchattens) så det gick ju inte. kände att jag var tvungen att göra en episk spellista och lana istället för att sova.
och det var ungefär min dag. nu är klockan över två och jag ska till skolan imorgon no matter what. ska kicka sista terminen.

försöker verka tuff men är långt ifrån tålig (det är fan jobbigt med förhållanden)

citat av pappa: "men mickis ska du verkligen gå ut sådär osminkad?"
jag är ju fin som jag är åså.

han har käkat dynamit, han exploderar förfan!

världen snurrar. har idag blivit utsatt för sån mördarträning att jag inte orkar hålla upp mitt eget huvud, bokstavligt talat. det är lugnt, satsar på utgång ikväll så blire topp. cul8r.

everyday is like sunday

whaaaats coocking? jag dissar elton john och diggar the smiths på högsta volym istället medans jag gör mig fin för bio. japp, jag trotsar mina rädslor, det enorma sömnbehovet och inte minst MODDEN för bio. och ja, dagen är räddad. pappsing vet hur man gör mickis glad igen. har haft världens sämsta morgon och från och med ikväll säger jag hejdå till livet. inte som att jag går i ide, utan som att jag blir utbränd och går in i väggen till på måndag ungefär. det är svårt att gå upp när man brukar gå och lägga sig. kommer sakna jullov <3.

tycker vi behöver en lista över bra saker:
- nu har snart halva vintern gått.
- jag kanske får sovmorgon nästa helg.
- morrissey.
- jag tycker om min dator igen.
- sovsällskap hela jullovet.
- thaimat.
- igår fick jag tre dellicar som väntar på att ätas upp.
- det är inte jobbigt att gå upp om man aldrig har gått och lagt sig.
- hopp om bloggrundan. (inte ETT hopp. bara hopp.)
-
BTW har jag alltid VELAT säga att Fribbe är keff på att gästblogga. men det var en fin presentation och så.
puss.

Har alltid viljat säga..

..att MAC suger

puss

vad fan är lofa?

gick och la mig halv åtta. det gick ju sådär. det är fan tufft att vara partypingla.se. från och med idag är det bara cola med varannan vatten som gäller. eller nåt. jag har försökt göra en årsresumé också. det gick inge vidare. kunde lixom inte komma på något bra. det har varit ett bajsår. men ändå rätt grymt då och då. aaa ni hajar. det var typ allt. jag är fan hungrig. har inget vettigt att skriva. man blir ju generad för det mesta nuförtiden. alltså generad. det är mitt nya favoritord. det klingar snyggt. imorgon är en viktig dag. så nu ska jag fan sluta lana. vara lite kool ko istället.
dagsformen:


smarta samtal under tandborstningen

grym nyårsafton! episk. och ikväll taggar jag för utgång igen. hell yeah! rock on babes.

RSS 2.0