Ska inte dom där spännena vara på utsidan?

outlandish är ett väldigt hippt ord!!

alla vill inte ha allting stort hela tiden

jag gillar donken på en tisdag, lite vardagslyx sådär! och jag har nog missat att man ska ha en potentiell kk, in case of emergency eller liknande! min syster bankar i golvet jag tror det är en pik om att jag ska stänga ner spotify och gå och lägga mig men det kan ju tolkas lite hur som helst.

äckliga t-shirtar gnuggade i fejan, jag hänger med mensninjan

guzzar och banditer! idag har jag haft på mig mina somrigaste kläder i hopp om att vädret skulle anpassa sig och kollat på konsert, sett ut som en matsal,  kommit fram till att jag nog inte ska satsa på en telefonförsäljarkarriär, övat in en lögn som jag inte kom till användning, lärt mig att jag har en jagsmsarmedhonomochjagtrorattingenannanserdet-min, snubblat minst tre gånger på två minuter och klinkat på ett elpiano som jag inte vågade peta på mer när jag hade sett prislappen, haha. men det var kul så länge det varade! för tillfället sjunger jag falskt till smiths och pratar med kusin, fööör ball grej detdär facebook!

you just haven't earned it yet, baby. (hatar när man går över gatan och blir överkörd)

det gör inget, jag är glad ändå. har inte så värst mycket att skriva, men det funkar att det bara är tre dagar kvar innan lovet. jag läser bloggar och lyssnar på john mayer istället för att plugga matte. helt okej alltså.


jag har aaaaasont i halsen och snorar som en tjur

Det är bara tre dagar kvar till påsklov och jag har sovmorgon alla dessa dagar! Plus att det är konsert och volleybollturnering = typ inga normala lektioner alls!! Nu saknas bara g på historiaprovet och fett med träningsvärk för att veckan ska bli perfekt. Oh happy day!

Dom är hala som ålar, o gud vad jag är hungrig!

jag gjorde sex instuderingsfrågor sen tänkte jag att jag skulle titta på ett avsnitt av sex and the city, det blev fyra. då var jag hungrig och behövde mat. sen ringde telefonen och där försvann två timmar vipps. nu är det bara fyra minuter tills johan falk börjar och det har blivit som en tradition att titta på det på söndagar med sofia fast jag egentligen inte ens tycker om det för jag tycker jakob eklund är världens hemskaste skådis. JAG BEHÖVER EN STOR FET JÄVLA SPARK I BAKEN!

om typ 40 minuter så du hinner nog fettigt hår

jag övningskörde idag för första gången på fyra månader och jag körde inte ihjäl varken mig själv eller någon annan, vilken lättnad! Jag förstår inte varför människor måste gå precis mitt i gatan och varför taxichauffören var så himla stressad jag blir ju helt nervös när någon kör precis bakom mig! jag har fått färgglada karameller av min syster som jag kommer tröstäta för att överleva historiapluggandet som verkligen akut måste påbörjas nu om det inte ska stå ett fett IG i mitt betyg till sommarn. På fredag åker jag till BERLIN!


jaha så du är också hårdrockare?

jag gillar christian, han är en bra kille. nu ska jag käka lite frulle och åka iväg och träna, dethär kan bli spännande! vi trodde ju att lars var en man? för övrigt har det varit en lugn helg, men det känns faktiskt ganska bra när lönen rullar in på kontot sen även fast man offrat en hel lördag åt jobb. och om det är någon som undrar tycker jag väldigt mycket om att åka buss, det är därför jag inte går av vid rätt busshållplats utan åker vidare en kvart för att ta en annan buss tillbaka.


sen när vill man umgås med 94or?

Jag överlevde mina tre timmar i sjöstadshallens otroligt exotiska kafeteria idag. Det var dötrist men vi fick ju trots allt äta så mycket toast och korv som vi ville. Sen åkte jag till stan, luktandes som en toast, och mötte indra och köpte skor som egentligen är på tok för dyra för min budget men som nu bara kommer göra mig 200 kr fattigare - ibland plockar min mamma fram sin snälla bankomatsida, sånt gillar vi! Det finns chokladpudding i köket, so long.

kan inte du massera min livmoder?

Det är något med galenblicken, att helt plötsligt stå på bobbylistan, nedräkning av dagar till sommarlovet, transposeknappen på pianot, hissturer och torsdagsmatte. Mickis är snart på ingång för våfflor, jag menar får man en riktig anledning att äta så är det ju inte som att man bangar!

fy fan vad du är snygg när jag är full




Titta! En liten gubbstrutt!

vad är grejen med att jag alltid kommer hem från träningen och sen sätter mig och dör och tänker på hur jobbigt det är att göra sig i ordning för att lägga sig i en timme istället för att bara göra?! Jag diggar volleyboll över badmintonnät och fotboll med lurvig boll utan luft i. Det gör det lätt att glömma allt annat för en stund.

aids?

Vem sjutton bryr sig om celldelning, enzymer, kromosomer och hurvida genteknik är fel eller inte? Fy fan för regn. Nä nu blir det gym och handboll istället.

du viker mina knän

sociala klubben här! igår somnade vi i sängen klockan åtta och vaknade när min mobil ringde vid halv elva och det enda vi orkar göra är att säga "ska vi lägga oss under täcket?" "- aaaah".
jag borde kanske räknas som utvilad?

hon har ju så tajta krullor

Mickis befinner sig i skogen och har säkert massa roligt för sig. jag är i mitt hem och kände att det kanske var min plikt att skriva ihop ett inlägg så ni inte rent utav går och dööör av abstinens. Jag sitter och väntar på att norea ska bli klar med hamlet (det verkar gå hett till där borta i vega) så jag kan få ta över. Eftersom att jag har lyssnat flitigt på idrottslärarna den senaste tiden så kom jag idag på den briljanta idén att jag skulle gå hem från juliaborg. Och det gick ju bra allt var frid och fröjd tills jag kom hem och somnade på direkten. I och för sig inte så dumt men lite småjobbigt med tanke på tidsbristen som råder för tillfället med Hamlet och Oidipus och alla andra män som man ska analysera. Norea är en pussy. jag ska skaffa fram en skärm, alternativt en shrekdräkt!

han är full lite lådor

förlåt för otydligheten, det var alltså igår som var bra. jag är inne på min tjugotredje mening på engelska med huvudsats, bisats och ord som jag inte förstår innebörden av äns på svenska, och jag börjar tröttna nu. för övrigt är min mobil retard och jag vill titta på svenska hollywoodfruar och inte alls ha kemiprov imorgon bitti.

Ta en karamell och var som en människa

oj jag insåg just att det nog är mina hjärceller som tryter. förlåt det är jag som är virrig i nattmössan!

ett tag hade ju hon och anders samma mage

Jag tror minsann att min käre bloggkompanjon har börjat tala i gåtor! eller så är det jag som förlorat för många hjärnceller på senaste tiden så att hennes föregående inlägg blev lite för avancerat för mig. Jag diggar inte snön för det gjorde så att spelare fastnade och inte kom till matchen och vi förlorade. avsaknad av målvakt och utespelare och coach på en och samma gång är ingen vinnande kombination har vi nu konstaterat.

Jag gillade igår, även om det innebar att köa med femåringar och deras föräldrar och en himla massa väntan. Men vad gör man inte för en paj på donken, två rör med pringles och 10 pingvinstänger! Musiken var megabra och sällskapet med. Och för alla som missat min noggranna nedräkning så är det nu endast 70 dagar kvar till sommarlovet!

slip out the back, jack. make a new plan, stan

utanför alla sex fönster som pryder väggarna runt mitt köksbord kommer det snö från himlen, snälla säg att det bara är en hemsk mardröm! det händer att klockan plötsligt har blivit två och man smyger hem till sin egen säng utan att kolla bakåt, och när man vaknar igen är det den finaste dagen på hela året med sol och skinnjacka. och allt känns lixom sådär bra. för visst blir alla glada av gratis godisfrukostar, promenader och massa hängande fram och tillbaka på söder!


Där det är en livsstil att slåss mot drakar

Jag vaknade klockan åtta av att det var stört ljust och temperaturen i mitt rum hade gått från de senaste månadernas stadiga 15 grader till 20 så täcket plus två filtar kändes lite överflödigt. Det visade sig dock att alla inte är lika morgonpigga som jag när jag nyss ringde hem till mickis och väckte ungefär hela hennes familj. Hoppas dom kan förlåta mig! Hur som helst idag är det "draktränaren" i 3D som gäller, det är vad jag kallar cool stuff asså! Sen ikväll är det tydligen vid Cornelisrummet man ska hänga har jag fått lära mig av Katti. Woops det blev visst ingen tid över för varken matte, natur, psykologi, svenska, spanska eller historia. too baaaaad!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Det droppar regn på mitt fönster och jag har varit vaken i nitton timmar nu, gud vad jag kommer sova som en prins!

Han är berusad den lyckosten

NU kom jag hem från min match. Kul fredagkväll man kan ha. Bättre dagar kommer nu ska jag tröstäta och titta på sex and the city. Indras syrra är min ängel för tillfället!

uppknutna skosnören och ingen vet sanningen

HJÄLP. jag tror jag har blivit knäpp? idag gick jag upp direkt när klockan ringde kvart i sju och tog tom en tidigare buss för även fast jag hade försökt fylla ut tiden med att äta frukost så orkade jag inte vänta hemma längre. så jag var alltså i skolan en halvtimme för tidigt, och då börjar jag läsa biologiboken, städa skåpet och läsa igenom labben som vi ska göra. och efter kemilabben och musiken som jag tom kunde alla låtar utantill på och det händer aldrig! så hade jag håltimme och då satte jag mig och skrev labbrapporten, gjorde samhällsuppgiften OCH matteläxan. jag är rädd..

anyway, nu är det helghelghelg så jag ska hoppa in i duschen för att sedan bege mig mot coolare ort. THANK GOD IT'S FRIDAY!!1 :D


hon har konserverat sig bra. på burk då

lyckoruset från gårdagens träning har lagt sig en aning och pluggångesten har tagit över istället. tur att det finns saft och bullar. dagen var onödig och jag lyckades fälla den fina kommentaren "men kan ni bete er som normala människor" till min klass så jag vet inte hur populär jag kommer vara där i fortsättningen. Men jag gillar att jag lyckas göra bort mig så mycket som det bara går med ett sms, att linda är grym på engelska så jag bara behöver glida med på en räkmacka och att vi kan lyckas fördriva fyra timmars håltimme på ingenting och ändå känna oss rätt bra.

man var ju nykter i morse men nu börjar det ordna upp sig

Jag har precis tränat handboll i två och en halv timme och jag är LYCKLIG!

våran låter skriker i högtalarna, på repeat

just nu gör jag allt, allt för att slippa plugga. idag har jag tom städat, rensat, tvättat, dammat, sorterat och nu ska jag masa mig och min feta träningsvärkiga röv på spinning. och visst behövs det också, men kom igeen nu. ligger man trehundrasjuttiofem meter efter är det dags att rycka upp sig. ändring ska det bli!

Ja är det inte de andra så är de det ena

Jag får ta och inse att jag förlorade kampen mot snön idag. Efter tjugo minuters promenad från bussen förstod jag att tiden ännu inte riktigt är inne för tygskor, tyvärr. Jag hittade morrötter i kylen och nu har jag ont i huvudet för man måste bita så himla hårt.

fan vad skönt att bara ha mens när man slåss!

solen är reko, han får stanna. och fyfan, jag tror jag har börjat gilla måndagar!
man blir lite glad av att skita i allt man måste och borde göra och istället syssla med precis det man känner för. bra saker: ljudeffekter, att fira nana, ta vidriga bilder med okänd persons kamera, bruncha i solen som plötsligt övergår till snöstorm, att ha vattenkrig på toaletten, middagar med linda, att stört odiskret spana in coola tröjor på ica, att prata jättelänge i telefon med fina vänner, läsa slitz i bastun (måste erkänna att jag är lite besviken..) lampor som tänds så fort man drar ner brallorna, hänga på kebaben efter sista bussen från landet, få smarta små tips, resesällskap, att gå på bio på söndagskvällar, fira kajsa, gå promenader i solen (INTE att halka ner flera meter djupa vattenpölar), att posa med gitarren i badkaret, att skratta för mig själv åt påsar med hål i när ingen annan förstår, när frööjds egna dag plötsligt uppenbarar sig, att helt random släppa allt man har i händerna,  nya bloggar, att sova över, få hakmassage, skicka knasiga sms, leta efter trattar, när allt man vill säga sipprar ut ur munnen så lätt, att slänga biffar på golvet, att spotta illa kvickt och skratta när jag inser att jag stoppat in den i munnen igen, att byta skor, att vara heelt övertygad om att jag har superkoll när vi har glömt minst fem saker, missa två bussar och tröstäta munk, mail, när man kan hinna med allt det och massa mer på en helg och allt känns så lätt. eeeey, jag tror våren är på g. jag gillar livet.

Mycket besvär för ingenting sa kärringen som klippte grisen

Vem kom på den sanslöst dåliga idén att vi ska ha kör på fredag?! Min fredag var redan tillräckligt sugig på grund av match 21.20 och nu rök ju alla mina planer på att göra något socialt innan den. Snacka om inte bra tajming på någonting!

hej det är albin ska vi knulla

Okej det kanske är ganska hemskt men ni måste ju hålla med om att hans garv är stört roligt!


jag känner inte dig men jag vill också ha en kram

Jag är nedkylt in på djupet och stel i fingrarna efter två timmars promenerande i vad jag trodde var värmen men som tyvärr visade sig vara kylan och blåsten. Vi såg ut ungefär som två gamla tanter när vi försiktigt stapplade fram men inte hjälpte det, vi halkade lika mycket i alla fall. Men det var ju tur att kakan inte hamnade på marken! Jag har en uppsats som ska vara inne om fem timmar. Synd att jag inte har börjat. Helgen har vart toppen och nu är det bara fem dagar kvar till nästa! Jag har suttit och funderat över om det finns någon kladdkaka kvar i köket sen på jag kom hem och jag tror att det är dags att gå och titta efter nu.

vintern ligger hård över sjön

Jag kanske är en dryg bitch men jag kan ta det för jag vet i alla fall att jag aldrig kommer sjunka sådär jävla lågt för det är en på nivå så långt ner att det inte ens finns på världskartan. Jag säger ifrån när jag tycker att något är fel, det är allt.

gröna knäckebröd på rad i norsborgs tunnelbana

HEEEJ BLOGGEN! nu sitter jag i lindas soffa och hon springer runt och gör sig i ordning, vi ska till landet, alltså landet, och fira kajsa! nu vet jag inte vad jag ska skriva men det var iallafall en riktigt lyckad kväll igår och vi hade gaalet kul:) hoppas alla andra inblandade också tyckte det, antar att det lär komma några bilder insmygandes på fejan som man illa kvickt kan avtagga, haha. linda hälsar puss och kram och nyp i stjärten och hejdå. PUSS!

hjälp nu svalde jag halsgropen!

dags för lördagsbrunch i solen, later!


Inga minnen alls är bättre än dåliga minnen!

Sms från Denice:
Hemskt men sant.
Sitter och lyssnar på Winnerbäck


Det gjorde så lätt min dag, skojja inte!

kul att jag har handen i mitt hål

Man kan inte vara bäst hela tiden, och jag är definitivt inte det just nu. Men lars kommer alltid att vara mannen i mitt liv och det finns ingenting som kan ändra på det! nu ska jag sova och tagga för matchen imorn och hoppas att sara inte dödar mig med sin blick.

hur i hela friden vet man om en människa är lång?

idag är det firande av nana som gäller (igen) och jag är försenad och har på mig för mycket mascara och en lite för genomskinlig tröja. men vafaaan, det kommer bli najs! taggatagga!


Plötsligt händer det, och idag hände det mig!

Ungefär lika bra som att vakna och upptäcka att man kan sova en timme till innan väckarklockan ringer, eller när man tror att det är söndag fast det egentligen bara är lördag. Eller när man skrattar sig igenom en hel träning för att allt bara är så jävla bra. När man känner att allting flyter och att det inte finns någonting att klaga på och syskonen inte ätit upp allt godis när man kommer hem och att sitta ute en hel sommarnatt och inte behöva bry sig för att man ändå kan göra precis som man vill i två månader till. När någon säger dom perfekta sakerna vid precis rätt tillfälle så man blir alldeless varm inombords. Ungefär så bra är du, fast lite bättre.

Jag vet inte, var det någon som gick förbi?

jag hatar borde. det måste vara det fulaste ordet som finns.


pusslurk

jag gillar min mormor! det var väl ungefär allt jag kommit fram till under den här dagen. Jag fick en lite längre lunchdejt med Denice idag men hon är ju så jävla trendig och går i trean så det lär ju inte hända igen förens om en vecka eller så. Jag tycker det är äckligt med falska människor, det får mig att vilja spy lite. Tur att det finns massa fina människor som kompenserar upp för allt äckel. Nu ska jag dra till coolare ort, hejsvejs!

ska vi porrhångla?

en helt vanlig fisktisdag med way för lite sömn, skola, snö på marken och en bränd tunga. men jag är glad ändå, det är enmannafest hemma hos mig. gårkvällen bestod av august strindberg på ljudbok, avlyssnade samtal, cider, hundra sms och massa skratt. det var värt varenda liten minut på det förbannade tåget. och vet ni, det bästa med att bo själv måste nog vara att man kan vara uppe hur länge man vill och äta riktigt äcklig NKchoklad klockan tre på natten utan att någon jävel bryr sig. nu ska jag sysselsätta mig med lite klinkande på pianot, det var ju en evighet eller två sen, och sen är det spinning som gäller. hej träningsvärk!


hur går din värmepump nu för tiden då, går den bra?

Jag tänkte att mitt nya liv skulle börja den här veckan vilket innebar att halv elva regeln skulle återinföras, att jag skulle plugga istället för att somna i soffan framför top model på eftermiddagarna och att jag skulle vara åtminstone lite nyttig. Alla dessa saker sprack på första dagen så det är nog bara att inse att det är kört, jag får helt enkelt vänta tills sommarlovet och ta tag i mitt liv då! Imorn kommer frida vara på bussen igen efter två veckors frånvaro, I can't wait! Tagga för ny skolveckaaa!!! Hur fel det än låter så känner jag mig faktiskt lite sugen på fisktisdag, och för att inte tala om tre timmar handboll :D

sådär när man famlar i mörkret mitt på dagen

Nu har jag börjar på tre olika inlägg men raderat alla efter några rader, nu får jag ju ta och ge mig! Det är sol idag och jag tror att jag kanske lyckats skrapa ihop något vuxenpoäng genom att hämta ut mitt pass (mycket vackert) och sedan laga lunch som jag dessutom gjorde sallad till(!) Det är helt tomt och tyst i huset och jag sitter mest och njuter av det så länge det varar. Och eftersom att ingen annan är ledig idag så är väl mitt roligaste sällskap ett tag framöver Freud och kung oidipus. Jag blir lite varm i hjärtat när folk skriver snälla saker<3

Tjejerna gillar ju sånadär testosteronkillar med flint

Jag är lite ur datorvärlden och sen sist har jag hunnit fylla år, utsatts för den jobbiga situationen att fixa pass, spenderat lite för mycket pengar på ingenting, träffat anna för första gången på lite för länge, vart ute med massa trevliga människor, ätit på donken, haft klädångest, tränat, fikat efterlämnad tårta i massor, kollat på nästan hela första och andra säsongen på sex and the city under nätterna, träffat massa gulliga människor, köpt folköl bara för sakens skull, vänt på dygnet totalt, upptäckt havre fras reklamen, vart på bio och spelat match. Sista kvällen på lovet tänkte jag nu fira med pizza och sen förhoppningsvis lite tröstätande med Mickis.

Imorgon börjar Svenska Hollywoodfruar igen!!! Fast mickis har ju kommit på den dumma idén att hon ska träna precis den tiden så det blir väl till att titta på tv3 play eller nåt sånt coolt. Nu ska jag smygäta lite på maraboun i kylen innan jag orkar ringa och beställa pizza. Förresten så är det astrendigt med grå långkalsonger som jeans.

hej bergochdalbana

jag har lite svårt att andas. lite panik sådär bara. men ett snabbt telefonsamtal kan rädda upp de flesta situationerna, så annars är det bra och idag har jag varit duktig och tränat och det var ungefär precis allt vettigt som jag lyckats åstadkomma. igår proppade nana ett usbminne fullt med bilder till mig och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, ibland tror jag nog lite för mycket om mig själv. nu; promead!

 


Ibland måste jag erkänna att jag känner mig lite överklädd

bob dylan och dire straits på vinyl är det som gäller och jag är påväg fast jag vet inte riktigt vart. är det långt till axelsberg? pappa är cool och lördagar äger. ville bara säga det.


jag hoppas det ser ut som att jag vet, fast jag har faktiskt ingen aning

det finns nog inget bättre sätt att starta dagen på än att bli bländad av solen, nu finns det hopp om våren! för att fira det fina vädret blev det kaffe+muffinsbrunch med massa filtar på uteservering i sjöstaden. skitmysigt ställe precis vid vattnet, det ska lätt bli en bra helgvana!

igår var det firande av nana som gällde, och jag kände mig lite ball, fast det ska man nog inte säga högt. kul kväll med trevligt folk var det iallafall och förhoppningsvis kommer det inte upp några bilder nånstans, haha. "överstruket". och om det är nån som har missat det verkar "upp" som en riktigt bra film!


you can't start a fire without a spark

okej, ni kan nog ignorera nästa mening eftersom de inte stämmer, alls. men jag känner mig så jävla grym just nu! en gång i tiden fick jag för mig att det verkade som en bra idé att skjuta upp saker, skolarbeten. sen insåg jag att så inte var grejen och just nu har jag lite svårt att andas när jag tänker på allt som ska göras som borde gjorts för längesen. men idag har jag fixat så det är en uppsats mindre iallfall. den suger men det är en uppsats och imorgon ska jag kolla igenom det sista och sen ska den bli inskickad och försvinna ur mitt liv för all evighet, bara några månader försent sådär. fyfan vad skönt.

btw känner jag att det nu är jag som har blivit övergiven av min bloggkompanjon? hennes liv som artonåring har gjort henne mer upptagen än någonsin eller nåt. och nana, du måste pimpa bloggen med lite mer bilder! det råkar vara så att jag är keff på dethär med ha med en kamera och använda den så här finns det inte många inte. denhär fredagen verkar vara så bra, och förhoppningsvis fortsätter det så. den skulle kunna bli nästintill fulländad om jag hade någonting att ha på mig också men det löser sig, nu lyssnar vi på springsteen istället.






jag måste verkligen tuffa till mig nu alltså

vaknade upp och hade fått sms. när jag några sekunder senare hade läst klart blev jag nästan lite tårögd haha, känner mig ungefär som agda, 73. och det är ditt fel, fina du.
okej, jag är en tönt. later!

det finns en fagrare glans någon annan stans

kom precis hem från gymmet, hanna står i duschen och brorsan lagar mat. vi är inte de bästa på att handla, speciellt inte när vi står helt exposed i träningstights och är alldeles för hungriga iallafall. vi var tvungna att köpa förrätt, det tar ju så lång tid att göra tacos. den egentliga anledningen till att jag skulle börja dethär inlägget var att jag hade lite press på mig, det verkar tydligen finnas lite förväntningar på vad som ska dyka upp här, men som vanligt handlar de flesta av mina inlägg om mat..haha. anyway här kommer det.

du är luften i mina lungor och utan dig hade jag gått i så många bitar att jag inte vet vad jag skulle ta mig till. för dig spelar det ingen roll om jag har nittotalsfrilla eller om jag när du kommer över öppnar dörren i min kära plyschdress som jag inte vågar berätta om. jag kan lixom säga allt till dig, och du stöttar mig när jag är labil och behöver gå till hemmakväll. eller gå på fem coola fester för den delen. det är med dig jag skrattar åt det mesta och du kan bestämma om jag har för fettigt hår för att vistas ute. grejen är väl att du är grym.


jag är ju inte desperat eller nåt. men snart måste jag ha sex

det råder brist på det mesta: tid, sömn, mat i mitt hem, pengar, sol, motivation, ork, lust, färdiga skolarbeten, idéer, varma kläder, fred på jorden och ni vet allt detdär. skulle vilja skylla det på det förbannade vädret och att jag fyller år sent på året. jag gör nog det; helveteskyla, nu får det vara nog! och morsan, HUR TÄNKTE DU?!

nu känns allting lite lättare,(jag kan iallafall låtsas). igår fyllde nana år, sweet 18! hon fick massa fina presenter och jag blev bjuden på mat och tårta, festligare kan det knappast bli sådär på en onsdag! nu är det glad musik på spotify och vässade pennor som gäller, här ska det skrivas uppsats!


men jerker, sätt på dig kläderna

jävla efterblivna förbannade fitt-tumme!


när jag tänker på dig douglas känns allt så mycket bättre

en dag på stan med hanna slutade med att jag köpte en jättefin tröja som jag egentligen inte har råd med och träningstights som jag känner mig naken rädd och exposed i som jag för övrigt snart ska inviga så nu fick jag bråttom igen, varför händer det alltid mig?!

RSS 2.0