GITTAR TILL GREKLAND NURAA

och förresten, han heter jesper. (en simpel grabb med ett stort hjärta) puss!


keep on using me until you use me up

varför ligger min finaste, alldeles för lilla tröja i min träningsklädslåda? och vem i hela friden har lagt den där? och vad försöker den personen antyda?
det får bli morgondagens problem. sällskap är påväg och jag ligger efter med duschandet. ikväll väntar thaimat från stället med världens snyggaste bög i kassan och ibland kan det faktist vara rätt okej att inte ha ett kök!


Chemicals all rushing through my bloodstream

kul. patric kom hem när jag gick till jobbet imorse. kul.

fan vad snygg du var igår. (jobbigt med en idiot i perfekt fodral)

jag suger på kollage, men shit vad jag vill till way out west! grejen är att jag måste dra med mig någon party människa också. annars då? jag har bestämt mig för att köpa en dagbok (går ju inte att skriva upp allting på väggen), shoppat upp mina sista pengar och skapat en ny rutin att jogga hem från jobbet. nu är det bara fyra dagar till som det är uppgång 05:30 innan jag åker till grekland och steker en vecka. vääärt! nu ska jag handla någonting middagsaktigt och förmodligen ha världens lugnaste fredagskväll i min alldeles tomma lägenhet. puss!

WAY OUT WEST?



  


du breakar aldrig my heart

världens bästa har landat på arlanda och jag ska ta bussen kvart över sex, rollspel och rosé väntar.
om jag är taggad? (har ludde vita converse?)


 

"om jag ändå var en dikt    tjej... då hade jag haft en hel cd med dig."
(förlåt för blommorna)


du kanske är kär och jag ser i syne

en dag på jobbet avklarad, 16 to go. nu åker jag till tyresö och grillar!


han var jävligt olik en kille

trött är vad jag är. förbannat trött. krogen i fredags och alldeles för tidig morgon igår, typiskt bygggubbar att börja klockan sju och spela rockklassiker på högsta volym i tomma ekande rum! det skulle bli en hel dag med shopping men jag fick bara med mig en kudde hem. kändes ganska moget faktiskt, hemtex. (eller bara hemskt?) anyway. kvällen var också bra, fast med världens sämsta film. gånger två när jag tänker efter. träffade en gitarrspelande man på bussen hem, igen. och nu ska jag handla tapeter, kuuuul.

okej pusshej!

vaknade 07.26 av att någon la golv utanför mitt rum. kändes sådär eftersom jag somnade nånstans vid 07.25. typ. tog med mig täcket ut och la mig i soffan i hopp om bättre tider, blev inte bättre. tog tag i mig själv och gick ut och joggade istället. sprang intervaller också. ville dö. har fortfarande inte riktigt återhämtat mig. nu ska jag lägga mig och sova på en brygga i solen. kanske bränna mig lite.

satsar på ungefär denhär looken idag;



Visst känns det fint att va vid liv en dag till

fy vad jag har världens tur, det här är sånt som inte händer! Panikpackande och städning halva natten för nu är det dags att dra vidare igen, hejdå stockholm!

födelsedagsprickar

åkte hem i bara klänning och frös inte alls. jag tror jag är kär i sommaren.
mitt vardagsrum rockar för tillfället, här finns soffa, dator, piano, gitarr, kyl, frys, micro, skafferi, tv, fläkt, vattenkokare, stereo, högtalare och femhundratrettiotvå saker till. (typ allt man behöver), och det bästa; ingen annan är här och snyltar! jag kan alltså gå runt och bara vara mickis. eller michaela?


vad gör hackspetten när den hackar egentligen?

jag vet inte riktigt var det någon fotbollsmatch idag eller? det är hur som helst stört varmt i vardagsrummet och jag tror att jag nog kan uppfattas som socialt efterbliven ibland men jag tycker att det är ganska behagligt att vara för mig själv en hel dag och ligga i solen, lyssna på musik, träna och sen titta på dålig söndagsfilm och inte tänka så mycket. imorn är det äntligen josefina som gäller, men först sängen. jag saknar bara lite. <3



är det lungt om jag stalkar dig?

gick upp i gryningen, körde spurten för att sitta i en bastu i tjugo minuter, byta bastu och vandra några mil. för att bada. bada. lukta sjö. lyssna på nakna barn och bli attackerad av gäss och.. vad gör man inte för att få se pojkar i badbraller?


du ligger med någon annan tönt

guzzar och banditer, SHO BRE! partaj hos dennis ikväll, taggar med ett glas rosé och take that. later!

jag tänkte såhär psykobidrag men jag ba gen

ett enda stort firande med skyltar, serpentiner, tårta, konstiga ballonger och fridas första utekväll!! Men det är ju så att  personer med tatuering är lite mer spännande, även om de står i rökrummet och man har passfotot uppförstorat på väggen. Och vem skulle inte tacka ja till ett erbjudande om hemgjord pannacotta såhär mitt på en fredag? Med andra ord, dags för mig att dra!!

ARTON FÖRFAN!





stort grattis fina du, nu jävlar ska vi fira!


det är inte dig det är fel på, det är bolibompa

jag gillar mitt sommarliv, och jag gillar det lite extra när det kommer meddelanden på facebook om inspelningar från hovet och andra bra ställen. då blir jag lite mer glad i själen.

ett ollon med fridas gröna p-pillermonster












Even lazy jellyfish do it, let’s do it, let’s fall in love.

höll nästan på att glömma! massa jättemycket med cred till mickis som inte låtit oss dö ut medans jag var borta, bra jobbat!:D

vinterkuvös för kalla själar

mitt kylskåp låter även fast det är tomt så när som på ett paket utgången mjölk, några tomater och hemgjord sylt. men det finns ju faktiskt fem paket pyttipanna i frysen!! för det hjälper ju mig imorgon bitti.. Men jag är inte bitter jag har precis kommit hem från en och en halv vecka total isolering utan vänner, dator och tillgång till mobil speciellt ofta(eftersom vi råkar bo mitt i skogen dit comviqs nät inte behagar nå). Jag tänkte skriva ett poetiskt inlägg och berätta om min vistelse på gotland men insåg att det går att sammanfatta med fyra ord: sola, sova, äta, ljudbok. det har i och för sig inte varit helt fel eftersom sömn är det finaste livet kan erbjuda, näst efter mat då.

Kan jag få en minut av att inte vara nervös och inte tänka på min kuk?

goood morgon! snabb dusch innan jag springer iväg och möter upp frida för en heldag i solen. och oja, jumpsuiten kommer vara på!

jag kanske feströker då

linda ringde och jag gick lyssna på johnossi genom luren, gulle!<3<3<3<3 är bara GALET avis att hon var där och inte jag. för övrigt hade jag den mysigaste kvällen på länge igår, hade dock lite svårt med avståndsbedömningen? kan vara svårt att koppla att om man hör andra människor prata hör dom förmodligen vad man själv säger också.. (speciellt om det inte är mer än en och en halv meter emellan)
uppstod dock en smärre paniksituation på gullmarsplan när jag märkte vem som stod och väntade på min buss. skulle man hälsa? kanske ett "heej" med "hälsapågrannenrösten"? ett lite tuffare "yo!"? köra vinken? stanna och prata? bara gå förbi? slängkyssen kanske hade fungerat ändå? det var ju ganska uppenbart att jag redan märkt honom eftersom jag stirrat ut människan för att verkligen vara säker? löste situationen smidigt och gick på sist av klumpen människor, kollade i golvet och satte mig längst fram. låtsades som att det regnade fast det inte fanns ett enda moln på himlen. ett hej kanske hade varit smidigare..

idag är det lördag, varmaste kvällen på länge och jag borde vara ute och roa mig som alla andra coola kisar. men istället sitter jag hemma, orkar inte äns röra mig utanför dörren. förbannade jävla hals. och hosta. och huvud. och näsa. och feber. (det är mycket nu) KISSPÖL.

det som gör mig mest ledsen det är väl när kärleken tar slut. man känner sig riktigt nere och sådär.

åh vilken underbar morgon!
"många tycker att min röst är ganska behaglig så det det är lätt att få tjejerna att jubla"
behöver jag säga mer?

annars då? jag har varit på vift med jumpsuiten på grillparty, hängt i rosersberg, kollat in poolen, lyssnat på SNYGGA(?) teddan, fått lite ångest över jobbschemat, spenderat alla mina pengar, kommit på att det inte är en briljant idé att sola med feber och planerat framtiden. och nu blev det molnigt och då vet jag helt plötsligt inte vad man sysselsätter sig med?



RSS 2.0