längre än sju sorger och åtta bedrövelser sen

insåg just att jag har största dikttejssängbordet. (dikt tjejs säng bord)
ändrar det imorn. lovar!
.

jag dök ner i en rulltrappa för att slippa möta en killes blick. MIN ZON??

programdag (<3) = sjukt effektiv hemmadag. har ätit bästa frukosten, kollat bloggrundan 25 gånger, pluggat fett seriöst, lanat, chillat på balkongen, druckit kaffe och läst tidning, tvättat, köpt tapeter, joggat, lyssnat på ny, grym musik, beställt balklänning + skor (tack för det) druckit superrymddryck och lite så. och nu ska jag soma tidigt.

du far passa dig som satan för jag glömmer aldrig bort vart du bor

några youtubefavoriter <3

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

rosa påskägg, dubbelavsnitt av glamourama, bio, sovmorgon, gråtande killar, sol, bästa hotelnatten, flippade utekvällar, fika, båtturer, hemlisar, kvällspromenader, robin, mongon på nyhetsmorgon, snaps, 40minutare, frukost på balkongen och taldyslexi. åh jag gillar lov. bättre än såhär blir det inte.

jag vet hur du ser ut i inga kläder, kan det vara därför du blev obekväm nu?

god morgon! sitter på balkongen och käkar frulle och lökar med syrran. myyyys.

tror du inte att jag har hört detdär förut?

har varit lite buisy med att kicka mitt sista lov någonsin i hela livet senaste dagarna, men lite catchup: (nej, inte ketchup) har mest softat galet, dragit runt på stan, njutit av solen (japp, precis som alla andra svensons när det blir vår), varit på en inte bra skiva, haft bästa sovsällskapet, fått en ny idol som heter petra, haft ögoninflammation och sen ”ögoninflammation”, ätit nattmacka, försökt komma fram till vem jag stör mig på mest, lyssnat på helt fantastisk musik, handlat påsar för färgblinda, fått blåmärke av ett hemsläp, blivit misstagen för en niondeklassare, (??!!) tappat hoppet om allt på bussen, druckit stans fulaste flasköl, sovit femton timmar i sträck, insett att jag är pank, ätit frukost på balkongen gånger två, förträngt framtiden och haft en grym kväll till 22, fålsat mig runt skarpnäck, solat, haft ackward kram-moments minst sju gånger för mycket, legat i fosterställning på tvären i sängen och låtsats att det var natt, pratat i telefon för länge, nästan blivit blodgivare, saknat mina solisar och lite så.

 

nu äter jag stans bästa hallonpaj och dricker superrymddryck. hell yeah. har rätt mycket bra program att ta igen på play så jag känner på mig att dethär kommer bli en grym kväll!

 

 


med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting

förstår inte hur man kan vara så fruktansvärt trött men ändå inte kunna sova på normala sovtider, som typ på natten. Har sett en star wars film nu, förstod inte poängen, somnade lite mitt i och anser att det var ett ganska onödigt tidsfördriv. fast med trevligt sällskap spelar det egentligen inte så stor roll alls. var ute och sprang i t-shirt för första gången i år, stööört varmt! Hade lätt kunnat kicka shortsen också, men det får väl bli nästa gång. Imorn är det florens, jag är astaggad och det kommer vara varmt och soligt. oavsett väder som kommer det bli episkt, faktiskt!

när sommaren kommer flyr vi över haven

idag är det lindas födelsedag! massor med grattis sugarpie och allt sånt!<3

mitt vanliga tillstånd är faktiskt rätt normalt, men mitt cyberspacejag har dock flippat totalt

jag vet inte vart allt kommer ifrån, men facebookchatten och sånt kan ställa ganska mycket till rätta igen. tror jag kan klassas som skolans sämsta volleybollspelare efter dagens turnering, men det gjorde inte så värst mycket. om jag överlever tills fredag kommer jag bli lycklig, eller mindre labil. återkommer dårå.

har du skrivit om det?

filip och fredrik alltså <3
har haft en grym tisdagskväll och nu är jag så trött att jag inte orkar skriva en mening till. piz out.

genom stan med koder? (jag känner igen din röst i sömnen)

igår var det studentskiva igen! jag var cool och drack dry martini (shaken, not stirred) med min rolex och sofia var grym. blev buren över skanstullsbron och kvällen slutade vid fyra med två trasiga jeans och ett par solglasögon mindre. idag är vi pigga åså.

lika väldig som ett åskmoln över sovande kvarter

nu är det alltså en timme kvar tills min buss går. sitter fortfarande i köket i träningskläder, har inte lämnat in uppsatsen än och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. men annars känns det ganska stabilt.

det bevisar endast att min hjärna håller på att ätas upp av maskar

jag har lyckats producera en halv sida text, lite mer kanske om man ska vara snäll, på tre timmar. känner mig ändå rätt stolt.. taggar för skiva ikväll istället! kommer känna mig som hälsan själv imorn, med förkylning och lite så på det. nej men det kommer bli grymt! ska bara skriva en halv sida till nu på en halvtimme, sen är det klart och dags att rycka upp sig. kommer göra susen med en röd toppluva på huvudet, då kan inget gå fel!

jag känner igen din röst i sömnen

onsdagsutgång = trött chey idag. nu sover vi! hejsvejs.

dom sitter ju bara hemma och vänder och vrider på sina avkommor, hur party kan det vara liksom?

det är officiellt, verkligen på riktigt. JAG HATAR MATTE! har haft en ganska lugn och skön dag hemma sådär, käkat pannkakor, njutit av livet i största allmänhet. sen tog jag fram boken (kanske ligger några sidor efter) och där sket sig allt. vem kom på logaritmer, och framförallt: varför i hela fridens namn fick jag för mig att jag skulle läsa matte c?! meen annars är allt ganska bra, en vecka och två dagar kvar tills jag befinner mig i värmen! sjukt värt!

jag är trött på fotsulorna av mina oskyldiga fötter

såg förresten det vidrigaste hånglet någonsin igår. bara sådär. vid busshållplatsen. alltså dethär var inget vanligt hångel. det var på riktigt det äckligaste jag bevittnat.
kände typ såhär:

to hell again and back, our love sucks

förstår om jag har verkat lite konstig senaste tiden. lite labil. frånvarande. inte riktigt jag. men det är okej. det är ingen fara. nästan. jag har bara börjat med någonting nytt. japp, jag har alltså pluggat i flera dagar i rad nu. det känns galet. flippat. var tillochmed i skolan varje dag förra veckan. det är terminsrekord. (egentligen med caps också.) och när jag gör någonting sånthär kan det ofta låta som att det har tagit upp ungefär hela mitt liv, fast det egentligen tagit en kvart. nivet sådär när man måste säga att man ska göra någonting, att man gör det, och sen att man har gjort det. "så jävla jobbigt jag måste skriva uppsatsen också" (i ungefär en vecka) "jomen jag ska ändå göra det ikväll. måste bara få det gjort men den är ju så jävla tråkig" (i några dagar) "kan inte följa med ut och rida idag, skriver uppsats" (EN TIMME) "det har ju ändå varit denhär uppsatsen åså som har varit så jävla jobbig men nu är man äntligen klar med den" (tre dagar). ungefär som jag nu tillägnar ett helt blogginlägg åt det. men nu är det slut med det. nu är det bara kötta som gäller. japp. kalla mig mickis köttarn liljedahl.

för övrigt har jag fått höra att det har blivit otrendigt att lägga ut lite casual coola photoboothbilder på sig själv i bloggen. nu är det mer sånhär stil som gäller.
om vår blogg hade haft tvåhundratusen läsare om dagen hade jag såklart frågat dom; vad tycker ni? föredrar ni detta eller lite casual but still coool bilder på mig när jag gör absolut ingenting? men eftersom vi saknar några hundra tusen av de två så går ju inte det. så till dom tappra: ni får acceptera vad som bjuds.

har kört ett fett pass idag så behöver inte slå på någon

sitter vid köksbordet och har precis käkat middag, jag förstår inte riktigt hur det blev så. dålig planering helt enkelt. min brorsa har blivit smörARN, jag gillare! och om jag och nils helt plötsligt skulle vara försvunna kan ni ju alltid leta i sibirien. eller alternativt ryssland, fungerar typ lika bra.

du pratar med snubben som käkade marabou med bacon ost.

trodde aldrig jag skulle känna mig såhär lycklig i den stunden jag skulle få säga det, men: jag har skickat in min projektrapport!!!! nu kan vi fira i några dagar framöver, okej? för övrigt var london bäst, varmt och asbra. det blir bara till att flytta dit om jag inte hittar på något bättre att göra. ååh så himla skönt!!! godnatt!

nä jag gillar inte honom. han har för stora läppar. funkar bara inte.

va? jag? röd? näe. annars då. helt vanlig dag. blev bara klar med fucking PROJEKTARBETE. vad. inget särskilt sådär. hade för övrigt förväntat mig grymma uppdateringar på bloggrundan när jag kom hem men inte ens det kan man få. så nu gluttar jag på gamla, uttjatade, trista inlägg och tycker synd om mig själv för att jag måste gå upp tidigt på min sovmorgon imorn. okej hejhej.


bak på en motorcykel med armarna utsträckta

åh. jag har aldrig längtat till en söndagskväll så mycket. eller till en söndag alls kanske.
trött_sliten_chey signar ut.
.

RSS 2.0