nu är alla små stjärnor

när termometern visar +2 i september är det något allvarligt fel. jag går och lägger mig igen.

ooh i really hate your ass right now

bra. mitt nya liv började för tio minuter sen och so far, so good. fast egentligen har jag bara tagit tillbaka det gamla, innan jag blev den som är den. och efter helgen. åh efter helgen<3 längtar!

keep in mind till mig själv:

1  tänk på det som gör dig lycklig
2  kör katten ofta och väl
3  tänk på dina vänner. du är aldrig ensam
4  vem fan vill ha en heldag på fjärilshuset? (inte jag)

jag skulle lätt borsta din potatis om du skalade mina ägg

icke-självständigt-tänkande-taktiken is the shit! sjukt street faktiskt. nu ska jag sova och imorn är en bra dag har jag bestämt. så, nu var det klart!

vad finns det att göra? kan ju inte hjälpa att vi är sjukt street.

hade nästan glömt hur bra winnerbäcks senaste skiva är! så sjukt bra tisdag, bästa träningen! sådär när man liksom har kramp i magen för att man är så trött, och inte kan andas utan att det känns som tusen rakblad i halsen och som att lungorna ska sprängas. bästa!! just nu i denna stund känns mitt liv helt underbart, och nu ska jag dra till köket och undersöka om det finns något att äta istället och hoppas på att känslan håller i sig tills imorn. men bästa på länge!<3

typiskt en sån kille som vänder kappan efter vinden, tar saker lite pö om pö och tycker att dethär internet är nymodigheter. bergis på att han har på sig offerkoftan också

okej. nu skärper vi oss. bra saker:

-  när jag kommer till skolan imorgon väntar jens med två päronmer och en är till mig<3<3
-  jag är jävligt snygg
-  jag verkar ha kvar några vänner trots att jag är den som är den
-  jag ska spela jazz
-  jag kan spela ett Bbm7-11+5dimmedtersenibasendubbelsängtplushöjtmedkvintenunderst(typ) snart
-  jag fick precis ett fint sms
-  jag har lyckats få min bladblomma att överleva ända sen i fredags
-  skämslistan är typ inte en skämslista (har ju inga gränser när jag har blivit den som är den)
-  "nobodys perfect", "tankar och teorier" och "en kopp the för några dagar sedan" bästa
-  bloggrundan i allmänhet
-  fridas matmåndagar med pesto
-  efter 2,5 koppar te känns min hals lite bättre (var tvungen att spotta ut en halv i ren chock över det jag läste)
-  att jag inte blir på dåligt humör över blondinbellas blogg (pallar ju inte det också)
-  att jag kan gå och lägga mig imorgon och sova ända till halv tio


är det meningen att man ska ha sjuhundra panikattacker på en dag?

ffaaan.
jag har blivit den som är den.
är vi peace ändå eller?


röd jacka och mando diao i lurarna? aa tydligen

helgen är över och jag har feberfrossa. deppmode.







jag är ju inte den som är den och är en töntig tjejtjej
men nu känns det lite bättre. bra.

du gjorde mig till fjolla när jag bör kallas ball

min fredag var fett party. ben&jerrys och solsidan med mamma och syster, det är grejer det! jag lyssnar från det förbjudna usbminnet och fick precis en snabb påhälsning av josefina, bäst! ikväll är det lan på g så dags för mig att sanera mitt rum lite, typ flytta en veckas tvätt till tvättstugan. och vinterjackor är för töntar, OKEJ?!

anledning att vänta


josefina är grym och har gjort en egen låt och har nu på fjärde försöket äntligen lyckats med en myspace! Så nu får alla gå in och lyssna för det är sjukt bra!!! länklänklänk

vadå jag tycker det är sexigt med brödsmulor

har precis sökt tre jobb. hur bra??
nu ska jag SOVA (eftersom jag och frida börjat med någon sorts fredagsmorgonträning bara för att vi råkar ha lite sovmorgon?) och sen vakna pigg och lycklig imorgon bitti!

jag skulle lätt vara labradoren i djungelboken!

idag har jag tagit fram mitt coolaste jag till skolfotot och cafeteriatanten tyckte det var fint att jag var sminkad, för en gångs skull. bra. hade mördarlektion till halv sex med en snubbe som sa "då" 157 gånger på 20 minuter. sen orkade vi inte räkna mer. kubbade direkt till spinning som lär bättra på träningsvärken från igår lite till och sen joina frida på yogan, gulle.
såg fram emot en tjock sovmorgon imorrn men det kunde jag ju fetglömma, hantverkarNa kommer klockan 8? såklart.

du sköts i bitar, jag kanske gled emellan

tårta, läskiga katter som faktiskt verkar tycka om mig, spotifylistor och massa annat som jag inte ens kommer ihåg. en perfekt måndagskväll helt enkelt! imorn är det mördartisdag. bara att stå ut, resten av veckan känns som ett sommarlov jämfört med imorgon.

det luktar vinter


josefina är världens finaste människa och idag fyller hon 19 och jag orkar inte sitta här och skriva något mer utan nu ska jag åka till henne och äta upp all tårta istället, det är mycket roligare!
bäst är hon i alla fall!<3

920917


världens finaste, starkaste, bästa föddes på precis den här dagen för arton år sedan! den som har vart med längst och bäst och som jag inte kan tänka mig att vara utan på något sätt<3 nu är hon i alla fall äntligen stor och det är att fira järnet i två dagar(nätter?) som gäller, sjukt bra!
tjaråå bloggen, ses på söndag.

men det är okej om hon spränger micron i tvättstugan, då kan vi köpa en ny och ställa i köket

punkt ett för mitt nya liv: att börja göra saker i tid!!
första uppsatsen för terminen blev klar 14 minuter innan mappen stängde.

om du inte var verklig skulle jag hitta på dig nu.

lite uppdatering sådärå. hat haft fett lan med frida @my plac3 all day. mattemattematte. värt! vi kirrade plättar till linner och pumpade galet med dubbelpass på friskis hela kvällen. (ja, yoga räknas ockå). börjar ju 15.45 imorgon. jag vet, bästa! kirrar ändå väckarklockan så vi kan hoppas på lunchdejt. aspeace.


håll min hand i vimlet

jag lodar runt i mina gamla håliga tajts och gud vad det är härligt att vara ledig på en tisdag! syrran fyller år, jag har köpt present i tid för en gångs skull och nu har jag fått order att baka en kaka. ska bara duscha lite och dra till stan för en snabbdejt med katti först!

Hur ritar man kärlek på ett papper?

alltså simons mamma tränger sig inte. faktiskt.
har hängt med kusin, köpt glass, flörtat på konsum och hoppat i vattenpölar hela eftermiddagen och imorgon är det lan hemma hos mig som gäller. bästa<3 och är det bara jag eller är myggor jävligt närgångna?



det luktar vinter

jag är uppe i 288 ord, bara 312 ord meningslöst babbel kvar sen är jag fri för ikväll!!!! (jag blev för övrigt nyss väldigt besviken för att svt inte sänder någon debatt med partiledarna ikväll?!)

våld och våtservetter löser allt

okej nu ska jag bara ta mig samman, koppla ner min dator från internet och skriva min engelskauppsats. hur svårt ska det vara? uppenbarligen jättesvårt. onsdag är en bra dag!

har ett bra?:D

jag ska ta tunnelbanan mot sjöstaden för träning om 10. jag är sjuk i huvudet? donoo, men synsamreklamen är rätt najs, precis som max och att smuggla sommarkort mitt i natten. okej, dags för mig att gitta så jag slipper kuta till stationen. hoppas alla ligger och sover skönt i sina sängar!

btw

det suger att vara 17.

ARTON FÖRFAN

idag fyller världens bästa år. hon är luften i mina lungor och allt sånt. den som förstår alla kroppsliga besvär, står ut med talk ala annimissenstyle, fortfarande vill vara med mig när jag öppnar dörren i tights som jeans och nittiotalsfrilla, säger åt mig när jag måste ta tag i mig själv, lyssnar när jag måste läsa upp mina sms högt och alltid får mig på bra humör. rosékvällarna är dom bästa. atron förfan. STORT GRATTIS!!

är vi peace eller? aspeace

okej. vi lever. allihopa tillochmed! lyx. fick lite panik av åsynen av massa husvagnar med altaner och utetält direkt när vi kom dit men det gick bra. hade ju en stabil köksstol att sitta och hämta andan på. bra. jens kirrade päronmer i mängder och blev klart favoriten. jag och frida värmde oss med nervösa skratt i dödsbilen men klarade oss mirakulöst nog. ettagluttarna var najs. sköra nils, david mr korrekt, mössanton och hemliga simon gjorde vårt tält till det bästa. sov en och en halv timme, låg som en packad sill och drömde om vivian. frös trots att jag hade på mig halva garderoben. räknas det äns som sömn? anyway. frida hade bästa morgonfrillan och jag insåg att jag hade campat så hardcore att mina gummistövlar gick sönder? man fattar ju inte vad som händer när man ska agera scouter, men det som hände i det coolaste treatältet stannar där! och alla som har hört någonting om randigt och eventuella horn håller det för sig själv. hehehehe. och om det är någon som undrar så är man ungefär såhär snygg när man precis gått upp efter en galennatt_92_galnast i tält (om inte snyggare)




efter 4-5 duschar och lite sömn lär vi vara back 2 normal igen..


över gränsen

jag beställde just en skiva för 219 spänn, SJUKT VÄRT! (hejdå johnossibiljett, men fortfarande värt!) ska snart äta godaste middagen och sen pälsa på mig allt varmt jag äger innan jag vågar
mig utanför dörren. träningsläger imorgon? skulle inte tro det.

vänta lite jag har en sockersjuk hund

första höstförkylningen, check.
ingen röst alls kvar och snoret rinner åt alla håll. 
meeen, är ju ledig imorn och slipper sova i militärtält
med halva skolan, så jag är ganska glad!

(knarkar fortfarande kent)

eeeeh jag är ju rätt upptagen men nästa vecka kanske?

onsdag, och jag har blottat mitt "hjälpnusvaldejagadamsäppletskrik" för hela östra gymnasiet när kepsar helt plötsligt kom flygandes, hatat kopiatorn och glidit runt på stan med frida.
annars då? var på killkalas igår hehehehe. myyyys. och nu packar jag överlevnadsprylar en ryggsäck(?!)
jag vet. jag vet. vi har några n000bs till lärare så nu ska vi tälta med ettorna. bra. men det är lungt, jag och frida agerar äkta scouter med ryggsäck och gummistövlar. (jag vill ju ändå inte ha nåt ragg det närmsta året eller så) bra. så nu vet ni. om jag inte har visat upp något livstecken om några dagar har jag antingen frusit ihjäl, blivit uppäten av en älg, attackerad av kryp eller hoppat in i lägerelden av ren panik.
så. nu kör vi! mama, jag älskar dig. och ni andra- minns oss såhär







finns det inte blomkål får man ta gräslök

mjukglass i farsta strand, dagens bästa! programdag torsdag och fredag plus ledig måndag och tisdag, helt ok det med! funkar liksom. har inte alls fyra svenskauppsatser och lite annat att fylla den lediga tiden med. ska räkna matte nu, c00ling. tjing!

du måste ladda ner en katt som man kan prata med och sen slå på.

jag läste just trettio sidor i religionsboken helt frivilligt för att jag tyckte att det var intressant? måste ändå säga att det är lite respekt till mig och mitt nya liv! kommer troligtvis aldrig hända igen, men kändes otroligt bra den korta stunden det varade!

proffs på pojkar

är det meningen att man ska dö när man går i skolan? aa tydligen. bra. studentskivor med pinuptema? aa tydligen. bra. nu ska jag hoppa på bussen för talk ala animissenstyle och cool kvartöverniobio. yeez.
btw, var ute och plockade brännässlor igår. och grabbar, det inget jag rekomendear. ciao!

att hon låter som om hon deepthroatat en elefant är inte heller ett plus

bra tanke det där att jag skulle plugga idag. kul att jag somnar igen vid två och vaknar först klockan sex. hela dagen har inte alls gått eller så. ändå värt det, stört rolig kväll.
fick dissen av min tåflört inatt. det är lugnt, det är ändå föralltid vi och ingenting kan komma emellan oss två och allt det där.

oh you are so sexy

igår: gick upp långt innan gryningen, började jobba sju. slutade tre och mötte upp syrran för shopping. hem och in i duschen. kubba till tuben. åka till waxholm. inte landet nog, lite längre. tunnelbana och buss och buss och färja. full chaufför som inte vet vad en hållplats är. omvägar på mörk skogsstig. tre timmar senare: framme. kräftskiva utan kräftor. hetsdricka. dansa. pizza. hemliga knep. drinkar på gammal mjölk. bästa brasan någonsin. översvämmning på toaletten. haff hit och haff dit och oj, det går ingen nattbuss. hej. taxin kan inte komma. cooltjej som dygnar. det finns inga sovplatser. jag har ingen pyjamas med mig. pallante, vi tar första bussen imorgon bitti. eeeeh juste. den går klockan nio. jag är bombis. pallante. hittar en halv madrass. aj. går vid åtta och väntar på bussen en timme. buss färja buss tunnelbana buss. dag för längesen. hemma. trött. pluggar matte. fryser. hatar mitt liv. bra. hej.

jag är redo! jag har trosor och en bordsduk

Jag förstår inte vad som händer. Favoritbloggar blir lösenordsskyddade, det poppas popcorn på tisdagar och helt plötsligt står man i en hall med ett gäng 95or och önskar att man var död.
Denna vecka blir det ingen killerdress. satsar på kängorna och resten av vinterutstruseln istället för att slippa frysa ihjäl, men tror det blir rätt party i alla fall. fyra huvudvärkstabletter har jag hört ska vara en bra start på kvällen. inget kan gå fel när man är med snorisarna och det finns en 18åring att fira. okej, ska bara överge datorn och hoppa in i duschen. seeees.

du viker mina knän och allt sånt där

kul att jag vaknar klockan 20.36 en fredagkväll av att josefina ringer och undrar om jag är taggad. nej var svaret på den frågan. blir hemma för svensk långfilm och glass med syster istället. laddar inför samlingen i brännkyrkahallen 8.15 imorgon. taggad? fetnej. kanske borde gå och lägga mig istället. alternativt leta reda på mitt matchställ. eller bara chilla galet. aa lätt värt.

jag visste inte ens att jag kan visa mina undertänder såhär mycket!

delad luftmadrass med linda och hennes håriga ben inatt = inte speciellt mycket sömn+ganska extremt roligt. nu blev mitt huvud tomt på kloka visdomsord, hejda!

RSS 2.0