jag har aldrig hört din porröst förut men nu vet jag hur den låter







IKEA




Snabbkassan var kanske trots allt inte riktigt våran grej (lite för komplicerat), men nu har vi massa delicar värsta coola bokstavkexen!

I SAMMA BIL

torsdag idag. hittills en grym torsdag! vi har bakat lussebullar och det är fett med gott. och till alla er som tycker det är på tok för tidigt säger jag bara fuck you. det är ett dumt påhitt att man ska hitta på goda saker som bara får ätas en viss tid på året, och vem kom på det? den jäveln alltså..

såhär snygga är iallafall vi när vi bakar:)

  

INDRA = DAGENS HJÄLTE

Äntligen vet vi hur man gör!
Tusen tack till Indra nu kan vi äntligen starta videobloggandet på riktigt :D
Vi inleder med Catharinas fantastiska film:





vad händer?!

En sträng gick av på min gitarr, IGEN?!
Det här är inte okej jag måste genast åka och köpa en ny jag har liksom längtat efter min gitarr de dagarna jag var på Gotland och inte hade den och det här är tacken när jag visar den lite kärlek, att den gör såhär mot mig. Näe inte okej säger jag bara!


Hem ljuva hem!

Jag är äntligen hemma i Stockholm igen! Det var i och för sig rätt skönt på Gotland, jag har sovit igen ett antal förlorade timmar och ätit massor med mat (som man typ alltid gör när man är där) men det blir lite långtråkigt efter några dagar.

Det är asnajs med lov, att jag är ensam hemma och kan sova hur länge jag vill och gå runt och sjunga högt och falskt i hela huset utan att någon hör, äta glass till frukost och allt annat jag känner för :D

Nu kommer Mickis hit snart också så det kan inte bli bättre!
och så avslutar vi med en ashet bild på oss, ha det bra.




SÅDÄRJA!

idag har jag äntligen funnit mylove, helvita converse som nu står så snyggt placerade i hallen:) nana sitter på båten hem och jag ska tränga mig på ikväll. kunde inte bli bättre!

och den här låten http://www.youtube.com/watch?v=kVLrA0yCtP4 är den häftigaste.

och idag när jag åkte tunnelbana var jag så upptagen med att prata i telefon så jag glömde gå av. och sen när jag kom på det råkade jag säga det väldigt högt. och då hörde ju lixom alla i vagnen. och det var inte helt okej. 
 
det var ungefär precis allt jag hade att säga. förutom att det är kul att ni kommenterar så mycket så vi vet att ni lever och allt sånt;)




MORSNING

Igår när jag kom hem kunde man inte logga in på blogg.se så därför blev det tyvär inget inlägg. dumt påhitt detdär. gårdagen spenderade jag iallafall med att leta skor i sickla vilket gick åt pipsvängen så jag tröstköpte lite andra prylar och åkte hem till hanna istället. mycket roligare:) vi tog en promenad vid vattnet och åt en mycket god middag. sen åkte vi till stan och mötte upp linda och hennes kompis (jag är väldigt dålig på namn, så förlåt om jag säger fel nu men jag tror det var sofia!) för att gå på bio, 500 days of summer blev det och det rådde delade meningar om hurvida den var bra eller inte. jag rekomenderar den dock inte!

men nu till någonting roligt, idag är det tisdag vilket innebär att nana kommer hem! hon är grym.


HELL YES

sitter i sängen och knaprar på en morot och bläddrar igenom elle, helt slut! kom hem från jobbet för bara en liten stund sen, kändes lite magstarkt att gå upp kvart i sex såhär på en söndag men det var faktiskt helt okej när jag väl kom dit, och vad gör man inte för lite extra pengar;) dock tror jag att jag snart kommer befinna mig i sovande tillstånd eftersom jag på nåt sätt lyckas glida ner mer  och mer och har jag väl lagt mig ner är det kört! lovet har hittills varit grymt och jag är ganska glad även fast det regnar och jag har skavsår över hela fötterna. Jag blev lite mer glad när nana ringde och sa att hon funnit skorna jag vill ha i visby, så nu finns det hopp!



finns bara en sak att säga; top model 713 here I come!


THANK GOD IT'S FRIDAY

Idag är det fredag, och vi har haft konsert och nana har tappat sina luftglasögon för hon blev så rädd när hon höll på att tappa gaffeln. men åter till konserten, bra jobbat allihopa! vi hade jättekul och rockade fett:) fredag innebär också att vi nu har en hel veckas ledighet framför oss som ska fyllas med massa skoj saker, känns hur bra som helst! jag ser fram emot att sova massa och hänga med fräcka människor:) litet minus dock eftersom nana hade tänkt lämna oss och dra iväg till gotland några dagar. och inte har hon med sig lilla datorn heller så hon kommer inte äns kunna blogga! nu vilar ett tungt ansvar på mina axlar att uppdatera här regelbundet. men det ska nog gå bra, oroa er inte;)

just nu sitter jag och kollar på nana när hon packar, något virrig! och jag lär snart bli utkastad eftersom dom skulle åka kvart över sex, hur nu det ska gå. och så måste jag bara säga att dom har en mycket fin tvättstuga som dom har rigtigt pimpat upp med några plastblommor i en vattenkanna högst upp på en hylla, haha.

kvällen ska nog spenderas med hanna, tror hon behöver tröstäta lite och jag är bra på att sympatiäta! och kanske hjäpa  till med en kartong eller så.

ha en bra kväll alla snyggingar! (och fulingar)

två tummar upp!

I morse när jag gick till skolan var det inte jättekallt, då blev jag lite glad. Sen så hade vi fetlångt hål så då hann jag sova lite i musiksalen, och det var goda pannkakor till lunch, och sen hade jag träning det var också roligt, och det är bara två dagar kvar tills lovet! Och nu är det bara 23 minuter kvar tills grey's börjar och det äger!

Plus att jag idag kom på (smart som jag är) att det snart är november, typ om en vecka, och då är det bara en månad kvar tills december så då kan man lika gärna börja baka lussebullar nu för jag är stört sugen på det! Så det ska jag ta och göra på lovet:D

Det var allt för mig.

tapetklister

såhär ligger det till; en blogg är en såndär grej som behöver kärlek och omsorg för att överleva, och jag är inge vidare bra på sånt, men det är därför nana finns! men jag lovar att jag ska göra mitt allra bästa för att bloggen ska ha ett långt och lyckligt liv:)

idag har varit en väldigt onödig dag i skolan för min del, men jag fick iallafall gå på konsert och lyssna på ettorna och treorna, mycket trevligt! sen gick jag och nana till sofforna i musiken för att ta en tupplur men den blev inte så långvarig eftersom folk mitt i allt skulle envisas med att släpa tillbaka alla instrument igen. väl hemma återupptog jag försöket att sova bort mitt huvud men det verkar som att det ska vara hemskt svårt! så jag gick till isabel istället och sen kom vanja så gick vi hem till henne och nu har jag precis kommit hem:) och nu ska jag försöka komma igång med samhällsuppgiften!

förresten så är videobloggar påväg! och så har jag fått cravings för morötter helt plötsligt så jag ska nog ta mig en liten rackare såhär på kvällskvisten;)

jag tänkte avsluta med att berätta något roligt och just nu sitter nana och försöker komma på nåt så att hennes hjärnceller blir överhettade och det ryker om hennes huvud för att hon så desperat försöker komma på något roligt men det går inte så bra, och jag förstår henne man blir alltid så pressad att man måste säga nåt hysteriskt bra så alla kan ju bara tänka på något roligt och skratta åt det istället:)

godnatt på er!


Michaela efterlyses!

Ettorna och treorna hade konsert idag och alla var fett grymma! Det förgyllde hela dagen:D
Och jag försökte precis lägga upp ett ascoolt videoinlägg men jag insåg att jag inte riktigt förstod Indras förklaring så det gick inge vidare för mig, så vi får helt enkelt fortsätta skriva saker ett tag till.

Nu hade jag egentligen inget mer viktigt att säga, förutom att Mickis efterlyses! Du måste börja skriva några häftiga inlägg om den här bloggen ska överleva, så skriv!!

Mickis har hårt snor i näsan

Nu sitter vi hemma hos Nana och äter äppelpaj, MUMS! Jag(mickis) är stolt över att vara nuber1 på Sofias lista över vilka av Nanas vänner som hänger här mest :) (har ingenting att göra med att det alltid finns massa goda ätbara saker här) men så är ju sällskapet grymt också!

För övrigt fann vi (Indra) en hysteriskt rolig hemsida igår. Spana in www.klockren.nu omedelbart!


söndagsångest

Under dagen har jag hunnit med en tripp till Hudiksvall med buss för att spela match och nu är jag hemma igen, det var stört kallt där uppe och det tog 3 timmar att komma dit!
Förresten har Indra varit snäll och förklarat för mig hur man gör för att få in filmer på bloggen, så tack vare henne kan vår videoblogg snart få några videoinlägg. Men idag orkar vi inte med det utan det blir ett fint citat från i fredags istället.

Nanna: Jag såhär strular runt med alla och är helt efterbliven i hjärnan.
Mickis: JAG?!
Nanna: Nä jag.
Mickis: Ja jag tänkte väl!



GODNATT

Något som vi kom fram till i helgen och som jag tror vi alla är mycket överens om är att vissa namn är sämre än andra. Dom fungerar inte, klingar inte bra i öronen helt enkelt.

Nu ska jag dissa John Mayer och bege mig mot sängen, mina blinkningar börjar bli vääldigt långa.


HYPERVENTILERA

Igår var det fredag. (mycket bra slutsats av Michaela). Då var det danstävling och sedan bar det av mot Södertälje där vi träffade lite fräsiga prickar, där ibland Johan som är en vänlig själ och ska hjälpa oss med våran fräcka bloggdesign som inte är så fräck än men kommer bli det. snarast.
Nu sitter vi hos mig/nanna och är lite trötta efter gårdagens bravader. Men vi gillare!
Här bjuder vi på lite random pics från dagen slash kvällen.




TJAA BLOGGEN!

Idag var det danstävling och alla var asgrymma! Vi spelade in massor med coola filmer men eftersom vi inte riktigt lyckats lista ut hur man får in filmerna på bloggen (kanske lite av ett problem när man har en videoblogg meen det låtsas vi inte om) så får ni hålla ut en stund till. Så alla kära läsare där ute, ni får nöja er med en fantastiskt vacker bild av oss så länge!




Och ikväll drar vi och Frida till Linda i Södertälje! :D

HEEJ BLOGGEN

Här är vi på centralens 10-kronorstoalett efter en trevlig helg nånstans i skogen dit bussarna med lite tur går ungefär 3 gånger om dagen:)


RSS 2.0