bara för att du är kär och därmed stingslig och misstänksam

idag köpte jag en svart hatt för etthundrafyrtionio kronor på carlings. egentligen var den inte alls särskilt snygg och jag har redan en hatt. men killen i affären sa att jag var söt så då var jag ju tvungen att köpa den. för han var ju iallafall snygg. så det kompenserade lite. så att. den senaste kvarten har jag sett ut typ såhär.


det är rätt roligt att bara titta på er just nu

ha glidit runt i min näääktisha och sett allmänt c000l ut hela dagen. just so u know. det är asfantastiskt att avsluta veckan med en grymt bra bobby och sen veta att man har ett helt lov framför sig. kunna bli väckt klockan två och käka frukost i flera timmar. softa. klubba och köpa drinkar för hela lönen. skaka rumpa och skratta. kolla bloggrundan tio gånger om dagen och leka martin timell med schabloner och målarfärg. några plusgrader på det så är ju allting värt.


men menade du inte telefonterror?

jag skulle behöva en till gitarr. som jag kan slå sönder när det går bajsdåligt med stålis. så typ en tio stycken skulle sitta fint. sämst. satsar på sockerkakan i köket istället, känns som ett bra botemedel mot förkylning och andra tänkbara åkommor!

om dendär basisten får ligga är fan min tro på mänskligheten över

jag tycker oftast att det är rätt skönt att vara trött när jag går och lägger mig åså.

jag har haft en sån ro i själen att till och med dalai lama skulle blivit rastlös i mitt sällskap

morskors! har haft en rätt så grym helg hittills. har hunnit bekräfta att mina bakningsskills är rätt grymma med en hemmagjord pizza, haft en helt spårad vinkväll, somnat bredvid världens finaste, gått upp för mysfrukost i två timmar och sen softat i sängen ända fram till kvällen, tappat min hjärna för några timmar, hängt på debaser och lyssnat på those dancing days, ölat, haft solen i ögonen, frusit i pannan så det gjort ont, gett en örfil, fått en örfil, tagit några snygga pics, varit nervös, ätit pannkakor, sprungit det snabbaste jag kan, och lyssnat för mycketveronica maggio. allt man kan kräva av en helg. man måste ju passa på när huset är tomt. idag ska jag ta vara på dagen. plugga några timmar. göra mig fin för kvällen.



ja hur sjutton skulle man annars plocka jordgubbar?

svinkallt överallt. men nu är det taggmode som gäller! fridas sista vilda kväll i stan på tre veckor för bubblan, då är det bara å satsa! men just nu känner jag egentligen att vad hände med en vanlig hederlig filmkväll?

vart tog alla svenska ninjor vägen?

veckans mest händelserika dag. krigade till skolan för två lektioner. längesen sist. nu måste jag sova. later mates!

jag vet inte hur du gör men jag brukar i alla fall stänga toalettdörren?

det är svinkallt överallt, har seriöst aldrig frusit såhär länge någonsin. skulle aldrig överleva utan te. och mina fina rosa sockor, fett sköna! jag hatar mitt nya pluggliv för det spelar ingen roll hur mycket man anstränger sig, det blir ändå aldrig klart. skitdag. nu ska jag dra mot stan istället och träffa alla fina, fett mycket mer värt!

det finns dom som alltid kommer tillbaka

jag tycker om att prata i telefon med linda sådär två gånger varje kväll, hon är bra hon!

dom var snygga för att kosta 99

hade missat att det var alla hjärtans dag (och att man på något sätt borde må dåligt idag över att man inte har någon speciell att fira med). fick dissa södertälje, hade kanske förresten kunnat räknats som firande? men det kändes lite riskabelt med tåg och sånt, kände inte för att frysa ihjäl idag. lanar hemma istället, ganska coolt jag och gitarren och facebook och linda i luren åså.

bio måndag kväll? någon??

(var tyvärr tvungen att ta bort bilderna pga ett otroligt tryck på mejlen, jag är säker på att ni förstår)

du behöver inte falla för mig, du kan bara snubbla lite lätt

sjukt värd kväll, pokémon var bästa av allt! tror aldrig jag sett ett så långt donkenkvitto i hela mitt liv. men vem sjutton snor någon annans mössa? inte okej brud. annars är det tydligen normalt att äta korv till frukost(?), och nu har jag fått uppleva det också. jag diggar inte nästa vecka, förutom möjligtvis onsdag. men bara två veckor kvar till lov, hur bra?!

vi samarbetar inte. kör bara.


Vad skönt det skulle vara att ha en riktig hjärna, som kunde tala om saker och ting för en.

vart kom alls snö ifrån? och var det verkligen nödvändigt? körde satsarlöpningen genom skarpnäck i min ensamhet, blev blöt om fötterna men hann faktiskt med bussen. så det kanske var värt då. nu ska jag gå och ragga upp lite pannkakor i köket och inte tänka på alla saker som jag borde göra istället för att sova bort all min tid så fort jag kommer hem.

man blir ju alltid hungrig

amen det är bra att jag sov 13 timmar inatt dårå. Skön dag! ensam hemma, låtsasplugga lite, titta på onödiga serier och sånt. match långt bort i skogen, och sen lite fika. det var typ min dag. pallar seriöst inte vara vaken fler timmar nu. taggar för imorn istället, kommer bli fett värd dag! godnatt!

nu ringer hälften plus sjutton

note to self: ju längre in i skogen man måste gå för att hitta blomman desto finare bukett.
visdomsorden flödar idag. orkar inte plugga en minut till så nu går jag och köper plockgodis och gluttar på tv hela kvällen istället <3. lite mysigare åså.

jag kanske ska fortsätta bo där jag bor

bra kväll! lite tyskar, spottad öl, dansundervisning, djupa diskussioner om framtiden, ostabila rulltrappsfärder, försvunna 7eleven och sånt. värt. har insett att mascara inte är något för mig, speciellt inte när man kommer hem och måste tvätta bort den. sjukt jobbigt. jag gillar att jag har världens finaste vän som gör mig glad åså<3

livet passerar revy, det är teve man sett och öl man druckit. samtidigt, ska man utsätta sig för allt tänkbart lidande bara för att revyn som passerar förbi i dödsögonblicket ska bli lite mer intressant? det är ju ingen annan som ska se den menar jag

det bästa med utgångskvällar är nattmacka med morgondagens tidning. typ. har skakat rumpa hela kvällen så nu har jag ont i fötterna. går och lägger mig istället.

det går alltid så dåligt för mig ibland, och för alltid resten av terminen

har blivit så himla cool tjej, går och lägger mig klockan tio varje kväll åså. galet skönt. har även blivit pluggis. ligger på rätt sida i engelskaboken, antecknar flera sidor per vecka, pluggar filosofin som det inte är prov på förn om tre veckor och läser häften och stenciler å sånt. herrrejösses. jag har världens bästa nya spotifylista. taggar för episk helg utan viktiga saker som måste göras, så himla värt!<3

seriöst. r000000sen får fan ligga mer än jag. och då menar jag inte ensam mot soffryggen.

what's up? skolan suger musten ur mig. jag har totally glömt hur man pluggar så jag sket i det. flög med mina superpowers hela vägen till konsum på en kvart och såg världens läskigaste film istället. värt.
men det bästa är ju att jag inte hinner drömma mardrömmar innan jag ska upp igen.

RSS 2.0