om inte vore, vore vi

kolasåskrig, två timmars helkroppsmassage och soliga promenader räddar lätt upp tråkiga torsdagar med två prov och ett galet svettigt spinnigpass. och så har man ju blivit fotograferad också! ..eller?
nu är iallafall "a chang" sparad på skrivbordet. ska ta fram den och läsa på deppiga dagar, och helt plötsligt må så mycket bättre.<3

and then there's all the things you said

okej problemet är löst, jag är inte särbehandlad jag hittade skivan på spotify med lite hjälp :D donken är inte bara mat det är faktiskt bra för själen, nästan lika bra som kanelsnegel<3

du tänker sååå

jag förstår inte varför finns johnossis nya skiva på mickis spotify men inte på min?! ledsen i ögat. nu är det nationella och jag ska snart ladda upp med fetingfrulle, fett gott!!

mavericks

TJOHO, idag släpptes johnossis nya skiva och den finns redan på spotify! totally värt att spana in! ville bara säga det, och att jag är lite avundsjuk på alla som går på nacka gymnasium och får snacka med fredrik. nu ska jag återgå till att läsa om det sociala arvet.

men jag fattar inte, hur tjänar man pengar i norrland?

älvsjö station måste på fullaste allvar vara världens kallaste plats! jag förstår varför jag slutat åka tåget. Jag gillar omänskliga ljud som får en att gråta av skratt, men det som händer i studion det stannar i studion!

nää, nu har jag storlek 44. har inte klippt tånagarna på ett tag vettu

det kliar i mitt öra, verkligen kliar jättemycket. men jag kan inte klia på grund av nån jäkla tandläkarbedövning som har förlamat halva huvudet, (helt seriöst) så jag kan klia och klia men det känns inte! inte äns lite lixom, och det är fem timmar kvar tills det släpper, FEM TIMMAR(!!!) innan jag kan klia. PANIK! jag behöver sova, godnatt.

ensam är stark, och kåt

vem har skrivit en halv svenskauppsats, läst texten inför engelska nationella, övat på jump och kollat upp låten som ska spelas in imorn? Fyfan vad jag är bra idah!! ibland älskar jag min mamma lite extra mycket som när hon köper glass till mig utan att jag bett om det, och när hon ställer sig och steker pannkakor mitt på en tisdag!

han är ett ätande dörrstopp!

ibland är ett perfetk tajmat sms precis vad man behöver för att masa sig upp ur sängen på morgonen, nu är det skola och sen direkt till jobbet som gäller och jag tror det är en fet flock elefanter som står och stampar och hoppar allt vad de har på mitt huvud bara för att jävlas. inte okej.


jag har nya skor, ska jag krypa ett varv?

snart en vecka senare börjar jag känna mig som en riktig människa igen. och det var det värt, varenda sekund! har haft en grym helg och är inte alls redo för måndag redan imorgon, men nu skiter jag i det och raggar söndagsdejt istället.


måste du göra allt när jag har mat i munnen?

cykelpicknik i solen med garderobsgodset är det som gäller!

jag har en kalykator på min mobil

jag är sjuk och mickis är sjuk men nu vet jag i alla fall att hon lever. det regnar och mitt rum ser ut som nässpraysreklamen igen och ja tack, jag vill tillbaks till köpenhamn nu!


du ser verkligen upphånglad ut


vi lever! tack gode gud för normal mat, en skön säng och vardagsrutiner!

oh you are so sexy i want to put my dick in you

shooo brææææh! københamn ær hardcore och vi har precis kommit hem från strecker(?) och frukorsten børjas serveras alldeles strax, det vill vi ju inte missa! før tillfællet har vi varit vakna i 22 timmar efter två timmars sømn igår natt. vi ær så jææævla fræsha! och blåa under øgonen.. mickis har fått blåmærken på knena och nana har rivmærken på armarna. mystiskt. om tolv timmar måste vi checka ut från vårt wonderbara hotell och åka hem, men vi kan nog hålla oss vakna tills dess. man vill ju inte missa något.. 
vi vill tacka alex, adam, rasmus, bengt, jonas, rød trøja, turk, grek, weekdaysnubbe, blåochsvartrutig skjorta, tjock kines, tvåbarnsfarsan, kavajen, gråtrøjasjalen, kian, kompisen som bor på vårt hotell, mats, gøran, ola, fredrik, bacardin, grøn trøja, fikasnubben som var en cidersnubbe och joakim før grymma minnen. nu blir det frukost slash kommahemmittinattenochmåstehanågotattæta-mat. nu orkar vi inte skriva mer och vi vill inte åka hem. later!

"du ser verkligen upphånglad ut, och væskan har ju jul din perversa turk!"


unge man du är för ful för mig ändå. puss!

helt seriöst, jag har minst 17 onödiga prylar i min lite(jättemycket) för fulla resväska. nu draaaaaar vi!:D


just idag är jag stark, just idag mår jag bra

imorn klockan 08.21 går tåget mot köpenhamn och fyra dagar av total frihet i ett land där dom pratar som att dom har gröt i halsen. förhoppningsvis förstår vi en del, annars kör vi på output! om vi hade varit lite trendigare bloggerskor hade vi säkert haft några förprogramerade inlägg men nu är ju inte fallet så.. ni kära läsare får helt enkelt överleva några dagar utan oss, i know you can do it!! Jag fick en fet matsäck när jag var och handlade med min snälla mor idag och nu ska återgå till panikpackande och letande efter strumpor och sånt, hejsvejs!

congratzzz

det är ingen vanlig dag för det är lindas födelsedag, hurra hurra hurra!! <3


dom kom etta av två det tycker jag är fantastiskt!

jag är en fin kamera rikare, ganska många pengar fattigare och otroligt glad!! Äntligen har vi funnit varann det spelar ingen roll att jag kommer behöva leva på vatten och bröd ett par år framåt han är the love of my life föralltid!<3

you’d better watch out, ‘cause I like you

hejdå igår! måndagar är inte så dumma ändå, även fast dom ibland innebär två skitprov och ingen mat. mina fingrar är fortfarande alldeles kalla fast det var flera kvartar sen jag kom hem men vad gör det, nu ska jag mysa med göran.

walk away now and you’re gonna start a war

yo! hanna har precis lämnat mig och jag har lite panik över mina två prov imorgon. nu ska jag krypa ner i sängen och låtsas som ingenting, känns lite magstarkt att studera så jag satsar på output istället.


oooooohhhoo ooohoooo

Jag steker pannkakor istället för att plugga matte. Ångestsamtal med Norea gjorde inte saken bättre men jag är i alla fall inte ensam. Min familj kommer hem om en timme, jag måste njuta av de sista 60 minutrarna av total tystnad!!

det verkar så läskigt att bara stoppa in något och töja

saker blir inte alltid som man tänkt sig men idag blev det toppen i alla fall och jag har numera ännu en bokstav på min kedja!<3

Jag äger tio par gymnastikskor, ett par för varje veckodag.

Vem kommer på idéen att börja riva ner sitt tegeltak klockan sju på morgonen? Och sen dessutom stå och slänga ner det i en gul ful container flera meter bort så det blir världens smäll för varje bit? Vet ni hur fruktansvärt många tegelpannor det är på ett tak?! Seriöst jag ville bara döda någon!!

folk gör sällan det de tror på. de gör det som är bekvämt, som de sedan ångrar

våren är på ingång, det luktar sådär gott när man sticker ut näsan på kvällen och solen tittar fram lite då och då om dagarna. och som om inte det vore tillräckligt är det lov och jag skrattar, springer, firar, pumpar sycklar mitt i natten, hänger med efterblivna molnhuvuden, moffar, småler åt fina meddelanden, går på bio, chillar på eXpresso house, tajmar bussar, läser tidningar, promenerar, stannar lite längre innan jag hoppar på bussen hem, shoppar, myser framför filmer och tänker inte det minsta på morgondagen. djuret lever fortfarande och snart kommer hanna hem igen, inte så dumt. jag har saknat henne massor.


du är söt som socker. inte konstigt att jag får en massa hål i tänderna så ofta som jag pussar dig.

Det känns som att jag levt i någon sorts drömvärld den senaste veckan!! Jag älskar lov och att göra precis vad jag vill och min röda fina cykel som leder till massa roliga saker, att jag inte längre är satsare så jag inte behöver vara hemma och kurera min förkylning utan kan ta det på måndag, att komma hem klockan fyra och inte behöva bry sig för jag kan sova hur länge jag vill dagen efter, att vara uppbokad hela tiden och att det bara är en vecka kvar tills vi åker till köpenhamn!

ditt hår ser ut som en tjock matta

Mickis är på ingång och Winnerbäck spelas för fullt i högtalarna, lov är ett bra påhitt det!

feliz cumpleaños

Idag är ingen vanlig dag för det är Noreas födelsedag! Hurra för henne som äntligen är vuxen,
eller åtminstone så är det vad som står på pappret! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!


johnossi är tuffast! (en apa som skalar en banan, är inte det ett skaldjur?)

yoyoyoy! hemma hos nana är det party med brudar, 3,5or oboyvodka och hoffmaestro! till och med manligt besök också(bobo) haha, frida är en tönt som har dissat oss. punkt. påskgodiset är slut och nana har röda kinder fast det har bara jag när jag är generad. hihii. förresten är filmen upp väldigt bra!! bör ses med bobo omgående, ring: 0737588448 om du är intresserad, han gillar även långa kvällspromenader från gullmarsplan till pensionärerna eftersom bussarna inte tajmar så bra. pensioneärer stavas dock ej med t. tur att elin korrekturläser. dock. ÄGGET LIGGER PÅ GOLVET! jag har fått ett fräääääscht grönt nagellack!

where did you come from cotton-eye joe

Berlin är ett bra ställe. Där kan man dricka tequila med medelålders tyska män, äta på kfc, ta en kaffe på starbucks, bli attackerad av rykande soptunnor, åka på sightseeingturer med tyska guider som inte kan prata begriplig engelska, ungefär som resten av Berlins befolkning alltså. Köpa shots för 1,5 euro och dansa till cotton-eyed joe på Alexsanderplatz eftersom det tydligen finns något så dumt som 24årsgräns? Äta vitt bröd med nutella som pålägg till frukost tre dagar i rad,  ta fula foton utanför domkyrkan och glömma att vintern existerar eftersom den uppenbarligen inte gjort det i Berlin. Åka fel med spårvagnar, beklaga sig över hur mätt man är men sen ändå gå in och köpa en munk på dunkin' donuts och sedan vilja spy lite grann. Bo i en skola på översta våningen och behöva släpa 14-kilos väskor upp för alla trappor till ett klassrum som städades senast hösten -96 eller liknande, dela tre toaletter med 30 andra tjejer, jaga nyckelmannen som inte vet att key betyder nyckel och därför prata teckenspråk för att få honom att öppna dörren. Vara ute varje kväll och ha fruktansvärt roligt och sen komma hem och somna gott även fast det är luftmadrass och sovsäck som gäller, vara ute i tajts och tjocktröja utan att frysa minsta lilla, leka turister och fota allt och alla, shoppa upp alla pengar man har och inte ångra sig en sekund, be om kungakronor i papper på burger king och skratta tills man gråter. Och inte att förglömma! Spela handboll mot lag som kanske var lite för snabba och förlora lite sådär men ändå bara komma näst sist och kunna skrika till domaren att han är mes utan att han fattar och sen fira allt med en till nutellamacka. Ungefär så bra har mina senaste dagar varit.

someday I'll be so damn much more

jag har enmannafest hemma med apelsinfrukost och spotify på högsta volym. mina ben luktar papaya och nana är påväg hem så snart är det tvåmannafest hos henne. jag är typ såhäääääär glad.


du är den enda låten jag vill höra

jag som tänkte att jag minsann skulle visa att jag kunde uppdatera här varje dag bara för att nana är borta men det gick ju inte så värst bra.. igår blev ett himla flängande fram och tillbaka och dagen fördrevs med en misslyckad shoppingrunda, släktmiddag, gå på bio med trevligt folk och landa hos stoffe på kvällen. och jag måste erkänna att remember me faktiskt var över förväntan, till och med johan och axel tyckte den var lite bra och det säger väl allt? (dom var tvugna att skynda sig ut till toan för att torka bort tårarna.. haha) för övrigt förstår jag mig inte riktigt på teaterbrudar från karlskrona och hur man tänker när man tror att man ska hinna till donken, beställa en meny, reklamera den, äta en ny och springa tillbaka fem minuter innan bion börjar? och nu har hanna lämnat mig för london och det typ suger. men jag har faktiskt fått använda superhjälteposen på bild och fått en lapp med ett telefonnummer på så jag kan trösta mig med det.


jag skrattade i mitt huvud för jag tyckte det var roligt

eftersom nana har lämnat mig för att åka till berlin gäller det nu att jag ska hålla denhär bloggen levande i flera dagar, så ni inte dör av abstinens. jag hänger i södertälje och linda står i duschen, tur för henne att jag hittade en godispåse så jag har någonting att göra när jag sitter här helt exposed haha. ikväll blir det åka av och jag är sugen på korv med bröd.
(åhnej, nu börjar dansen)


är det meningen att man ska lita på en man med mossa i hela ansiktet?

lovlovlov! och nu skiner solen också, jag ser ljust på den kommande veckan. nu är det träning som gäller, later!

Hurry up nu Harriet.

Nu är berlin som gäller för min del, ha det bra!

RSS 2.0