skit samma, man kan ju inte älska alla.

gick precis in på fronter för tredje och sista gången under det här lovet. jag är officiellt fri. dags att fixa för kvällen och sen är det nyårsfirande för hela slanten som gäller. årskrönika? pallar. inte. året har varit bra, det är allt!<3

fighting for peace is like fucking for. virginity

@£$#=?!!!/# hfpehgvelmve!!!! jag hatar mac!!! och nej, det är inte mig det är fel på. det ÄR datorn. svär. om någon undrar har jag seriöst lanat i typ sju timmar. tom varit inne på fbchatten! dendär snubben alltså. och vem fan har starrat skitlåtarmin spotify? gosh. nu ska jag sova. okej who am i kidding lär ju lana ett tag. men på riktigt, sömn. imorgon är det nyårsafton om det är någon som har missat det. hursom så kommer den rocka. det kommer bli grymt. episkt. nytt år nya tag och allt detdär skitsnacket. fred ut 4 now!

en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden

var ungefär 12 timmar sen jag tog av mig pyjamasen nu, bra val av mig måste jag säga! krigade till stan trots underliga smärtor, kyla och pengabrist. och det var sjukt värt! vi lyckades med målet till och med, mot alla odds. skulle vilja säga att det blev en episk kväll! har kirrat nattmackan och väntar bara på ett livstecken, godnatt.

med huvudet i himlen är det svårt att hänga med

har insett att det värsta som händer om någon får tag på min dator är att denna person får tillgång till alla bilder på mig, och min bror som är med på typ hälften. men jag har grönis så det är peace.

blev jagad av en galning

gooodmorgon! nu har jag äntligen fått min sovmorgon. i min egen säng, alldeles ensam. det healar my heart kan man ju lungt säga. nu är det lov riktigt. känns bra. funderar på att masa mig ur sängen och göra en brakfrulle. kaffe och tidning och hela skiten. aaaa. spik!

man behöver inte åka till en guru i Indien

jag har kommit in i mitt normala tv-serie beroende som alltid uppenbarar sig under loven. men det är lungan, jag är cool någon annan gång. typ imorn. då är det superdejt på g, jag är taggad och sen är typ resten av veckan planerad! kanske till och med kan få några dellisar på köpet!

sa och sa, den var ju min!

jul är mysigt! tredje omgången avklarad och det har vart massor med god mat och trevligt och allt sånt. jag känner mig glad. speciellt över min gröna plyschtröja! (har drömt om den i hemlighet i typ ett halvår, det är tur att min mormor förstår sig på sånt!) känner mig lite för cool för att gå ut idag, stannar hemma och lanar i dressen istället.


i'm energy, and you're the rythm

värd utekväll. trots busshelveten som inte vill komma. tur att man har robban och richard att armkrorka med, annars hade det ju inte gått. nu ska jag sova! sova ut. längelängelänge. och bli varm. vakna som en ny människa imorgon. hörde jag utgång då också? jag är ju inte en bangare. det känns lite 17åring. anyway, godnatt på er.

GOD JUL



jag är förälskad. det började med en kyss, det ena ledde till det andra.. nu är jag hans flickvän och vi kör i tvåan.

jag har hållt andan sen i söndags. jag hinner inte med. allt har varit på samma gång och mycket så bra. men nu måste jag försöka hinna sova ikapp fyra nätter tills jobbet klockan sju imorn. jag återkommer.

tror du seriöst att du kommer få ragg om du ser ut sådär?

Senaste veckan har jag varit ute på stadsäventyr i överdragsbyxor, druckit glögg, fått erfara att ig också är ett betyg, blivit beroende av nässpray igen, lyssnat på fin musik, julpyntat mitt rum med en tomte, panikshoppat julklappar, ätit lunch med roliga personer, fått världens finaste randiga present, haft på mig lite för många sockor, bakat lussebullar i supertempo, spelat teater, upplevt linda som ren, mest skrattat, gått och lagt mig 19.30, låtsats som att det regnat och hoppats på det bästa. det har varit en bra vecka! Mickis är äntligen 18!! nu ska jag sy den sista julklappen och sen åka iväg på julfirande nummer ett av tre!


frukta inte, är frukt!

snorar ikapp och bakar kakor. det plingar på dörren om tio. lyssnar lite casual på dileva. inget mer med det.

det är inte lätt att vara från rymden alla gånger

JAG HAR VISST SKRIVIT HÄR SEN JANUARI FÖRRA ÅRET.
mina vänner, det är någonting jag måste berätta. någonting som har hänt, för dethär händer inte ofta i min tillvaro. det är väldans sällsynt. jag har ingen aptit. är lixom inte sugen på att äta någonting. när något sådant händer mig är det uppenbart att någonting inte står rätt till, eftersom det förekommer ungefär två gånger under en livstid. jag har alltså gått och blivit sjuk. japp. och inte nog med det så har jag världens sämsta timing. men jag tror på ignoreraprincipen, det jag inte låtsas om finns inte. så nu låtsas vi inte om snor och feber och ont i ansiktet och allt sånt. det är ju förfan fredag. helg. jag är taggad! typ. ska bara ta en liten powernap först.


du får självklart kombineras med andra rabatter

jag tar härmed officiellt avsked från bloggen för en vecka framöver och återkommer vid jullovet.

jag är rätt trött på att jag alltid ska vara den största idioten jag känner

hotelfrukost är lite överskattat, samma sak gäller för att supa bort sina sorger. men så länge sällskapet är fint kan det bli bra ändå. taggar för sleepover. har seriöst haft typ tio höstförkylningar i år?! tur att det snart är vår. jag tycker om oväntade sms som man kan le lite åt. och när man kommer på den perfekta presenten till någon! ska försöka ta igen all helgens uteblivna pluggande på en timme innan linda anländer, shoooo!

jag är ett skarvbarn!

om två veckor, då är friheten här! empty room kan faktiskt fungera alldeles utmärkt som terapi ibland. dagen kändes bra efter lite knifeande och för mycket tedrickande. jag är taggad på pulkaåkning och julbak, nu ska jag telefonera mera. hej!

det växer som ett träd av raseri bakom min panna

det är så kallt i mitt rum att jag måste sitta under täcket för att inte skaka sönder. behagligt. känner mig 2 cool 4 allt idag. jag förstår ingenting, och jag tror inte kaoset skulle ta slut även om jag verkligen ansträngde mig för att försöka hålla ordning. har för övrigt börjat fundera på en karriär som kundvagnsreparatör. hur fräsigt låter inte det?

spelas på repeat ackompanjerat av toner

jag orkar inte nämna plugg mer. det blev inte som jag tänkt helt enkelt. punkt. annars har jag haft världens bästa facebookkväll. n00000b. men det var sjukt värt. jag vill ha lov och tid att göra vad jag vill. jag vill börja använda min almamacka för mitt liv är totalt kaos. och att allt ska vara som vanligt, typ. det var allt.

livstecken från michaela, någon?

ikväll ska jag bli full för att bevara vårt minne

vad är grejen med att knarka? annars är det peace.
hittade några pics på luren och eftersom ni säkert undrar är det typ såhär det ser ut när jag shoppar, har mattelektion, är på konsert, försöker se smart ut, chillar i skolan, återhämtar mig efter gudstjänst, blir övergiven under nattmackan, chillar hemma, hänger i skogen, har för mycket fritid och lite sånt. (fast egentligen så mycket snyggare.)


     
  
  
  
  



jag kan inte föra sånadär intelektuella samtal, som vissa kan

det är orättvist att göra plus/minuslistor. missvisande. speciellt när någon får fjorton minus och tre plus. och när två plus egentligen inte räknas. och det plus som är kvar är att han ser bra ut. eller kanske snäll. ibland. eller nåt. och speciellt när man ändå känner för att hänga. dom stämmer inte. säger inte allt. visst? bra. så vi har det utrett. överens. det var ungefär allt. peace out.


ska vi krossa gatan då?

jag och linda köttar religion. vi är fett grymma! tror att jag kommer överleva även denna vecka, känns tryggt. nils är en trög jävel. aah nu äre kanske beck? eller bullar? eller både och. sen förhoppningsvis en natt utan lindas armbågar i hela ansiktet. men det är väl sånt man helt enkelt får ta i värsta fall. meatferspie.

det är såhär det kommer kännas baby

sjukt ovärd helg. fan. man kan ju tro att jag sett några mongon.
men nu släpper vi det och bruncharfinaste fiket istället!

vad gör dina duracellkanintassar mot ett gäng starka killar?

december är lätt den bästa månaden! igår var bra och jag har tillbringat kvällen med fina anna! nu planerar jag att sova och inte frysa ihjäl ensam i mitt rum. den här helgen har gått fortare än vanligt, ååh längtar redan till nästa! ibland så bara klickar man, det bästa som finns!

JAG SKA FAKTISKT TRÄFFA MIN POJKVÄN PÅ FREDAG 2.04!

jag vet. jag vet. bloggen håller på att . inte snart, inte sen. för flera veckor sen. men nu jävlar. nu ska det bli ändring! Jag skyller min frånvaro på att jag har dejtat rätt mycket. dom senaste veckorna har varit episka med massa fest, och lite för bra för bloggen. nana har också haft viktiga prylar för sig. med massa nattgibb eller nåt. men nu är vi tillbaka. starkare än någonsin.

så, what's coooking? inte så mycket antagligen eftersom istiden åter kommit till sverige. för att stanna. HEJ. men det är lugna bananer. idag har det varit intefrysadagen och jag lyckades rätt bra med halva min garderob på mig. rekomenderas! för övrigt kickade jag svenska nationella provet i morse. gryyyymt. och nu är kaffeklubben fulländad. kan inte bli mycket bättre. nä nu har det väl gått 20 så jag ska vinka i fönstret;););) och alliopa, om ni inte vet vad pik betyder är det över. totally.






klädd i dressmans allra värsta plagg av imiterat skinn

vad i hela fridens namn är det för fel på mig?! jag kan sova när som helst, i prinicip var som helst. verkligen alltid! sen när blev jag en kvällsgrubblare liksom? seriöst. jag vill ha min sömn tillbaka!!

RSS 2.0