jag blir nervös av att flyga är så van att gå med fötterna

bra saker: dressing, ljudeffekter, att lära sig nya ord, rabattkuponger, nya närmaste lassin, bussar som tajmar perfekt när man kommer till gullmarsplan, skratt, linner, favoritbloggar, när william plötsligt brister ut i sång, torsdagsbiosar, bruna ögon, frågestunder, när dom bra brallorna finns, coola fester, max, bilder som säger så mycket mer än ord, när det helt plötsligt slinker in en lön som man hade glömt bort, att ha någonting att se fram emot, frågestunder, söta sms och grymma vänner.

nu är det färdigjobbat för den närmsta veckan vilket innebär att jag kan sova massor när jag vill, ha på mig vad jag vill, äta när jag vill, måla naglarna hur mycket som helst, gå runt i bara strumpor och slippa springa på larm, utan att det är någonting konstigt med det. åh vad härligt. nu ska jag sova litelite så jag orkar vara social ikväll. puss på alla söta människor!


det är ju lite gay att komma sådär genom taket

Jag älskar lov och alla söta människor! Och jag har bättre saker för mig än att sitta vid datorn så den vanligtvis sugiga uppdateringen kommer nu vara ännu sämre, men det är ju ingen som mår dåligt för det. hejsvejs!

Jag behöver nåt bättre än en spik och en hammare

GAAAAAH, DET FINNS INGET VATTEN! förstå paniken när man kommer hem och inser att vi inte har nåt vatten på grund av nån förbannad läcka nånstans! inte okej, jag har hållt på att kissa på mig i bergis fyra timmar nu. så jääääävla kissnödig! inte på skämt. nu fick jag helt plötsligt bråttom till bion, det är farsan som gäller ikväll med grabbarna och för hoppningsvis har dom maaaassvis med toaletter där<3<3<3

Det är fler som dör av fallande läskautomater än...kommer inte ihåg.

Jag diggar det här vädret! Det var så att jag tänkte promenera hem från hökis för jag blev så glad att det var sol, men sen insåg jag hur mycket jag skulle ångra mig när jag kommit halvvägs så jag tog mitt förnuft till fånga och väntade på bussen istället. Men fint vare! Något som inte är lika najs är eventuellt ig på historiaprovet, svenskauppsats och engelskatext som jag inte förstår det minsta av och match imorn som jag inte kan vara med på. Faast samtidigt, bara en dag kvar till lovet!

Idag fick jag tillslut ge upp, apelsinsäsongen är helt enkelt över. Och jag avslutade den med den äckligaste apelsinen jag någonsin ätit, det var verkligen vidrigt! I morse fick vi ett paket all-bran i brevlådan(?), jag undrar om det var någon sorts pik om frostiespaketen i skafferiet.

Denhär låten är fett med häftiggg!

när vi diskuterar detta är det viktigt att komma ihåg att det är människor, inte ärtor eller marsvin, som vi pratar om.

Jag tänkte att jag skulle skriva något coolt, men nu när jag sitter här kommer jag verkligen inte på något. Om någon missat det så jag är förkyld och ser ut som ett psykfall med röda kinder och svarta ringar under ögonen. Imorn tänker jag då rakt inte gå på någon annan lektion än provet. Denice är en trevlig människa som inte blir sur även fast jag bara klagar i telefonen, hon måste återuppstå i skolan snart annars kommer jag börja klaga inför någon annan som inte står ut med det. Gud vad det sprudlar av positivitet här! Men vissa saker slutar aldrig vara roliga i alla fall!


varför fastna i decennier, det är ungefär lika smart som att mäta eviga sanningar med stoppur

ursäkta, jag råkar bara ha lite bättre saker för mig än att uggla framför datorn dagarna i ända. för här har det hänt grejer oh ja! helgen blev bättre än förväntat och jag har fastnat på bild ätandes ett antal för många gånger, men vad gör det när man dansar gärnet och får visa rumpan för hela svenska folket utanför stadshuset?

tänkte bara berätta för er att jag idag mitt i en mening sade följande: "intervallsbegränsa derivatans funktion" och sedan tillade jag "med avseende på a". min bordsgranne kollade något häpet på mig efter detta och sa att han tyckte det lät mycket anacerat. som om jag visste vad jag snackade om. själv vet jag inte om det är någonting häftigt eller om jag snarare ska bli lite rädd för mig själv att dessa ord slängs ur min mun utan att jag reflekterar över det överhuvud taget. men jag hoppas på det förstnämda, det låter lite bättre. för man vill ju vara cool.

för övrigt är jag fruktansvärt trött på allt tjat om snö hit och dit och om fuckinghelvetesskitbananerskuk-SL. okej grabbar, alla vet att det snöar, är förbannat kallt och att tågen, bussarna allt vad det nu är, är smått utvecklingsstörda/inte fungerar alls. detta drabbar även mig, och jag längrat också galet mycket till sommar och sol, men man blir otroligt less av att få det upptyckt i fejan hundratrettiotvå gånger dagligen. och det blir (hör och häpna) inte heller bättre av det. så snälla, för allas trevnad, andas!



asså det är en grej jag inte fattar, jag har ju liksom mjuk rumpa men det gör ändå stört ont när jag sitter på min skrivbordsstol!

Jag känner mig som snubben i nässprayreklamen och mitt rum kommer snart att se ut som hans också! Fast samtidigt är det ganska bra tajming på min förkylning, nu har jag liksom en anledning att inte åka till skolan som antagligen skulle ta typ tre timmar idag. Istället sittar jag här med spotify och pannkakor och väntar på bättre tider. Fast vi ska på teater imorn med skolan, inte lika lyckat att sitta där och snora! Nog pratat om mitt snor, nu ska jag återvända till matteboken så att jag ser lite smart ut i alla fall. Det känns som att min bloggkompanjon ännu en gång försvunnit från bloggvärlden, jag tror hon har gått och blivit 2 cool 4 dator. (tönt)

du har en stor fet gödlampa över ditt huvud idag!

Alla denna snö, jag förstår inte hur det ens är möjligt! Idag var jag i alla fall på noras teater på lidingö som var fett bra, jag fattar inte att man kan ha såna smarta idéer som bara ploppar upp i huvudet. Snacka om skillad brud! Något som dock inte var lika roligt var resan dit. Jag blev stående i stureby i 50 minuter väntandes på tunnelbanan, kallt var det! Men sen kom den i alla fall och jag behövde ju trots allt bara vänta i 20 minuter vid slussen för att kunna byta till ropsten, alltid något positivt. Hur som helst tog resan som enligt sl skulle gå på 40 minuter istället två timmar. Jag tycker lite synd om alla spärrvakter som blir utskällda av otrevliga resenärer, det är ju inte deras fel att det snöar och är svinkallt.

Nu ska jag dricka min kanske åttonde kopp te för dagen och hoppas att min hals inte dödar mig och att det slutar göra ont när jag andas för det är ju lite svårt att skippa just den delen. Godnatt!

Jag blir så glad när strumpor återförenas

Och så sitter jag här med en ond hals och blåslagna knän igen. Men det var så värt det! Matchen idag var det roligaste jag spelat på så länge att jag inte ens kan minnas när jag kände såhär sist. Jag var verkligen lycklig efteråt! Det är såhär det ska vara att spela handboll, gud vad jag är glad!

hoppbollsinvasion

Asså kan folk sluta vara helt dumma i huvudet och ge sig in på så otroligt korkade saker som att åka störtlopp och super-g?! Jag blir helt nervös av att titta på det, man måste seriöst ha någon störning i hjärnan om man utsätter sig själv för såntdär! Sport ska inte vara livsfarligt!

johannes<3

jag känner mig som en nerkissad rutten potatis. med massa snor i näsan. (om det är någon som vill anteckna). tur att det finns människor som gör mig glad även fast jag har huge rickysyndrom och flåsar när jag pratar i telefon. nu ska jag gå och lägga mig så jag frisk som bara den imorgon, det är ju trots allt fredag!

För jäkla söt tjej, hon som fick gaffeln i ögat

Den här bloggen är ungefär lika död som mitt liv just nu, men det ska det bli ändring på! Det är bara en vecka kvar till lovet och 13 dagar till min födelsedag. Planerna för kvällen var att plugga men sen började jag titta på OS (jag antar att mickis dog där) och jag måste faktiskt öva på låtarna till imorn annars kommer min grupp att döda mig och det är ju inget jag vill behöva uppleva! Kung Oidipus är det tråkigaste jag någonsin läst i hela mitt liv och jag ville skjuta mig själv när jag insåg att uppgiften delvis består av att citera från boken vilket betyder att jag kommer behöva läsa i princip hela en gång till, inte okej. Och så är det dags att säga grattis till Norea som idag för första gången skolkade från ett prov, eller första gången över huvud taget, i hela sitt liv! Snacka om att det går snabbt framåt, det börjar med att lämna en bricka på bordet på donken sen går det utför.. men det är inget att oroa sig för, Norea kommer alltid vara vår lilla mes :)

den där känslan i magen som bara du kan få mig att känna åh

har precis läst världens grymmaste mejl, och hanna, jag sitter och flinar för mig själv nu tack ska du ha:D *mental slängkyss* ska omedelbart börja reserchen! (och btw är det är vrålballt att mejla nuförtiden).

idag och igår har jag legat hemma i soffan och sjukat, men idag masade jag mig iväg till ica och köpa några tidningar så nu känns det mycket bättre! och medans jag har halvsovit har jag tittat på myhetsmorgon, efter tio och förkväll så nu känner jag mig hemskt uppdaterad med det senaste. jag har också lyckats få en förälskelse för acnes leopardmönstrade skor från vårkollektionen och nu önskar jag verkligen att jag var kille(och rik) så jag kunde glida runt i dom.

nu råkar det vara så att frida den jäveln lämnar oss till vårat öde i kylan och drar till värmen i thailand just idag. jag är bara lite bitter men frida jag hoppas att du får det superbra! och vi kommer tänka på dig när vi har förfrusit rumporna här hemma.





det är helt otroligt att det kan behövas så mycket plåt för att bära runt lilla dig

Jag diggar skoldagar som består av en timmes klättring! Det var stört roligt och jag fick värsta kicken, när jag väl fått in i min hjärna att säkringen skulle hålla om jag tappade greppet.

Inte mycket av det som borde gjorts i helgen har blivit av så nu väntar matteboken som sällskap i några timmar framöver, och jag blev precis pikad om att jag var för liten för att prata med dagen efter. Och om man är taxichaufför tycker jag faktiskt det kan vara bra att veta hur man använder en gps. Fast samtidigt, att tro att law uttalas low när man pluggar "law" är nästan snäppet värre. Eller att gå runt med pälsmössa inomhus när det är så stört varmt att man vill rulla sig i snön lite. Eller att slänga in lite franska ord mitt i en mening och förvänta sig att någon ska fatta poängen. Men vad vet jag. "Jag tycker som du tycker" är helgens mest flitigt använda fras.

Frida åker på onsdag, jag blir lite ledsen i ögat när jag tänker på det!


vi sa precis att jag iallfall aldrig mer skulle behöva träffa snubben igen så går det tio minuter lixom!

Tystnaden här, beror inte på någon vinterdvala eller att dagarna passerar händelselösa, nejnej. det råkar bara vara så att jag är lat och fruktansvärt trött. och så fort jag klickar på "skapa inlägg" så blir det helt tomt i huvudet. tror att dethär med att skapa inte är min grej. alls. det gör ont i ögonen och jag sår som någta tegelstenar på axlarna av att titta på allt som skulle bli gjort i helgen men som ligger orört kvar i en alldeles för stor och stökig hög. men jag var inte helt vaken när jag blev uppringd klockan 07:12 i torsdags morse och blev tillfrågad om jag kunde jobba. för visst svarade jag att självklart kan jag det. jag behöver pengar till vårat älskade sunkhotell i köpenhamn och gud vad jag längtar!

idag är det isabels big artonårsdag och det firades flitigt igår! det bidrog till vissa svårigheter att gå upp vid halv sex i morse men vad gör det, jag diggar bruden alltså. och vi har allt haft våra moments, så grattis grattis igen min fina vän!

nu ska jag återgå till att njuta av min alldeles tomma lägenhet man vet ju aldrig hur länge det varar. och jag vill passa på att säga grattis i efterskott till denice med de perfekta nannybrösten också, hoppas du hade en superbra dag igår och såhär i efterhand är jag bara tacksam att dom kom emellan mig och rosa kappan, min terapeft har hjälpt mig inse att det inte hade fungerat någe vidare ändå.

 


nitton förfan


Idag är ingen mindre än Denices födelsedag,
hon är alltid en väldigt fin människa.
SÅ STORT GRATTIS!! :D

jag har galnaste ringsignalen på min mobil

Jag tänkte vara duktig och plugga historia så jag sätter mig o sängen och när jag läst tjugo sidor tänker jag att jag kan lägga mig ner och vila en liten stund, men det hela slutar med att jag sover från klockan sju till klockan tio, så jävla fail! Så inga instuderingsfrågor blev gjorda idag heller, hej ig på historiaprovet. Min tankeverksamhet går ungefär lika snabbt som en grupp pensionärer som är ute på promenade med sina rullatorer så jag tror det är lika bra att jag upp och inse fakta, den här dagen sög.

natten kommer och städer blir kretskort

promenaden igår blev till en joggingrunda? tror jag har gått och blivit knäpp för nu ska jag snart iväg och träna igen, boxning idag och jag är typ nervös haha. men det är en bra ursäkt för att inte kunna plugga!

och nana, andaaaaaas! du äger.

nä men det är bara sladdriga tanter som hänger där

Jag hatar när folk drygar, det är det värsta jag vet. Men nu har jag blivit så trött på allt drygande så jag har börjat dryga tillbaka själv och det gör ju inte saken bättre. Och det gör ju att jag liksom måste hata mig själv lite mer eftersom jag drygar och det är det tråkigast, töntigaste och mest idiotiska man kan göra. Jag hatar att jag har 100 sidor historia som jag inte läst och att provet är på torsdag. Jag hatar att min gitarläxa är cpjobbig och jag dör på den. Och att det är bobby på torsdag men jag kan uppenbarligen inte sjunga en jävla stämma. Jag hatar mig själv för att jag inte börjat plugga tidigare, och för att jag är korkad och inte fattar varken historia eller spanska över huvud taget. Att snön aldrig vill smälta så man kan börja springa normalt ute och slipper skämma ut sig i skolans glasbur. Jag hatar att min dator dör när jag faktiskt gjort tio instuderingsfrågor så allt försvinner utan förvarning. Och att man får så förbannat ont i rumpan av spinning-cyklarna!

tror du att du är nån slags lång person?

vart i hela friden tog denhär helgen vägen? den typ flög förbi som en skållad råtta med turbomotor! men lite grejer har jag hunnit med, som att hänga i väsby, sett mr x, köpt en(till) tröja från herravdelningen, men den var faktiskt snygg! sett två dubbelgångare av kniven mot strupen snubben, sett min blivande man(han vet inte om det än bara) tränat tränat, sett världens häftigaste spärrvakt som utan tvekan hette robin och lärt mig att agneta sjödin är vacker. och insett att det finns en anledning till att jag slutade titta på melodifestivalen när jag var nio.

nu har jag lagt bort plugghögen för idag fast jag kan inte säga att den blev så värst mycket mindre än när jag började. men jag såg säkert smart ut en liten stund iallafall! idag gick jag upp typ halv elva(!!) och gymmade, gick väl sådär med intepikavarandragrejen men jag vågade mig över till det gråa golvet en snabbis iaf haha. och när jag kom hem bad jag en snabbis till gud att det skulle gå nåt gammalt top model avsnitt men det blen tillochmed ännu bättre, stilpoliserna!! lövlövlööööv<3. nu kände jag att dethär inlägget spårade lite så nu ska jag bege mig ut på en promenix, ciao!


Det ska man ju skylta med för det är ju coolt!

Jag vill ha maaat!
och ett par vinröda converse.



melodifestivalen är för töntar

Lacktajts som jeans står på förbjudetlistan, har alltid stått och kommer att fortsätta finnas där i all framtid. Så varför envisas alla men att ha det på sig i tv? Jag fattar inte det trendiga med det hela.

fattaru trögt eller ditt förbannade miffo?

Min syster har gått från konstant lyssnande på green day till coldplay, snacka om att jag blev lycklig! Jag känner mig som en stolt mamma! Nu är det inte långt kvar tills jag får henne att gilla Winnerbäck :D

Idag ska man tydligen titta på Melodifestivalen som jag inte ens visste att den började idag, så nu har NÅGON bjudit in sig själv till mitt hus så vi ska sitta och uggla framför det tillsammans med min syster klockan åtta. Jag behöver rejält med godis för att överleva detta! Men mickis kommer också och hon delar ju trots allt min åsikt om detta program så det kan kanske bli uthärdligt.

Idag på tunnelbanan såg vi två äckliga gubbar som delade på ett tuggummi som den ena redan tuggat på ett bra tag. Mickis tyckte det var gulligt men jag tyckte det var ganska äckligt och ville mest spy lite.



och det regnar som fan på bilarna

nu sitter jag barbent i alldeles förstora, fruktansvärt fula och helt fantastiska sockor och spanar in min nya favoritblogg! okej jag ska inte ta åt mig all credd, det var hanna som tipsade mig om den, men den är underbar:D

idag har jag glidit runt som på ett bananskal och haft en låt som jag inte riktigt kan på huvet hela dagen och ibland gillar jag faktiskt skolan, eller okej gilla är ett väldigt starkt ord men under vissa, mycket korta stunder, kan jag ibland inte ogilla den. som tillexempel idag satt jag och pluggade duktigt på håltimmen och utbrister till mina studiekamrater "shit vad sugen jag blev på tårta helt plötsligt". och tio minuter senare blir vi bjudna på tårta för att det är några i min klass som är knäppa nog att läsa fysik b? inte illa alltså;) nu känns det som att jag förskönade situationen lite kanske för egentligen var tårtan inge vidare god och jennifer åt upp allt. men ändå. eller när man i smyg kan sratta åt killar med jättemycket vit ögonskugga runt hela ögonen och klumpiga ögonfransar, eller facksnubbar som försöker se porriga ut och bita sig lite i kanten på läppen varannan sekund men det mer ser ut som "hjälp jag mår psykiskt dåligt och har jobbiga ticks". på ett ungefär.

anyway nu ska jag ladda över lite frääsch musik på åke och stänga av datorn för här kan jag ju inte sitta och ruttna! men det galna är att jag somnade jättetidigt igår så jag är alldeles pigg nu? livin' on the edge! imorgon är det fredag vilket betyder att jag bara har två lektioner på heela dagen och att jag verkligen borde kunna det jag ska spela på elgitarren, det har nämligen inte gått någe vidare för mig på den fronten, men nu har jag banne mig övat!


pundhuvud pundhuvud pundhuvud, nä jag har inte glömt något

Jag förstår om ingen annan fattar, men det var väldigt roligt just då för stunden. Mitt huvud har känts som en betongklump som vill vaja åt olika håll hela dagen, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag tror jorden skulle bli en lite bättre plats om släktingar slutade dyka upp utan förvarning mitt på en torsdag och om skolan serverade annat än bajs till lunch. 



Nu är det bara 28 dagar kvar tills jag blir stor!

jennifer, ditt hår brinner

lilla söta käraste vår, jag vet inte hur jag ska säga dethär, MEN NU FÅR DU FÖRFAN MASA DIG TILL SVERIGE DITT FÖRBANNAT SEGA MONGO!

men dom såg du lite smart i, eller nä du såg nog rätt blåst ut.

Jag gjorde en deal med mig själv i söndags om att jag skulle klara mig utan att äta godis fram tills på fredag, men nu råkar det vara så att jag vet att det finns chokladsplachade bilar i skafferiet. Men jag ska vara stark, I can do this! Jag får helt enkelt försöka hålla ut, jag har ju i alla fall matteboken som underhållning ikväll. Och mackor går faktiskt inte under kategorin onyttigt
så jag tror jag satsar på det nu! Fia är största coolingen för alla som inte visste :D


lilla lejongubbe

såklart lyckades jag försova mig idag, braaa jobbat mickis! skulle bara ha en lektion och det kunde man ju faktiskt ha orkat. anyway så måste jag åka till skoOOOlan iallafall för idag är det rep inför bobby som gäller! och så måste jag ju hemta fuckingmattebokshelvetet eftersom jag glömde ta hem den igår. men inte riktigt än, mäste ligga kvar i sängen ett liiitet tag till..
igår var jag duktig och tränade igen och jag tror jag blir medtvingad idag igen för att göra nåt slags styrka plus konditionstest, carro ligger inte på plus just nu alltså. för övrigt har jag fått det fina uppdraget att vara språkpolis denhär veckan (det är inte så flashigt som det låter) så passa er för att säga "tit  tut".
ne nu ska jag masa mig upp och fortsätta planka lite låtar jag började på igår, ha en bra dag sugerdarlings!:)

här är jag som jag troligen syns mest:



bacon is good for me

Jag var på träning med lall-laget idag, om man får säga så när man väl spelar där. Det var fett roligt i alla fall och jag var glad efteråt! Nu har jag ätit typ 7 mackor, mest för att orka hålla mig vaken för att plugga natur men nu börjar jag överväga om det kan vara en bättre strategi att gå och lägga mig så att min hjärna är lite pigg imorn istället. Jag är fett peppad på att sätta mig i skolans glasbur imorn igen och cykla på cyklarna även om jag har fått någon sorts mystisk värk på baksidan av ena låret. men jag antar att det är sånt man får leva med. Jag hatar när matsedeln inte finns på fronter så man inte vet vilken mat det är. Idag var det i och för sig fisktisdag så det var inte så svårt att lista ut, men vad kan det vara för nåt imorn till exempel? Denice svarar inte på mitt sms (dissare) så jag vet inte om hon vill träna med mig imorn, men det hoppas jag för det är rätt pinsamt att sitta själv och svettas i ett inglasat rum som alla ser in. Ganska logiskt att man faktiskt ser in när det är inglasat. Mitt högeröga är efterblivet så jag tittar typ bara med vänster nu. Nu ska jag nog gå och sova i alla fall, annars vet jag inte hur jag ska överleva morgondagen. Som i och för sig bara består av ett prov och en gitarrlektion, men det är inte mindre påfrestande för det kan jag tala om! Antagligen så har ingen läst alltihop för det blir så extremt jobbigt med den här lilla texten, men det jag egentligen ville komma fram till var ungefär GODNATT!

lite mer mm i livet.

Jag trodde jag var klar med jävla fittinstuderingsfrågorna till naturen, MEN NEJ! Det var tydligen tjugo frågor till på baksidan av pappret. Ibland vill jag bara döda någon jag har pluggat sen fem och jag har asont i min rumpa för stolen är för hård. Jag ska hitta något att tröstäta.

Både bra skit och blues

dådärja! engelskan är kirrad och nu ska jag iväg och träna. dagsformen är ungefär såhär:


osthyvel

adam hälsar god morgon! och visst var den god till en början, jag vaknade innan klockan ringde imorse och var typ pigg(?!) iofs gick det över väldigt snabbt men jag gick upp iallafall! när jag kommer till skolan är självaste said inte här! då blev jag ju på riktigt glad på djupet. men sen hände det som inte fick hända, efter en halvtimme kom han och vi var tvungna att skriva kemiprovet ändå och vi behöver inte prata om hur det gick. men iallafall så slutar jag om mindre än en timme och då ska jag äta morotsmackor och få flashbacks från i åttan! nu hälsar bengan också fast det är bara för att han vill vara med i bloggen så ta inte åt er för mycket;)


RSS 2.0