som jag blev förvånad över något som någon sa

gggaaaaaah kan folk sluta vara schizo, energibovar, lägga sig i för mycket och härmas?? 
annars har jag haft en jävligt bra dag. på rikigt. känner mig glad. men varför måste alla helger spåra? kommer sluta med helger om detta ska fortsätta.


vi får snart skaffa oss vårt eget nerdcrew<3

att spela match efter fyra och en halv timmars sömn är inte att rekomendera. bra saker är att vara vaken till klockan halv fyra och prata om ingenting vettigt och känna att det är värt det även fast man inte kommer få sova. jag älskar lov. och när det visar sig att personen man trodde hatade en kanske inte alls gör det utan att man har stört roligt istället.
jag har insett massor med saker de senaste dagarna, men om jag börjar skiva om det kommer jag låta som en dikt tjej och det känns lite väl såhär på en lördag.
imorgon tänker jag pysa till gotland och sova några dagar, ses på onsdag!

slängde ihop en kaka

Recept på en vanlig kakjävel!

- Ett ruttet ägghelvete
- 1 dl sur kakao
- Så mycket socker som möjligt
- Ingen jävla mandel i allafall
- 2 dl bakpulver
- 1 pkt fula russin
- 1,5 dl allerginötter

Fyllning:
- 1 dl tradigt vaniljsocker
- 1 melon eller nåt
- 1 Flaska sprit

Så här gör du:
1. Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med elvispen i fyra timmar. 
2. Grädda direkt i skålen. 
3. Skit i att smöra eller bröa, kakhelvetet fastnar ändå. 
4. Dunka ut skiten på matbordet (om du kan). 
5. Garnera med krossad melon eller nåt. 
6. Det spelar ingen roll. 

Och om inte kakjäveln blev god:
släng ut skiten å drick upp spriten




Och jag är, jävlar i min låda, ingen tanklös idiot.

okej jag ger upp. jag hatar matte, geografi, engelska och att jag tappat bort mitt jävla svenskahäfte! jag vill verkligen inte gå i skolan mer nu, okej?!

klart, jag vinkar med hela armarna på tunnelbanan för dig!

imorse när jag vaknade hade jag varken carina, 100% eller jag ringer på fredag på hjärnan, känns ändå ganska skönt! antar att jag drömde om de två superkvinnorna som tog världen med storm eller nåt<3 idag är det matchdag och jag har ny tröja som inte är helt täckt av klister, bra. men tumba, vad är det för stället liksom? jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att lyckas överleva nästa vecka, men en ganska bra grej kan vara att inte spendera mer tid här. vi hörs på fredag då!

chillarå, jag spelar svår

jag HATAR dansband!
eller... jag vet inte riktigt, tror kanske ändå att vår relation bygger lite på hatkärlek.
jag menar, vem skulle banga på lotta och gänget när det väl kommer till kritan?
nu har jag tröstätit upp alla mina rosa rattar, kanske borde börja satsa på middag istället.

hjälp jag har ticks

lanar i natur för tillfället. har haft en lektion i dag som slutade 9.20. med andra ord har jag haft 4.5 timmar på mig att plugga ikapp matten, äta lunch, göra bobbyaffisch, fota och snacka raggningsrepliker. coolt. nu ska jag spela dansband. iband önskar jag att jag hade vänner som inte har lektion...


du kommer sätta dig och okynnesbajsa bara för att reta mig!

okej, jag brukar klaga men nu är jag faktiskt riktigt sämst. skyller på för mycket coola fester och laan och häng i hångelrummet. orangea byxorna gjorde min dag idag! säkert att inte väskan är kvar på tåget och att du hittar till tunnelbanan? träningen var bästa. kan bero på att det var en vecka sen sist, träningsvärken imorn<3 det är förresten inte någon som vill köpa amaryllisar??? har ju bara tio stycken att sälja, gulle i sånt fall.
för övrigt verkar ju någon liten äcklig filur trängt in i min hjärna och tror att carina är min nya favoritlåt (bör inte nämna med vilket band) så jag hör dragspelet och "jag måste ringa carina" i huvudet hela tiden, längre än så räcker inte textkunskaperna.     
mördartisdag är över, jag sitter i sängen under mina två täcken (ett rött och ett gult om någon vill anteckna) med ett glas oboy och lyssnar på dikt tjejen frida, bra cheeey det där! jag blev trots allt inte halshuggen idag när jag svarade på svenska! (inte för att jag vet riktigt vad jag svarade på, men hon vekarde nöjd).
att missbruka och överanvända parenteser i största allmänhet har blivit min nya grej.
och jag är helt för ettårskalas, så länge det finns saft med i bilden! (också en av mina nya grejer).  
see u l8er

being in love with your ass ain't cheap

så himla värd måndag! maxade sömnen och sov till kvart i åtta. satt på mattelektion halv nio. skrattade högt för mig själv på bussen. försökte behärska mig och spela cool. kontrollerade att jag hade bh på mig. hade häst - svans. fick skryta med att jag vet vad omw betyder. hade gladaste lunchsällskapet och åt godaste crepesen. brast ut i skratt när jag tänkte på livet. blev för generad för att kunna sitta i cafetet och dricka te. blev kallad tjock två gånger av två olika personer. spelade tamburin. käkade rester och snacka i luren. fick världens gladaste påminnelse när jag gick in på fejjAn. är för generad för att kunna prata om det. nu ska jag göra mig mentalt redo för att träna. brunka gärnet på boxningen.

"Kalla mig töntig men ibland måste man få flumma till livet lite"

vi kanske behöver ett 1årsfirande i efterskott för bloggen? jag behöver ett 1årsfirande. eller minst tre när jag tänker efter. känner mig som en scout just nu, tur att man inte är mickad. (jag fiskade upp en torsk men alla vet ju att man vill ha en gädda) nä nu ska jag ta en macka.
ciao!


(har en av mina 17 bhar på mig)

spårad kväll igår. på alla sätt. skulle vilja säga caps och utropstecken också. spårad helg. känns som att jag sovit bort dagen idag, och denhär kvällen har inte hänt. nudå? skrattar högt när jag tänker på vad hahahah och taggar för ny vecka, bara två  veckor kvar till höstlovet hahaha. kommer aldrig bli trött förrän när klockan ringer 7 imorgon. fortsätter förvånas över mig själv men nu ska jag bara chilla. chilla galet med livet. och läsa sms. och lyssna på lotta. och skriva uppsats om FN. och stalka icapersonal. men det tar vi imorgon va? aaa bra.

varför inte en lista?
1. hahahahahaha
2. hahahahahaha
3. man kan inte bara stryka människor (om det är ens egen lista)


jag var full och ramlade från ett träd

dethär med listor vekar ha blivit min nya grej så varför inte lixom?

1. det är galet vad jag ogillar när folk härmas
2. det är något speciellt med farsta
3. jag lyckades kolla hela klippet utan tårar
4. dammsugare är fint skit
5. mitt animissen jag är tillbaka. love<3<3<3
6. ibland gillar jag hösten mer än vad jag vill erkänna
7. ostbågar luktar fruktansvärt äckligt. speciellt på bussar. (känslan blir densamma som vaniljcola.)

på fredag fyller bloggen ett år och för precis ett år sen såg vi ut nånting såhär






vet att ni ville veta. xoxoXX. nu ska jag lyssna igenom mina fyra favoritlåtar (som ständigt går på repeat) igen så jag verkligen hatar dom om en vecka, och pysa till sängen. godnatt guzzar. och om ni är elaka kommer jag stoppa in er i tvättmaskinen.


smell u s0000n

jag har alltså lyckats få min andra höstförkylning! kul. jag har inte kommit hem från skolan innan klockan fem någon dag den här veckan. på fredag, då händer det! då är det biodejtsdag också! och imorn vankas sleepover. så. nu vet ni det. godnatt.

och allt jag borde ha gjort men moln kom ivägen.

har tillbringat hela dagen med att INTE räkna matte, läsa filosifi, religion och engelska. bra.
jag kanske har tunnelbanedejt imorn, skulle göra mig såhäääär lycklig!

jag vägrar att inse, du sviker mig alltid

varför inte? men samtidigt varför? precis så. kunde inte beskriva situationen bättre. precis så.
vet inte äns vad som har hänt sen sist, men det är lite mycket nu. ni ^ar prylen. jag har aldrig använt mer frågetecken än nu. så ni vet. bra.

"en trött och sliten tjej säger godnatt sverige"

tänk om man hade ett förhållande med en flicka(?)

jag har för andra gången under denna säsong kommit till insikt om hur fruktansvärt ont handboll gör. kul sport det där. ja faktiskt idag.
men vem sjutton tittar på tvåan, eller ännu värre, gör tvåan på kebaben?! lätt värd kväll i alla fall, förutom den delen när jag drömde om tåhud och smällde in knäna i den förbannade soffan eftersom linda inte vill sova i springan. men förutom det kunde det inte varit bättre!
och förresten så leker vi inte, vi ÄR!

värmen blir mer värd i storm

jag älskar att springa i regnet och känslan när man kan andas på riktigt igen. gummistövlar imorn? street? aa lätt.

alla får vara lucia det behövs inga tärnor

jag tror stennhårt på josefinas skratterapi! har en dejt vid slussen imorn ungefär 8.50 så livet känns bra. och en gång är ingen gång för så sa alltid min gamla mattelärare. jag älskar min pippitröja, jag tror vi kommer vara bästa vänner i vinter!

har ju redan tagit honom mellan benen, så det är lugnt

bullar är bra, sängen också. godnatt!
(och nej jag lyssnar inte på kent längre!!)

vad ska vi göra med henry? han är större än oss. och jag vill inte slåss.. (får jag låna din fru ikväll?)

yo bloggen. ABBAmarcus is IN DA HOUSE!! yeah. snils/steffe också. idag är det kanelbullens dag. bästa.

så. himla. fint. typ. bästa.

grabbar, här kommer världens finaste dikt från världens mest trötta och slitna tjej. läs den på deppiga dagar och må så himla mycket bättre i själen. bästa. <3


A CHANG

 

from the moment you left me i startet to cry

because without you i nothing

but you came back but diffrent

i want you to come back as you

because right now it don´t feel like you i first none


i maby has changes to but a want it to be like it used to be




är hon tjock? fetknopp!

match klockan 20.30 en södag= inte okej. förlora och få träsmak i rumpan av bänken och fetingbulan mitt i pannan är inte så jävla najs det heller. idag är handboll ett jävla skit. bra
igår/inatt var å andra sidan fett kul! jag menar vem bangar inte på sjuåringar med  falsklegg och grön dricka i små rör? och vi lovar, vi ska hälsa på varandra när vi är gamla och gaggiga och bor på ålderdomshem, hade bara inte riktigt planerat så långt framåt i tiden än! jag tror jag ligger minst 10 timmar sömn back nu efter den här helgen så tack och adjö för mig, nu ska jag gitta till sängen! ändå bra helg!!


snart börjar han väl lyssna på elton john också

äre okej att se ut som en lurk i för stor grå stickad tröja, tajts som jeans och converse
när man ska ut på krogen? aa. bra.

det finns mycket fint som inte syns

Det känns som om någon dammsugit ut allt innehåll ur mitt huvud så att det inte finns något vettigt alls kvar och tagit med sig hjärtat på samma gång. men det är fredag så det är lungan,
har två dagar att återhämta mig på. kollar idol(?) och telefonar med bästa, galet street!

man kan inte laga revben.. - jora! det är bara lägga dom i en gryta

THANK GOD IT'S FRIDAY. igen. denhär veckan har ju gått helt galet fort! (jätte   snabbt alltså.) ifall det är någon som undrar så suger det att vara sjuk. så nu kan ni skriva upp det. bra. köpte för övrigt tjejförbrukningsvaror för 600 spänn igår, kul. om jag ändå vore kille, då hade jag ju bara behövt en plattång för att kirra looken?
mitt nya liv har hittills gått okej. det är svårt att förändra sig över en natt men nu jävlar,
dikt    tjej + häst   tjej = INTE jag. har bara haft ett litet nervöst sammanbrott igår vid 15.05 (ungefär). och fått reda på att jag levt i en lögn. smällar man får ta. min nya, lite tuffare stil pallar trycket.


saker jag insett under min nya livsperiod:

1.  min 40årskris kommer bli den värsta. någonsin.
2.  min pensionärskris kommer antagligen bli ännu värre.
3.  mitt liv är bra
4.  jag kan lätt misstas för en 35+are. (borde försöka ändra på detta)
5.  jag kan inte gömma mig bakom svart nagellack. mitt matsjag skiner igenom
6.  ibland är även jag (JÄTTE)töntig när det gäller sms.
7.  ffaaaaan.
8.  killar är egentligen som tjejer. dom säger det bara inte högt
9.  ibland är jag alldeles för ärlig. och det skulle vara bra om jag kunde behärska mitt ordflöde lite bättre.
10. roxette kan ibland förstöra min livsglädje och bör därför (i mån av plats) ersättas av bra skit i högtalarna.


annars då. alla är sjukt pepp på fredag och jag vill helst bara gå och lägga mig. kultjej92 jagvet.
återkommer efter några timmars sova.


RSS 2.0