pillar mig på förbjudna ställen (mellan stortån och långtån, där det finns mest ludd)

vet att det är ett väldigt tjatande, men det är alltså i övermorgon vi tar studenten. imorgon är sista dagen i skolan. jag och linda har en fet checklista, vilken innehåller bland annat kaffedrickande i kaffis. Värt! annars är det ju ganska skönt att man kan gå ut flera kvällar i veckan, vakna av sig själv på morgonen och undra när man ska orka sig iväg till skolan för lunch och eventuellt en fika på det. och nu ska det ju tydligen inte ens regna på onsdag längre, kunde inte bli bättre!

1-2-3-4 walking like a man, hitting like a hammer

igår var det bal och idag är jag trött och sliten tjej och har ont i huvudet, lyssnar på favvolistan och käkar pannkaksfrulle, precis som det ska vara på en lördagsmorgon. sällskapet kommer om tio. TJOHO.

en helt vanlig dag på mat och boende..

.
imorgon är min sista lektion någonsin. livet är ohårt ibland.

och ikväll kööör vi igen!

om jag är taggad? har ludde vita converse??
.

hur gör du? tvättar du dina underkläder?

hemma efter ännu än värd utekväll. schöna people, graits bärs och bussällskap! kan ju knappt bli bättre. ser fram emot att kunna skicka sms men nu  somnar jag om ungefär 10 sek. l8r br0z!

du är för ful för mig ändå

helt perfekt måndagskväll med ölsnaps. åh jag känner på mig att det här kommer bli en grym vecka!

allt han har är sitt arsle

steker pannkakor, lyssnar på lykke li och groggar. ganska bra. imorn är det east som gäller för heela slanten och nittiotalet kommer vara tillbaka, starkare, snyggare och bättre än någonsin!

.......tills anders kom och förstörde mitt liv igen. DUDE???

hämden är ljuv..

ROCK AND FUCKING ROLL

som vi alla vet så fyllde ju faktiskt Ella 18 jordsnurr igår. på grund av enorm sömnbrist, "nationella prov" som man "inte vill missa" (simon?) och rep i gryningen skulle vi alltså bara ta en öl för att. men vadfan. är man taggad så är man. kvällen slutade för sent efter ett besök på donken och med färsk spya under skorna. fresh.
kände mig ungefär såhär taggad på livet klockan sju i morse:
"köttade" hela dagen. inget mer med det. en vanlig dag. skickade bara in mitt
SISTA SKOLARBETE NÅGONSIN I HELA LIVET och lite så.
känns typ såhär okej:
nu ska jag fira med att gå och lägga mig. åhåhåhåh. <3
smell u l8r kizar!

det skulle vara en total waste asså

skrev mitt absolut sista matteprov idag, jag hatar verkligen matte. så himla skönt! annars älskar jag handboll, jag förstår inte hur folk kan inte träna. 15 dagar till studenten. det är helt sjukt, på riktigt!

nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill, du vet jag vill bli din

typ värd dag, eller har inte gjort någonting alls egentligen. rätt skönt att chilla på donken i 4 timmar sådär. upptäckte att jag luktade liiite hamburgare när jag kom hem. det är fredag i alla fall, jag är taggad på helg! kommer bli bra, massor med kul saker(som jag inte alls längtat efter hela veckan eller så, töntig_tjej_92). 19 dagar till studenten, typ det enda lilla ångestframkallande just i denna stund.

bra kväll igår = oskön dag idag

nu: DUSCH <3

du befinner dig i ett konstant stadium av kul!

Taggar för match, och sen skiva. kommer nog bli asbra! sen hur imorgon blir är en annan historia. jag har en räddare i nöden, och det är så fruktansvärt bra! vet inte vad jag skulle göra annars känner jag ibland.

ingen sång blir vacker i en trasig radio

fina helger, sol, myror som bits i tungan, massor med bra sleepovers, sommarklänningar, tevetittande, nattmackor, shorts, studentskiva och idag världens bästa träning! Just nu känns det rätt bra. match imorn och efter det, skiva. sen är det helg igen, med planer som kommer bli asbra! Nu ska jag leva upp till ”ordning och reda” och städa mitt rum. till och med linda erkände att det var stökigt, då är det illa!


nä dethär går inte. jag kan inte vara både ful, blek, lebba OCH tjock.

diggar pearl jam (♥)och "köttar religon". räknar med att ha livet tillbaka på onsdag eftermiddag nångång. tills dess ska jag kirra mina sista skoluppgifter nånsin i hela livet (iaf tills nästa vår) och hinna med lite skiva och så. känns ändå helt okej. annars då? hittade några grymma pics från mösspåtagningen; (man måste ju satsa på engångilivet-upplevelser)

kul att man skriver ett fläskigt inlägg som bara försvinner.

Jag tror när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än

Herrejösses vad jag ville dö i morse, varför kom jag på att jag skulle åka till skolan halv nio? Sjukt jobbigt. längtar lite till helgen, typ ganska mycket. tur att vi alltid är rätt tuffa åså i alla fall!





fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

En vecka går fort! Florens var bra och varmt och väldigt mycket promenerande.
Fick se en brasa igår, lyssna till lite pensionärskör och sjunga kamomill– mycket vackert. Sen var det öl för hela slanten, episk kväll. Avslutades med nattmacka framför teven med bästa sällskapet. Det känns bra att om jag bara anstränger mig fram tills på torsdag så kommer jag vara helt fri(nästan) och lycklig sen!

RSS 2.0