Inatt drömmer jag som alla andra nätter..att jag är en hjälte

skulle säga att det är ganska bra tajming av mig att bli sjuk när det är -12 grader ute och man absolut inte vill röra sig en millimeter utanför dörren! jag hatar mitt kassa immunförsvar,  men idag känns det ändå bra. dunkar magnus uggla för fullt och drömmer om nästa helg. fast först kommer frukost, bra!

livet är värt att vara fet för

igår var bra, bra människor är alltid bra! promenaden hem och imorse var bra. jag är stolt över mig själv, jag kommer inte behöva panikplugga så mycket imorn för jag är typ redan klart. jag undrar vem som snodde min mobil igår och ringde massa random människor i min kontaktlista?! inte okej. nu ska jag fortsätta vara pluggis, min nya livsstil sen i torsdags! hoppas att det håller i sig!!

hur i bövelen ska jag veta det din senila luderpingvin?

årets roligaste match spelades igår! har ont i lungorna och hela överkroppen idag, sjukt bra. jag längtar lite till julen när det kommer stå fula ljusstakar överallt som ändå lyser upp tillvaron. jag är inte taggad på denhär veckan, inte någonstans. magsjukeplanen känns ganska lockande för tillfället. men nästa helg kommer bli sjukt bra! taggar redan!
och syr en paljettklänning, utifall att liksom. annars brukar ju killerdressen fungera ganska bra!

om ett år eller två kommer dethär vara över

hahahahaha. alltså. jag är fortfarande generad. hahahaha.
jag måste verkligen hoppa över grönsaksdippen ikväll. hahahaha.


kul kille och kul tjej och jätteroligt och skoj och bra hejdå

mycket har hänt sen sist. jag har börjat tro på horoskop, så ni vet. lördag idag och jag har hittills haft världens softaste morgon med brakfrulle och hela grejen. och ikväll. kommer bli bästa. jag taggar redan. måste ju fira några lik. ish. tror för övrigt att jag måste sluta raka benen. för att vara på den säkra sidan lixom.

Evighet som kändes som en evighet på riktigt

Bra saker
1. Att jag äntligen (efter sisådär fyra år)lyckats hitta förlängningssladden till min
dator så jag kan sitta med den i sängen och ladda den på samma gång!
2. Min mormor som helt plötsligt kommer förbi med en jättefin grön skjorta som nu fått en
hedersplats i min garderob.
3. Att julskyltningen snart börjar så att jag kan
gå på den med min mormor och få nostalgitrip på riktigt.
4. Att jag fått bevisat för mig att det går att få bra betyg på en
uppsats som man skriver på en dag, och där har vi alltså vad jag gör på söndag klart för oss.
5. Att den insikten gör att jag inte behöver tänka på det imorgon utan kan lägga tiden på roligare saker istället.
6. Slutligen, att jag har den bästa i mitt liv.


när jakten går på allt som liknar räddningen

slappaste dagen. sjukt värt. fredag imorn, ännu bättre!

tryck ner min nacke så jag får nackspärr

sleepover på g. linda står för gitarr/piano/sång och övriga i sleepoverligan(jag och frida)
tittar på och sover. eller nåt sånt. fridas lillfinger har somnat och nu tänker jag börja kriga för oth! smell u l8r!


frida hälsar, försökte göra henne matt men gick sådär! sugarpie!!

det är domhär förbannade ppillerbrösten, dom är så tunga att bära på.

dikttjejen är över. jag vet, det kan låta som en illusion men nejnej. för visst kan man myta att man har mens tre veckor i rad? helgen har gått så förbannat snabbt men var grymt värd. hann med att ligga minst 10 efter, kom över ett tplmoment, krigade för fest nånstans i skogen, hade middagsgäst x2 och sleepover x2, satt så mycket på min matta att jag borde fått ont i rumpan, kirrade pippiskor, åt nattmacka (nästan själv?), skrattade så jag grät, fick reda på pilotens egentliga öppettider, (skönt att slippa gissa) blev väldigt inspirerad av MJ the one and only, fick höra att jag visst borde gå och lägga mig, lärde mig hur man ska hälsa för att bli ihågkommen, spelade piano i elvahundra minuter, chillade på busshållplatsen, ältade (för mycket) döda personer, fann mitt nästa kap för 39:50, tände lite "oförberedda" ljus, eldade tops, spikade nästa helg, chillade med livet, höll min del i dealen och fick lite plugg gjort. hade kanske en kärleksdröm eller två också. nu är det måndag igen. skola och skola och plugg och skola. men jag är taggad på denhär veckan. på fem veckor till lov. nedräkningen har börjat och vi kommer kicka denhär kilometern.


är alldeles för generad för att säga vad jag egentligen tittar på så vi tittar på dethär istället. ismet<3.





väntar på snubben som ska kolla mig på pannan

donkenhäng i farsta med frida, typ så perfekt start på helgen som det kan bli! eftersom att mitt liv är så fruktansvärt slitsamt och party alla andra dagar tänkte jag tagga för sömn nu. cool tjej. men ändå fett värt. och glass kan faktiskt klassas som mat. varför inte liksom?

det blir bättre framåt kvällen eller kanske går över när du gifter dig.

så himla bra! snart torsdag, jag har bästa helgen framför mig och jag gillar vädret, alltså på riktigt! mitt rum är kaos, min hjärna är kaos jag skulle inte överleva utan min almanacka. eller, alternativt amanda som har koll på allt. jag har fått en ny favorit, alltså efter winnerbäck. sjukt bra!

du gråter så sällan nuförtiden. hacka lite lök.

fan. huvudet vill inte sammarbeta. halsen strejkar. jag har massa snor i näsan. dålig tajming. nu ska jag gå på teater. man kan väl inte annat än älska strindberg? tjo fucking ho.

jag hade en jättebra dröm! om honom eller? nää inte så bra..

grabbar, tisdagen är över. vi klarade det. trots snö och allt. (fast det var bara en illusion såklart). nu är det bara veckans bästa dagar kvar. och en annan grej. johnossi igår ALLTSÅ. aa. hur bra som helst. episkt. asfantastiskt. trots brandlarm. var tillochmed emo och köpte en affisch. då är det fan good stuff. med senap. dagen kommer då jag ska köpa en korv med trippel senap. vänta bara.


I tunnelbanedån dövas dom inre, tysta skriken.

jag behöver ett till lov, ögonblickligen. och massor med motivation och lite tejp som lämpar sig bra för att tejpa upp ögonlocken med. eller bara lite IRLtime i kaffis, skulle också vara rätt bra.

världens vackraste människa.


nä nu är det slut på inbjudningar. på riktigt

varför går helgerna så fort? jag har iallafall haft episka dagar. varken mer eller mindre. asfantastiska. litet minus för uppgång i gryningen idag för gudstjänst, men vadfan lixom. two hearts, one love lixom. då kirrar man det också.

vi hörs imorgon istället. trött och sliten tjej säger gonatt sverige


själv hade jag en period i mitt liv när jag brukade gråta till extreme home makeover

idag har jag skrivit uppsats. HELA DAGEN. på riktigt, alltså inte på skämt. men den är klar i tid, alltså inte en till rest. känns sjukt bra. nu är det tal, prov och tre uppsatser sen har jag ett liv igen. bra. och värt och galet street och allt sånt där. mina syskon är hemma igen<3

man vill ju inte hamna i 2/3 gruppen

boxar och frånvaron av privat kock förstör mina studier, helt klart. men känner ändå att jag har lyckats ganska bra idag om man jämför med alla andra dagar. ikväll är det tjejfilm med the superquinna som gäller, bra! skulle nästan vilja slänga in ett yeeeeh och suuuper nice. eller?

jag kan se dig du vet att jag tittar jag vet att du gillar. jag kan se dig men vi kommer aldrig se varann

det råder brist på det mesta här. sömn, motivation, tydliga människor, sol, ork, kärlek, frulle, breda mungipor, sällskap, fred på jorden och nivet allt detdär. det är alltså fredag. lovet är slut om en ynka liten helg. men det är okej. det kommer gå bra. för ikväll. ikväll. helgen. hela helgen. kommer bli så. himla. bra. bästa helgen. jag är bombis. taggad. längtar.


äsch vi bygger lite pärlplattor så löser sig allt.

jag är hemma. frida och linda ligger och sover i min säng och livet känns härligt. jag har glömt köpa frukost så antar att vi får äta den sista glassen, hur gott?! har bestämt dejt med bästa i eftermiddag och jag älskar lov!

And I don't mean like, uh, Roman candle, fireworks, Hollywood hot pink love. I mean, like, "I got your back"-love.

lyssnar sönder min nya lista med låtar på svenska. 4 är dom. jagvet. blir inte förvånad över någonting längre.

det sitter i längden vettu. han har tappat minst 40 cm hjärna

försöker hantera dator/mobilskiten men det blir bara doof (som jag hade sagt om jag var en n000b). det är inte jag som har damp. det är datorhelvetet. så vi har det utrett.

för att lätta upp stämningen lite:





tack!


jag vill inte höra vad du har att säga

jarrååå. bloggen lever. nana chillar galet på gotland och jag njuter av storstadslivet. hehehe. har hängt med meg det senaste dyget. ragga upp en blondin på tåget också. fast hon sover mest hela tiden. tog en sväng i centrum, kolla på sämst film med stans snyggaste man, skicka minst fem tomma sms, pratade med okänd människa, sov för lite, åkte till landet och snacka med älgarna, hamna i skärholmen, såg ut som en riddare och kirra skjuts hem. bra dygn.


RSS 2.0