random cool stuff snott från rooosen

Namn: Hanna
Kallas: cooltjej_92_tuffast
Skor som jag bar idag: Sandaler
Svär du: fan heller
Favorituttryck: inte för att vara så men…
Uttryck jag använder mest: verkligen sant, vad leker han?!?!?, men jag tänker att…, men snälla vad menar du nu?!, är du efterbliven? Kul tjej
Favoritord: maxat
Favoritmat: allt med kolhydrater och/eller fett
Favoritplagg: ”tunika” med ”förlängningskjol”
Det här gör jag om fem år: pluggar ( aka living the dream)
Det värsta som har hänt den senaste månaden: Karev i hissen….
Det bästa som har hänt den senaste månaden: Att han inte dog
Om jag vann tio miljoner skulle jag: köpa en stor trea på bastugatan och rädda några apor
Folk tror att jag… langar bitchblicken                   
Men… egentligen så tittar jag bara
Tre saker du inte visste om mig: jag är rädd för katter, jag HATAR flygplansmat, jag går aldrig på a-brunnar
Mina barn ska heta: Ines och Elis  
När jag var liten ville jag bli: apskötare
Men nu vill jag bli: samordnare/ få bestämma mycket över många personer och några viktiga saker



Namn:
Michaela
Kallas: liz
Skor som du bar idag: converse
Svär du: möjligtvis ”ffaan” med volangröst
Favorituttryck: det är inga kossor på isen än så att säga
Uttryck du använder mest: men jag känner att.., fast samtidigt, OJ!, kul kille, herrejösses, gosh, men snälla
Favoritord: PLEASE!!
Favoritmat: max?
Favoritplagg: jumpsuit
Vad gör du om fem år: chillar galet
Det värsta som har hänt den senaste månaden: den ständiga rädslan att bli lämnad på farstastrandtåget
Det bästa som har hänt den senaste månaden: att jag hann av med livet i behåll
Om du vann tio miljoner skulle du: köpa inredning till en stor trea på bastugatan och en vecka med John Mayer (nöjer mig med en natt om det är för dyrt)
Folk tror att jag.. alltid ser ut såhär
Men… det är bara när jag har haft JÄÄÄVLIGT bråttom
Tre saker du inte visste om mig: jag är rädd för vatten, jag HATAR att vara barfota inomhus och jag äger två plyschdresser
Mina barn ska heta: ska inte ha några men om det av en olyckshändelse skulle ploppa ut en skulle den heta harald eller vera
När du var liten ville du bli: brandman
Men nu vill du bli: brandmansåskådare/mäklare

xoxo visste att ni ville veta
(..man vill ju inte vara den som är den)


jag hatar människor med pigment

herrejösses vad tiden gått fort, hoppas ni inte har rentav dött av abstinens alla söta läsare! men nu är jag back on track efter en liten gotlandstripp. världens härligaste, finaste, roligaste och brändaste tripp. (men den matchade ju faktisk mitt nagellack ganska bra). grymt har det varit! det lär komma upp några bilder eller tre när nana är back in town och kan dela med sig av kameran lite, men vi har solat, shoppat, shoppat, solat, dansat runt midsommarstången med satsarkillar, cyklat alldeles för många mil för att rumpan ska vara helt okej, promenerat, varit jääättegay i lika dana kläder, skrattat oss trötta och rockat dansgolvet. kortfattat. grym resa rätt igenom!


känns ändå rätt så okej!


jag vill inte ha tillbaks ett gäng feta kärringar i höst

jag kan komma på hundratals olika anledningar till att hata eken cup. till exempel bond- och stövelbrännan, den äckliga maten, alla ungar som skriker, blåmärkena över hela kroppen, morgonmatcher och att det krävs minst en vecka för att man ska känna sig som en normal människa igen. men ändå är det årets bästa handbollshändelse! man kan gå runt där i sina cykelshorts, en lite för stor t-shirt och badtofflor utan att ha duschat sen igår morse och det är ingen som tycker att det är konstigt. man träffar alla gamla lagkompisar och rivaler och behöver inte göra något speciellt utan det är bara att sätta sig vid någon plan och titta så kan man vara säker på att det dyker upp någon man känner. jag älskar ljudet av alla som spelar och springer och visselpiporna som kommer från olika håll och blir till en enda gröt och att man verkligen inte behöver bry sig om någonting utan bara kan dra runt där en hel dag även fast man själv har spelat klart för stunden. det är som en helt egen värld som man kan gå runt och leva i för några dagar och bara känna sig lycklig. och hoppsan det här blev visst en liten kärleksförklaring till eken cup. men jag kan inte förstå hur man inte vill vara på gubbängsfältet den tredje helgen i juni varje sommar, det blir liksom ingen riktig sommar utan eken!

äkta kärlek, det är du och jag

jag hatar när det är obalans mellan :) och ;) i t9

multipris

jag börjar förstå varför folk anlitar städhjälp och jag ska väl röra mig mot nästa badrum nu för att ännu en gång rensa silen, förgifta mig med rengöringsmedel och skrubba alla fogar med diskborste.

send me on my way

jag spelade trummor och jag kände mig inte som den vanliga katastrofen, träningen gick fett med bra, jag har vinläppar utan att ha druckit vin, jag har ingen aning om vilka banden var som diskuterades idag men det var trevligt att bara lyssna, mina fingrar lyder inte riktigt mig när jag ska skriva på mitt tangentbord och imorn ska jag träffa anna. sommarlov rockar!

du andas nästan dubbelt så snabbt som jag

jag gillar när man kan vara ute hela natten för att strutta hem när solen
redan gått upp och vakna klockan två och tänka "jaha" istället för "oh shit!"

Ej vinterunderhåll! Får man inte åka pulka där då?

varför hitta på något annat att göra när man kan sitta på samma köksstol i tio och en halv timme, äta ett paket digestive och endast röra sig sträckan mellan kylskåpet och köksbordet? det får gärna komma några fler regninga dagar den här sommaren!


vår kung på engelska? KARL






äsh, du är bara lite framtung sådär

jag älskar dendär fontänen. vi måste åka tillbaka. vi SKA åka tillbaka.
världens bästa skolavslutningskväll igår och nu är det pannkakskalas hos nana som gäller. 
sommarlov "äger röv och är fett porrigt"



sommaren är här och indra spelar musik mellan brösten


















helt okrallig grogg alltså

gosh. inga ord kan beskriva paniken när man trycker på "like" vid heelt, jättefel tillfälle.
nästan som farsta strandtåget all over.

antons födelsedag och allt

det är mycket nu. mycket. men jag dog inte när jag gick omvägar hem i söndags natt och nu har jag druckit morgonkaffe på balkongen och imorgon är det skolavslutning. duger väl.


titta samtrans, nu ska maria åka!

den här situationen håller inte. rummet är för stökigt för att vara i och lusten att städa är ungefär lika med noll, alla mina vänner har övergivit mig fram tills ikväll, jag har ingenting att plugga och det är inte tillräckligt varmt för att sola. Det enda som återstår är att dra på sig träningskläderna och dra ut på en runda! kul_tjej_92 men jag gillare!

allt löser sig vid ÖoB

jag blev just lite lyckligare! ååååh tacktacktack!!:D

alone is the last place i wanted to be

jag är trött och tror jag ska ta en dusch och jag säger bara tack så mycket, verkligen! men kvällen var för övrigt den mest lyckade på länge och jag älskar glada och enkla människor som bara är!

jag tror jag är lycklig. glad som kören på söndag morgon

efter tre dagars firande är jag trött, så f ö r b a n n a t  trött. gårdagskvällen slutade alldeles för sent och efter tre timmars sömn var det dags att masa sig upp igen och gå på teater. men det var så värt, nu har man ju stellan som närmaste lassie!


jag har intima stunder med hela skolan känns det som

jag älskar att skolan i princip är slut och att jag har en lång härlig sommar framför mig och att jag glömt allt som heter plugg och att vissa människor är underbara och får en att skratta i alla lägen och att äta hamburgare på anders uteplats och att gå barfota nästan i glassplitter och hoppas att inget hamnar i mina fötter och att bli mobbad för att jag är klantig för att det verkligen är sant och att det är sol och bad vid sjöängen som gäller imorn och att jag stavar fel på typ varje ord men att datorn rättar och att josefina ringer och är på väg hem från hökis och måste prata tills hon kommer hem och att jag har en ironic på min mobil som jag faktiskt kan lyssna på utan att få ångestattack och att javier är världens bästa mattelärare och att det lönar sig att kuta till tunnelbanan och att linda har grisbilder på sin kamera och att allt rockar! jag älskar livet!

jag kan inte komma ikväll ska hem och lana med hästen

bra saker:

1. skolan är över
2. fira att skolan är över med middag på bryggan med hanna
3. fira att skolan är över med grill och vin på pelles altan
4. när man satsar och hinner till bussen när man har firat att skolan är över
5. när man inser att vi inte har någon skola imorgon
6. att vi ska fira att skolan är över ikväll igen
7. det är roligt att fira


jag står i stor tacksamhetsskuld till den där filten

jag var glad, asså verkligen sådär jätteglad! kirrat värsta bra betygen och allt idag och bästa träningen. Sen kom jag hem och jag hatar den här jävla musikuppgiften och mitt huvud och datorn jag måste sitta vid för att skriva som bara föstör allt och skolan! HATARHATARHATAR!!! nu ska jag plugga lite till och sen ska jag lägga mig och gråta. godnatt.

brände 600 spänn men fick ett ragg på köpet. värt!

idag har jag köpt en hatt och lämnat in min absolut sista skoluppgift någonsin i hela livet (fram tills i augusti) rock and fucking roll!

MÅNGA KOSSOR PÅ ISEN

jag är väldigt skör. hade från början skrivit en lista på tretton orsaker att hata livet idag, tog bort det och kör lite katten istället. godnatt.


RSS 2.0