är jag inte tillräckligt snygg i poolmössan?

lyssnar på en håkanlåt på repeat. så himla fin.typ bästa.
inte okej. jag vet. jag vet. aaaa. inte okej.
ska lära mig spela den imorgon, man är ju ledig hela dagen.
hehehehehe fred ut


du får gråta i min armhåla om du vill, vanillasnegel!

jag måste säga att dagens lektion fick mig lite taggad på gitarr igen, för första gången på typ ett halvår? (och nej jag har inte alls utvecklat något sorts kentberoende)

vill ha dig på ett syndigt sätt så det blir gyllene tider när vi två blir ett

idag har jag blivit en labil tjejtjej som sover ensam. kul. kommer börja gråta om två sek. allt är kaos, jag fryser på djupet i hela kroppen och ipoden fuckaruuuur. måndagshelvete.
det har ju inte gått så långt att jag lyssnar på kent iaf. ska gå och skriva en dikt eller nåt nu.

jag har skapat mig ett happy new life

idag blev äntligen den efterlängtade skateboardbadutflykten av! inte supervarmt i vattnet men har glidit runt och varit fett street hela dagen så det är lungan. lätt värt! nu ska jag dra på mig killerdressen och röja hela natten lång med bästa!

kaffe och kokosboll är iofs gott.. men är det METAL?

kom precis hem efter en sväng på stan, och det är sol ute? herregud. så fint. langar dissen till förkylningen och drar på kräftskiva ikväll istället. ni vet, man pallar ju inte med snor och sånt


eeeh ursäkta satte precis en bandyklubba i halsen

THANK GOD IT'S FRIDAY. hur grymt? jag lyssnar på min favoritröst och ikväll är det veronica och rosépartaj hos hanna som gäller. kan inte bli mycket bättre, förra gången jag var på grönan träffade jag ju trots allt mannen i mitt liv. henrik kirrar bilder från helgens röj senn va. bra



där ingeting blir allt

måste bara tillägga, vi är fett organiserade! block, överstrykningpennor, gem, mappar, sudd och storpack med stiftpennor(så man kan ta en ny istället för att byta stift) har idag inhandlats och finns från och med imorgon i mitt, mickis och fridas skåp!

problemet är inte hösten utan problemet är ju vädret

jag vill återinföra halvelvaregeln, mickis är inte lika taggad. den börjar gälla på måndag istället. gör i och för sig inte så mycket för min del eftersom jag planerar att däcka i sängen om fem sek ändå, slitsamt att ha en lektion tydligen. imorgon är det studiotid inbokad och fy vad jag har längtat!



longboardgrabbar släng er i väggen

jag har hittat något mycket bättre, coolare, snyggare. you name it.
scorpions. bara namnet? aaa

   


lev i förnekelse tills stunden är inne och ät allt du kan komma över

skolan börjar imorn, men josefina kommer hem så livet rockar rätt okej i alla fall! jag älskar min ipod för att den inte dött helt än utan håller mig sällskap på bussen första dan åtminstone. 25 centimeter hår åkte av idag, känns helt okej att slippa tvätta det varje gång! nu ska jag återgå till tevetittandet och kanske ta några bitar av min sushi i kylen och låtsas som att imorgon inte finns.

vi är som flugor i smöret på nån annans kalas

okej, jag har alltså fått min första lön någonsin i hela mitt liv inbetald på mitt konto! hur bra?! andra bra saker är att göran äntligen är tillbaka, att min favorittröja hänger på tork och kan användas imorn, att jag fått vykort i brevlådan om porrgubbar och utsikt från kullar i spanien
och att det inte är så lång tid till helgen trots allt.

If you call me i won't be home.

citat från mor: du sover till klockan två, om man frågar "vad ska du göra idag?" svarar du "vet inte".
en halvtimme senare har du duschat och gjort dig i ordning och drar iväg. sen kommer du inte hem
förrän klockan tre på natten och sover till två nästa dag igen. slutcitat.

allt jag kan tänka är hur fantastiskt fint det låter. så. himla. bra. och på torsdag är mitt liv över. herregud.
därför har jag utnyttjat de sista sommarlovsdagarna med att vara med dom jag tycker om allra mest, gått runt barbent, varit på kräftskiva, sovit hur länge som helst, varit på utebio och kollat på bill skarsgård, njutit av solen och inte brytt mig ett dugg om morgondagen. (och nej, jag är ingen dikttjej.)



kan du leva vid en brant med ena foten över kanten

jag vaknade i klockan 06.25 av att min pappa smällde upp dörren och gaggade om någon sladd till kameran som han skulle ha med till jobbet, och på något sätt lyckades jag ta mig upp ur sängen och leta reda på sladdjäveln. och det var så fruktansvärt stört jobbigt att gå upp så tidigt, jag höll seriöst på att börja gråta för att jag var så trött och för att det var så mörkt ute och allmänt tråkigt! sen insåg jag att det är såhär jag kommer må varje morgon i ett år till, då fick jag lite ångest över att skolan börjar på torsdag.

en vänlig grönskas rika dräkt

jag skulle göra vad som helst för att bo i norge just nu, eller bara ha ett norskt
personnummer. tack!

och en tågbiljett till malmö.

det är väl fan inte sånt man tänker på och drömmer om.

lätt värd kväll! även fast nattbussen från tyresö tar typ 100 år, men det var inget jag märkte av, hade ju bästa sällskapet! sms från spanien är också helt okej, riktigt grymt faktiskt!<3 jag känner mig lite gladare i själen och språngmarsen från tunnelbanan var inte alls jobbig och nu ska jag bara gå och lägga mig så jag orkar upp imorn för att träffa gamla vänner. godnatt.

jag andas ju iallafall

fyfan vad värt. johnossi alltså. LÄTT sommarens hetaste par!
var mest det jag ville säga, nana tänkte ändra headern till denhär men som tur var sa jag att jag skulle döda henne då, så det är lugnt, ni kan chilla. nu smsa hanna och tyckte jag skulle bege mig mot tuben. vi ska uträtta bankärenden. alright.




men då sover jag hos dig då. aja alright

regnig jävla torsdag men what do i care för ikväll är det äntligen dags för mina
favoritpojkar att spela för mig och gummistövlarna är kirrade. ALRIGHT!

  

från kylan in i värmen



Bara så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge
våra hjärtan klarar av att slå. 
alldeles för länge sen sist,
det här ska det minsann bli ändring på!

ska man åka till en sjö för att sitta med ryggen mot vattnet?

jag har precis ätit första riktiga måltiden med lagad mat sedan i fredags kväll, jag struntade i frukost och körde direkt på lunchen. tydligen så är mitt sömnbehov inte alls över det normala om man ska tro linda, men tolv timmar känns ändå lite väl mycket. om jag ska kunna sova så mycket när skolan börjar kommer jag behöva gå och lägga mig typ, sju? kaffe is the shit. har inte så mycket coolt att berätta. glasströjan äger och nu ska jag ta tag i mig själv, hej!

jag har ju ingenting annat att fota det är därför jag fotar dig.

soliga hälsningar från ett regnigt gotland! känn på den..skoja. Vi började dagen med uppgång i stort sett i gryningen för att sedan bege oss ut på en milslång cykeltur mot bussen. okej jag pallar mickis diktande mer. vi var i stan! sen shoppade vi och åt på max blev utsatta för brandlarm två gånger och liftade hem. stel stämning! sen var det den milslånga vägen ännu en gång. billig shopping är det nya coola. mickis har köpt snöskor i tantform och jag(nana) visar lite väl mycket behå får jag höra helt plötsligt. jag är taggad på kladdkaka men mickis langar dissen. kul. micks ser ut som carolina klüfts lillesyrra och hon har köpt en kalender och är organiserad och har ungefär 100 favoritlåtar och har nu övergått till att fota ljusstakar istället för mig, tack gode gud. jag har jobbat mitt sista pass och det känns minst sagt lite jobbigt!! skolan börjar om tio dagar och det är visst okej att ha porrstjärnor som lärare. min kamera suger nu tänker jag baka en kladdkaka i alla fall och tröstäta lite. imorn åker vi hem och sommaren är slut hejdå!

"faster than the speed of love"

sjukt okrallig grogg alltså.


smell u l18er m8!

shobräh. nana jobbar och jag sitter med en kopp kaffe och glassar i solen med havet två meter ifrån mig. känner mig lite som blondinbella och tar med mig laptopen för att blogga (kan ju låtsas). efter 711 timmars resa med skällande hundar på båten, hundra omvägar släpandes med resväskan på kullersten, tre timmars väntan på världens segaste busschaufför och en livsfarlig cykelfärd barfota kom jag äntligen fram till den lilla stugan på gotland igår. värt! (ibland är det lite svårt när man inte vet vilken buss man ska ta eller när man ska gå av eller vart man ska överhuvudtaget och absolut inte kan få tag på en tidtabell)
för övrig är jag brunare än nana? och jag menar jag är ju inte brun alls så då måste hon vara väldigt blek? bästa stunden ever!! har aldrig varit brunare än någon förut och speciellt inte miss "oj jag råkar se sol en dag och blir jättebrun och om jag bränner mig går det över till en fin gyllenbrun färg efter några timmar" HALLELUJAH!
tänkte ladda upp en scteek bild men det blev lite övermäktigt för min tekniska intelligensnivå så ni får bilda en egen bild framför er, tänk; mickis. solkysst hy, en lätt havsbris och ljudet av vågor mot bryggan, kvällssolen i ansiktet och små söta barn som leker i gräset, lite fågelkvitter och glada, dämpade röster från restaurangen. avis?

^aru? (man kan ju inte rå för att man ser bra ut)

bästa dagen! det hela började med alldeles för lite sömn efter bästa kvällen, spurten till bussen och en fet kopp kaffe. sista sjukhusjobbdagen någonsin i hela livet (typ tills nästa helg) taggad eller vad?! kakbakning och utskällning av chefen, (ska öva hemma tills nästa gång). slutar klockan tre, kubbar till omklädningsrummet. glömmer lämna tillbaka passerkortet, pallante. skiter it. kubbar till busshållplatsen och får en fet jävla sol i fejan. naaaaaajs. träffar frida, fina, saknade frida. glassar i solen och snackar bort massa timmar. käkar och möter upp grabbarna, glider runt på stan. gittar hem och tar en kvällsfika med farmor på ballen, värt. kvällen är inte över än, hanna är övergiven av jobbiga födelsedagsfirare och kommer över 2my place. lite random cool sådär. och nu mina vänner, nu har jag sovmorgon tills klockan nio! huuuuur tungt?! sen pyser jag till gotland och lever galet i nanas hus några dagar. Cya s0000n, rock on!




så det är här du solar?

"ett livstecken!" har dock inga blomsterkreationer att visa upp men vem fan bryr sig?
har uppdaterat skämslistan och diggar som aldrig förr, och jag måste erkänna att martin ser ganska bra ut för att vara 40+.. orkar inte vara en såndär jobbig jävel som måste berätta vad jag har sysslat med sedan jag uppade sist. pallante. men grekland rockade. och nu kära vänner har jag bara två dagar kvar på jobbet och vi firar redan imorgon med rosékväll, (jag kanske feströker då) och sen åker jag till gotland och jobbar lite till.



en snokande person som har nässlat sig in i kungens bakficka

jag har ätit skagenmacka på en alldeles för hög barstol och fått lite dricks plaserad i handen, känns helt okej! jag har abstinens efter winnerbäck och ibland är ett sms det finaste man kan få. jag önskar att jag var lika modig som josefina, och jag har låten på hjärnan i stort sätt hela tiden. nu ska jag kanske gör ett försök att ta mig ner från denna stol på ett någorlunda graciöst sätt, lämna min tallrik i disken och ta en kopp kaffe och uggla här lite till. livet rockar!

jag har väntat på ett regn jag kan förora mig i


det finns helt enkelt ingen bättre, jag gråter av lycka.

RSS 2.0