jag blir sur som ett djur som har ätit citron

och inte nog med det, nu går det inte att lämna in den fucking idrottsuppgiften heller?! å andra sidan behöver jag ju inte slösa tid på att skriva den idag då. kan bli en rolig syssla imorgon istället! snart bär det av till farsta och panikleta efter nåt vrålsnyggt att ha på sig ikväll, varför måste alla pressa mig med att jag måste klä upp mig och ha en ful paljettklänning och lockat hår och guldig ögonskugga? tycker alla kan komma som vanliga människor istället! och nu har jag en förbannad huvudvärk också.


du är fet och tjock

Det var ett himla tjat om det där med nyårskläder och hår och paljetter hela köret, men jag tror faktiskt att det blir nytt år även om jag har en stram tofs mitt på huvudet och tajts som jeans. Eftersom vi har så extremt många coola fester att gå på så har vi inte riktigt bestämt oss för vilken vi ska välja än (läs: vi har ingen aning om vad vi ska göra!) men vi vet i alla fall bestämt att middagen kommer intas i mitt hem så matproblemet är som vanligt löst.

För övrigt är det 3(?!) små barn från göteborg hemma hos mig nu som envisas med att börja skrika som galningar klockan halv nio på morgonen och detta har alltså skett två dagar i rad nu. Dom har i och för sig inte börjat invardera mitt rum än så länge så det ska jag kanske vara tacksam över.

Nu har jag helt plötsligt lite bråttom om jag ska hinna duscha och skriva uppsats och åka till farsta innan kvällen, hur hände detta undrar jag? Dags för mig att dra!



korta människor borde inte få leva

nu är våra öron trötta efter massa spotifyklickande på jakt efter dom perfekta låtarna. och granen står fortfarade kvar men det låtsas vi inte om. dagen har bestått av SUPERGODA frallor och nästan o'boy! det var nog allt, nu ska vi övergå till middag istället och ikväll blir det bio. hejdå.

här sitter jag och samlar damm

gick upp alldeles nyss? vafan klockan är ju över halv 3! vaknade av ett michael jacksondisco i vardagsrummet. bowlingrundan igår tog kål på mig, eller nåt. jag var sämt, och då menar jag verkligen sämst. men jag är inte bitter över det!;) och förresten köpte jag en till randig tröja igår, dethär har börjat gå överstyr så carro har gett mig nåt slags randigtröjashoppingförbud. nu måste jag skynda in i dushen hanna är redan påväg hit i det äckliga vädret och förhoppningsvis ska jag tvinga nana att ge mig massa bilder snart också så då kan jag bjussa på några godingar.


bananer i pyjamas rockar och det är helt onödigt göra saker med sina barn innan dom är minst 12!

nana sa att jag absolut verkligen skulle skriva ett inlägg ikväll så jag känner mig lite tvingad men jag har ingen aning vad jag ska skriva, det har hänt massa skoj saker men det är lixom som helt blankt när man ska skriva nåt!

idag har jag iallafall ridit på en enorm häst! okej alla hästar är ju typ stora men denhär var HUUUGE! och det var skitläbbigt men jag klarare finfint, lite svårt att få stopp på rackarn bara och han blev lite trött på mig för jag inte vågade rida så jäkla fort så han tyckte det gick lite väl segt. men vi kom bra överens tycker jag;) och så har jag lyckats bli kissnödig flera gånger om på en två timmars tågresa.

btw är tommy lee tuffast! och om du skulle råka tvätta ipoden i tvättmaskinen funkar det suveränt att lägga den på ett element i två dagar och sen äre bara stoppa i laddaren så funkar den som vanligt igen;)


fika är bra för själen!

Idag var det fika för hela slanten! Först med Frida, Linda, Norea, Fia, Rebecca och Antonia och vi tog upp typ halva caféet men det var mysigt! Sen så när jag kom hem så hade min syster bakat vitchokladkladdkaka(?). det låter lite konstigt och jag visste inte ens att det var möjligt men det var sjukt gott i alla fall! Norea tog över Mickis roll som crackhoe kvällen till ära.



I love your ass my friend

tänkte bara meddela att jag har tappat bort ett presentkort och tusen spänn? hur kan såna grejer  springa iväg bara sådär? aja dom kanske bara luras och kommer fram snart igen.
snart bär det av till bålsta iallafall, det är banne mig långt! men sex pistolströjan och tjockisjeansen är på och jag har med mig björn borgkallingar så det blir nog bra ändå!


ursäkta, vilken raggningsreplik fungerar bäst på dig?

Okej jag såg Avatar även fast jag först inte ville och var allmänt anti och nu måste jag faktiskt ta och erkänna att jag tyckte att de var rätt så bra. Så nu var det sagt. Imorn ska vi in och stångas med alla människor på rean, om Mickis lyckas dra sig upp ur sängen vill säga! (ja det var en pik)

Julafton var för övrigt inte så roligt som det brukar, men vi hade massor med god mat och kalle anka var ungefär lika roligt som det brukar vara (även om jag hade föredragit att få titta på Anna Anka istället). Jag fick mina efterlängtade hörlurar och allt var frid och fröjd!

Nu är det slut för idag.

mickis ord = min lag

okej jag gör som jag blivit tillsagd. Men det blev lite svårt nu för jag önskar mig vissa saker som mickis också önskar sig så då blir det som att jag härmar henne, men sak samma!

- En snäll kille, helst från snyggfacket men jag kan även tänka mig från övre normalfacket faktiskt.
- En såndär munkavel så att jag kan kontrollera alla ord som kommer ur min mun bättre
- En lite mer snabbtänkt hjärna
- Årsförbrukning av kycklingkebab
- HÖRLURAR!!

Sen är min önskelista typ 100 mil längre än såhär, men det här är nog det viktigaste för tillfället.

alla älskar vi baconost

det verkar som att alla coola bloggerskor har lagt ut sin önskelista på bloggen så nu tänkte jag vara lika trendig jag också och göra det, min ser ut nånting såhär:

- en snäll och trevlig kille från snyggfacket
- en städerska
- en årsförbrukning sömn
- perfekta nannybröst
- en klocka
- John Mayer
- en hel carlingsbutik(ungefär)

nu tycker jag nana ska vara lika trendig som jag och lägga ut sin lista också! och om hon inte gör det ska jag nog ta bort denhär sista meningen för annars kommer det vara lite pinsamt.

ful är du men mig skrämmer du inte

välkommen över nana;) för övrigt missade jag anna ankas jul, IGEN? grr..

dagen har varit inte så spännande med jobb, promenader, hammarby sjöstad, farsta och jobbiga bussar. nu ska jag fira dagen innan julafton med kvarteret skatan och skinkmacka!





tänt var det här

Jag tror jag övergår till julhatarsidan med omedelbar verkan!! Jag trodde liksom att min familj hade pyntat klart i helgen när det var fullt med grejer när jag kom hem, men idag har det plockat fram ännu mer pynt?! Asså jag får panik på alla dessa saker som står överallt numera!

"jag känner mig illamående, som att jag mår illa"

efter en dag i forum och stan är jag nu klar med alla julklappar, sköönt:) lyckades köpa ett par skor till mig själv också det är ju tråkigt att bara handla till alla andra! nu är jag mätt och belåten efter middag plus anna anka plus hollywoodfruarna hemma hos nana, kunde inte bli bättre;)
imorgon är det uppgång klockan fem som gäller för en promenad till jobbet i det otroligt varma vädret, så det är nog bäst att jag hoppar in i duschen på en gång så jag kan gå och lägga mig snarast, godnatt!


det står en man utanför dörren



Två dagar kvar till julafton och vi lyckas vara trendiga även i skridskoutstyrseln.
Det är Anna Anka ikväll igen, snacka om att vi kommer sitta bänkade!


du är söt när du snyter dig

tack så mycket för alla fina gratulationer och presenter:) puss på er!
och jag måste erkänna att jag håller på att bli lite som min farmor som blir tårögd för små fina saker, jag blir lixom lite lycklig i själen av att höra sånt:)

FÖDELSEDAGSBARNET



Jag förstår att det är jobbigt att alltid vara minst, men nu hoppas
vi på lite gladare miner när du äntligen nått sjutton års ålder!
Stort grattis till Mickis på födelsedagen! <3


ska vi ta en macka?

DET ÄR JULLOV!! OMG JAG KAN KNAPPT TRO ATT DET ÄR SANT! :D
Detta firades i alla fall med en tur till lisö som inte började allt för lyckat men slutade desto bättre!
Tack vare det fantastiska väglaget fick vi nämligen sitta i en buss som stod helt still i 1 och en halv timme på vägen ut? Men vi hade massor med mackor och baconost så vi överlevde, dock var det lite jobbigt att komma fram i totalt mörker, men även det överlevde vi. Efter denna mardrömsresa tillbringade vi resten av helgen med att äta mackor (och en del godis) och sova. typ. Egentligen gjorde vi massor med coola saker men vi kände att dom var lite för häftiga för att skrivas här! Sen så snöade det typ hela tiden idag så vi halkade oss först bort till busshållplatsen med livet som insats och fick sedan lifta hem med nån snubbe som visade sig vara värsta badguy(?) eftersom att bussen inte behagade gå på dessa vägar. Vi fick besök av en man, eller många män, bland annat i kylskåpet och i garderoben, jag och mickis blev seamesiska tvillingar och fia en geisha. Och vi är lite för mycket storstadsmänniskor för att uppskatta temperatur under 5 minusgrader och snö upp till knäna på en landsväg mitt i ingenstans. Men eftersom en bild tydligen ska säga mer än tusen ord så tror jag vi kör in på det spåret istället för alla har antagligen slutat läsa för länge sedan.


en man med rosa kappa slängde sig framför tåget

vafaaaan, här sitter man och knåpar ihop ett inlägg där det står att vi åt ceasarsallad till middag och så kommer nana och avslöjar att vi åt pizza?! nana du fattar väl att det här inte är bra för mig jag kommer inte bli mindre pikad nu ju, det är meningen att folket ska tro att jag försöker göra någonting åt situationen!

iallafall så tvingade jag med nana upp på vinden och såhär i efterhand tycker jag nog lite synd om henne. fast det är så lite så att det nästan inte märks, typ som en liten fläck på tröjan bara.

imorgon är det sista lilla dagen i skolan innan lovet sen kommer jag aldrig mer komma till skolan förrän i januari<3<3 och förhoppningsvis räddar rebecca oss i högtalarsituationen och elle tvingar fröjd att bli lite mer aktiv, då löser sig allt. nu ska jag slänga ner lite kläder i en ful väska och sen sova, sakna oss inte för mycket nu!


du har ju lagt på dig lite

Jamen asså vi kanske gick och köpte pizza på ica och värmde i ugnen direkt när vi kom hem till Mickis, men det var faktiskt väldigt konstig lunch i skolan och vem orkar lägga tid på mat när det finns så mycket andra roliga saker man kan göra? tex sova!

Men imorn är det lov och jag har precis skrivit klart min sista uppsats för terminen (som i och för sig skulle varit inne för 6 timmar sedan, men jag hoppas att Mike är snäll och har glömt det) och nu håller jag på att frysa ihjäl och jag vet inte vad jag ska packa för kläder inför morgondagens äventyr. Varför äger jag inte ett par rejäla skidbyxor?! okej det säger sig självt jag bor i stan och det är det fulaste som finns och man har användning för det typ en gång om året. men i alla fall.

Och om det är någon som sitter med ett par små högtalare som man orkar släpa hela vägen till lisö så kan väl denna person uppenbara sig med dessa innan imorgon klockan 12 typ? vi börjar bli lite smått desperata här!

kan du låta som en fiskmås? jag har svårt att kissa när jag inte hör havet

nu kom jag på att jag glömde lägga mitt förra inlägg i min kategori så nu ska jag fixa det och då kan jag passa på att säga att jag börjar 11.35 imorgon och det rockar fett.
och det var antagligen ett emo som kom på XD gubben.
over and out!

nää, vi är inte såhär snygga på riktigt


alla har väl gjort någonting olagligt.. nu var det ju iofs en dansk det handla om

äsh, det är ju bara ett jätteviktigt prov. men jag kunde inte bry mig mindre om radien på en natriumjon (som för övrigt är 0,098nm) och jag kommer nog aldrig ha nytta av att veta olika ämnens elekronnegativitet eller om dom är polära dipoler eller vilken intermolekylär bindning dom har. så jag skiter fullständigt i det och kör på output imorgon istället. waevah.
mycket roligare att lyssna på bob dylan och kolla på kvarteret skatan! det programmet gör mig lycklig i själen<3.

hallå vädret?

Mickis har precis tummat på (hej vi är fortfarande 7?) att hon ska döda mig och jag börjar lyssna på en viss sorts konstiga youtube-klipp, det känns rätt bra. Och jag fruktar för hennes uppkarvade lår så nu får det för sjutton sluta snöa! Och asså jag måste erkänna att vissa saker inte är jättebra, MEN han kommer alltid att vara mannen i mitt liv!!<3

förr eller senare spricker en bubbla håll ut några dagar till

Nu har jag städat hela mitt rum, damsugit hela huset, plockat i diskmaskinen, spelat gitarr tills min tumme sa stopp och gjort allt annat man kan tänkas hitta på. Förutom att skriva på min engelskauppsats och plugga matte. Nu måste jag verkligen ta tag i mig själv och bara skriva en text och strunta i om den blir så dålig att Mike får ont i ögonen när han ska rätta, och räkna några mattetal så jag inte får ig på provet. Men ändå går det inte, jag förstår inte jag måste ha blivit efterbliven i hjärnan, eller så kom det någon läskigt monster och sög ut allt som kan kallas självdisiplin och motivation ur min hjärna en natt innan den här terminen började. Men nu är det bara imorn kvar, sen är det lov! Okej jag ska helt enkelt bara klara det här utan sammanbrott och ig i alla ämnen. Nu är det bara att sätta fart!

Så tycker jag alla skänker en tanke till Noreas tandpetade öga och att hon inte blir allt för blind, och att Maria kan behärska sig i fortsättningen när Norea har gjort sig illa på något sätt för två hypokondriker ihop är ingen bra kombination!

Och om någon trodde att jag och Mickis ringde varandra i morse för att bestämma att vi skulle ha matchande kläder på oss så var det självklart så! Jag tycker som du tycker osv. (iinte!)

Sen massor med tack till Indra du räddade min dag när Iriana fångade mig i trappan när jag redan hade missat hela lektionen och gav mig dåligt samvete för att jag tänkte lämna lilla Nils ensam med henne i ett klassrum, vem vet hur det kunde ha slutat!

Nu ska jag verkligen plugga, hejdåå

vem i hela friden säger gnäger?

först vill jag bara säga ett STOORT grattis till fia som fyller hela sjutton jordsnurr idag!:D

och sen vill jag klaga lite, igår orkade jag inte göra annat än att sova så jag gick och la mig klockan nio(?!) och somnade bums men när klockan ringde klockan åtta så hade jag fetaste huvudvärken så jag kom verkligen inte upp! det var lixom inte äns nån idé att börja räkna till tio. så jag somna om och sen när jag vakna igen så tänkte jag att om jag åker om en kvart hinner jag till nästa lektion så jag slänger på mig kläder (kände inte för att gå naken) och masade mitt äckliga huvud till skolan, och när jag kommer in på lektionen så ska vi HÄNGA GUBBE? seriöst. det var ju nödvändigt att jag kom på den lektionen. och nästa lyckas lärarn snacka bort en timme och en kvart på vad hon har för krav på sin man typ. och sen sluta jag. väääädelöööös dag!

men jag blev lite glad sen när det visade sig vara gratis bullar och pepparkakor och glögg i kafeterian och gnars barkley och BWO spelades på högsta volym.

och så har sugarpie linda gått och blivit sjuk också så hon kanske inte kan komma till skolan imorgon och vi som har konsert! och det betyder att jag blir nån slags inhoppare så nu har jag dunkat christina aguilera och UB40 här hemma. men jag hoppas hon kryar på sig så vi slipper spela utan henne!

nu råka jag tappa min mobil i golvet så nu funkar inte den heller?! och så har jag fått nåt konstigt sms från nån jag inte vet vem det är och nagellacksborttagningsmedlet är slut. nu tycker jag denhär dan ska vara slut så jag går och lägger mig eller nåt. hejdå.





födelsedagsbarnet:) du hade nog förtjänat ett eget inlägg men jag är alldeles för lat för att skriva två så var inte så kräsen! hoppas du hade en fett med fräsch dag iallafall;)


++++

Jag hatar fucking + på betyg, man är antingen bra eller dålig det kan inte vara något jävla mittemellan det syns ändå inte sen om man fått plus på allt!! Asså åååh jag får ryck!!!!

MANNEN I MITT LIV

Det var värt varenda sekund av de fyra timmarna ute i kylan, jag var där, längst
fram och såg Winnerbäck i mer än två timmar! Två timmar av total lycka!


jag kan nog iband tycka att du har bajs i huvudet

nä nu struntar jag i dethär och går i ide fram tills helgen! jag är så förbannat trött och mitt hvud vill inte alls sammarbeta. jag orkar inte råplugga till ett prov som ändå kommer gå skit och så tror jag seriöst att sl har nåt slags personligt hat mot mig.
till råga på allt är det snö ute?! så nu verkar våran bild där uppe vad det nu heter hemskt omodern. nana befinner sig ute och köar, mentala skidbraller till henne! men jag tror hon kommer glömma sina förfrusna tår så fort hon får se winnerbäck hon kommer vara glad i flera veckor åt den konserten!



The snö is gone

Det enda bra som kommit fram av den här dagen, eller bra och bra, är att jag äntligen lyckts inse att jag suger på matte. Asså jag har seriöst suttit med matteboken i typ fyra timmar idag och jag fattar fortfarande lika lite. Jag är helt enkelt bara körd i hela jävla huvudet. Sorligt men sant.

Imorn bär det av mot skolan ungefär 06.35 eftersom Mickis pappa är snäll och skjutsar. Där ska det lussas för fulla muggar och sen ska jag lägga mig i ett hörn och sova fram till klockan 11.15

Sen ska jag sitta ute i kylan och köa men det är så himla värt det för jag ska se Lars Winnerbäck!




vem fan spelar trumpet kl 4.10 på morgonen?

idag har jag varit i sickla och inhandlat ett klaustrofobiskt lucialinne, frukostfikat, hört väldigt mycket om vad en viss liam sysslar med, lärt mig säga tommy hilfiger och inte inhandlat en enda julklapp.
däremot hittade jag david batras skiva med störande ljud, "göran äter smörgås" är redan min favorit!;)

nu ska tydligen david simma EM så jag ska heja järnet framför tvn!


!!!!

Om någon lyckats missa att det snöar ute så tänker jag bara upplysa alla om att så är fallet. Det kanske blir vinter och riktigt jul i år i alla fall. Det är liksom sån snö som knarrar under fötterna när man går på den och i stureby ligger den kvar på marken fortfarande :D

Jag har köpt klart julklappar idag nästan och Mickis är snart påväg hit, det lär i och för sig dröja ett tag innan hon kommer fram eftersom hon befinner sig i Upplands Väsby(?), och det finns chokladpudding (utan bajs i) på övervåningen så dit tänker jag dra nu!


det blir chokladpudding till efterrätt..

ojojoj vilken gles uppdatering, så går det när man han roligt! och nee jag har jäkligt svårt att lägga mina inlägg i min mapp jagvet, men jag ska försöka bättra mig! just nu sitter jag fortfarande i min sovtröja och degar även fast jag gick upp för en hel timme sen. jag tror jag aldrig nånsin har varit så trött som jag var igår! trots att jag hade legat och snarkat i syrrans vilorum i över en timme så var det inga probem att slumra till i musiksalen när ettorna repade gärnet precis bredvid? och jag blev lite ledsen när jag insåg att jag inte skulle hinna ta en lur när jag kom hem från skolan innan jag skulle iväg igen, men det var nog helt okej för de verkade som att dom flesta var trötta sen på kvällen!


nu ska jag bums hoppa in i duschen och försöka piggna till, sen bär det av till upplands väsby, skojskoj!


Sista jobbiga fredagen för denhär terminen har precis blivit avklarad

Det finns en fin video från Bobbykvällen men min kamera är död för tillfället så det får vänta. Men alla var fett duktiga i alla fall och det var massor med folk där och tittade så det var bra! Igår var det öppet hus och Maria var knäpp, men hon har ändå inget fack att vara i utan är bara Maria.

Idag vet jag inte riktigt vad som hände, men vi somnade i alla fall i skolsysters vilorum och jag var på min systers otroligt vackra luciatåg med lärare som inte kan spela och sen så hade vi luciarep och jag sjöng falskt konstant! förhoppningsvis var det inte så många som märkte det. Sen är det bara detdär jobbiga med att vi ska vara i skolan klockan 7 på måndag morgon?! Men jag ska på Winnerbäck på kvällen så den dagen kommer äga ändå!

Nu måste jag på hitta några sorts normala kläder och hitta en bra buss så jag kommer iväg till den fantastiska middagen någon gång innan det blir natt. Jag hoppas det finns massor med mat för jag hålller på att dö av hunger!

seriöst!

Vi har rätt ut problemen om den mentala hälsa, 
men seriöst kan Mickis lära sig att lägga sina inlägg i sin mapp?!

(asså jag tycker om henne ändå, det var inte så jag menade. Sugarpie!)

whaaaat?

nu hängde jag inte med, är det något fel på min mentala hälsa?!

duvet det där ordet när man flåsar

idag kände jag mig lite 2cool4school så jag tog en fräsch sovmorgon istället! sen pallrade jag mig till farsta för att gå till banken som jag inte hittade till,(VEM flyttar på en bank?!) och göra en synundersökning som mest var lite jobbig för snubben satt och fnissade åt mina ögon. sen kom jag också fram till att jag helt enkelt inte passar så bra i ray bans och att lucialinnen nog är det fulaste en människa kan ha på sig. (nej isabel, det är inte dom rosa/vinröda/gråa/gröna/svarta benvärmarna, men dom kniper nog nästan andraplatsen). sen kilade jag i väg till morbror för att gratulera på födelsedagen(eller egentligen råkade det bara vara där middagen serverades men det ska man inte säga) och då lyckades jag somna när jag skulle leka med barnet och då blev han arg fast jag tycker han får skylla sig själv, är man 2 bast borde man fatta att man inte ska leka sovleken med mig.

imorgon är den sista jobbiga onsdagen! och det är så få dagar kvar till jullovet att jag inte ens orkar räkna.


vad är det med folk som inte fattar piken.

Jag fryser så  jag skakar, och det tolkar jag som ett tecken på att jag borde krypa ner i sängen under mina tre täcken och sova! Men först måste jag hitta alla mina saker och lyssna på några låtar till på spotify. Eller rätt många låtar eftersom mina lurar har pajat så jag inte kan lyssna på musik någonstans utanför mitt rum för tillfället. Jag hoppas på att någon vänlig själ ska köpa ett par till mig i julklapp.

Morgondagen är fullspäckad med massa roliga saker, bland annat Bobby alla måste komma!! Jag måste även köpa massa julklappar imorn, inte lika roligt för min ekonomi men förhoppningsvis för dem som presenterna blir till.

Jag undrar hur det står till med Mickis mentala hälsa för tillfället, men det kanske kan bero på att hon kände sig lite för cool för skolan idag och har fått någon sorts brist på normalt umgänge?

Imorgon är det onsdag och då är veckan nästan slut och då är det bara en vecka kvar till jullovet!!

snubben som lagar mat på teve heter pär moberg, hälsningar mickis

Mickis sprang precis iväg mot bussen hemåt i regnet och jag somnar nästan sittande just nu.
Vi har i alla fall druckit te och ätit bokstavskex och skrivit fina ord som AAEE, AEAE, KIAE och massa annat som låter som en bergochdalbana när man ska försöka uttala det.

På onsdag är det bobbykväll så alla borde pallra sig iväg till östra gymnasiet och lyssna på massa bra musik och fika för det är också jättebra. 18.30 börjar kalaset.

Om precis en vecka kommer jag vara på Hovet och lyssna på Winnerbäck ännu en gång och jag förstår om alla börjar bli lite trötta på mitt tjatande om detta men asså seriöst, jag längtar som satan och fatta lycklig jag kommer vara!!!

tråksöndag

men ibland måste man bara få lite grejer kirrat. nu är iallafall boilogiarbetet klart, fysiken mindre oklar, grejerna till repet imorgon sitter, och det är fint städat och mitt finaste påslakan med brandmän är på plats. nu ska jag äta och sen bär det av till stan för att träffa min fina vän. helt okej tråksöndag ändå.

christers fotstudie

gårdagskvällen spenderades med isabel, eller var det jill johnson? det blev inte riktigt som planerat eftersom vissa var tråkiga och bangade, men det kanske var tur med tanke på hur ont jag hade haft i kroppen idag efter skridskoåkning mitt i natten. hursomhelst hann vi iallafall med en hel del, som att sabba en kör, hänga på nån pub i gamla stan, låtsas gå vilse, komma på att det är svårt att säga chlupp på skånska, smälta in i gäng och låtsas som ingenting, snacka med en pilot från usa, bli skitnervösa på tuben, posa med evert taube, inse att det är varmare på sommaren, åka buss, pimpa donkencola, stå utanför affären vid namn trångt och mysigt och efter mycket letande hittade vi också bänken.

 


varför är det aldrig upptaget när man ringer fel?

kände att jag fick en liten pik av min bloggkompanjon så nu jäklar ska jag skriva massa när hon är borta! gårdagen var en riktigt onödig dag. jag blev narrad för min sånginsats, ja kan hålla med om att den kanske inte var fantastisk men vad gör man inte om ett band saknar sångare;) och när jag kom hem var planerna att jag skulle hitta på nåt råhäftigt skulle bara chilla bort huvudvärken lite, och vad händer då? jag somnar seriöst klockan halv 9! det var ju ballt. får ta igen det ikväll istället! kanske gör som linda och drar till en cool kompis.


resultatet av att somna tidigt blir att vakna tidigt och jag fattar lixom inte vad man ska göra när man är vaken på morgonen? åkte iallafall till stan och bra var det för när jag kom hem var jag plötsligt ett par skor rikare och inga pengar fattigare. jag gillare!



hahah fotot i halsduken, behöver jag säga mer?


YOYOYO

Dagen idag var rätt så onödig, men fett rolig under vissa stunder. Som t.ex. när Mickis satt brevid och skrattade åt samma sak som jag utan att jag behövde säga något, och när jag hade släppt att jag glömt handduken, och när jag helt plötsligt inte längre kunde kontrollera mitt ansiktsuttryck.

Men nu är det ju sådär jobbigt att jag ska gå upp klockan sex imorgon bitti för att åka till storfors(?) så jag tänkte nu packa mina saker, äta från lucka fyra i chokladkalender och sen gå och lägga mig. Jag överlämnar härmed helgens uppdateringar till Michaela som har varit en mycket dålig bloggkompanjon de senaste dagarna? Jag förväntar mig MINST två nya inlägg när jag kommer hem på söndag totalt utmattad och troligtvis psykiskt labil!

Nu har jag inget mer att säga förutom godnatt!

tack gode gud för tippex

Mina föräldrar kom hem från affären med chokladkalendrar till mig och mina syskon. Jag fick en rosa med snövit och askungen på, så gammal tycker dom att jag är. Men choklad är gott så jag blev glad!

Mickis ägde mig så hårt på att boxas idag, jag fattar liksom inte riktigt hur man ska göra det känns som att jag mest slår så hårt som jag bara kan, sen det där med att jag på något sätt ska försöka skydda mig själv verkar uppenbarligen inte ha gått in i min hjärna?

Nu ska jag sova så jag kan somna tidigt imorgon kväll eftersom att jag ska fira lördagen med att gå upp klockan 6.00, det är inte något som händer varje vecka.

rosa rattar is the shit!

Jag måste verkligen börja tänka efter innan jag öppnar min stora käft annars kommer det här sluta riktigt illa förr eller senare! Men idag lyckades jag faktiskt sköta det riktigt snygg. Jag kringlade mig helt enkelt ur situationen helt perfekt.

Jag tycker lite synd om ankan som badar i spottdammen och om mannen som Mickis dingelidongar, men tänka sig att allt kan inte vara perfekt här i världen.

Mina grannar kommer snart börja tro att jag har blivit knäpp i huvudet. Jag har suttit och dunkat Shakira - Qué Vuelvas i en halvtimme nu för att någon har kommit på den genialiska idén att vi ska sjunga den på julavslutningen?! Jag och Norea har i alla fall gjort en pakt nu så vi ska gå in för det här helhjärtat och kunna hela texten. Men bara så att alla vet om ni skulle råka passera mitt hus eller se mina spotifylistor så är det inte så att jag lyssnar på den här låten frivilligt utan det är enbart i syfte att klara av spanskan.

Och jag gillar inte riktigt att mixern pajar när jag sitter och fösöker spela in lite gitarr, jag börjar seriöst misstänka att jag för otur med mig? Detta är inte bra!

Nu räcker det med Shakira för ikväll, hejsvejs.

hjälp, matteboken ligger på gatan så bussen står stilla en timme nästa vecka!

haha idag har jag varit lite föör trött! i morse råsov jag på bussen och vaknade skitförvirrad precis vid min station och typ kastade mig ut och då märkte jag att marken kändes vääldigt konstig! det tog ett tag innan jag fattade att det var för att jag hade haft fötterna på elementet som dom var stekheta, det var alltså inte marken som var fylld med typ lava. och påvägen hem gick det väldigt trögt att prata så jag och denise tyckte det var lite bättre att bara typ skratta åt ingenting;)

och nu ska jag be att få meddela att jag har skickat in fuckinguppsatshelvetet, förvisso sög den delvis riktigt hårt men vad gör det den är gjord och inskickad över en timme innan deadline;) och några kemiuppgifter är kirrade också, brabrabra:D nu ska jag soova och ställa in siktet på att överleva morgondagen, det är faktiskt bara tre hemska onsdagar kvar:)




(nää, jag har ingen kropp)

...

och så var det någon som hade ätit upp mina älskade kycklingkebab?!

Och precis då när jag står där och inte vet vad jag ska göra för mat eftersom det är den enda rätt jag klarar av att tillaga så kommer min pappa hem och får den briljanta idén att jag kan ju äta någon sorts pasta carbonara som finns färdig som man bara ska ha i lite vatten och koka upp, för det tyckte han var gott. Det bör tilläggas att detta var när han var i fjällen med skolan och inte hade ätit något på typ 7 timmar och varit ute och åkt skidor hela dagen. Medans han fixade med det så hittade jag en avocado som verkade mogen men det var den visst inte när jag väl hade fått isär den. Sen så hör jag ett "Oj" från spisen, och det visar sig att han råkat ha i 3 dl vatten för mycket?! (han fortsätter dock att ha någon stilla förhoppning om att det ska stelna ihop sig förr eller senare?). Det hela slutar i alla fall med att jag sitter där med pasta carbonara som måste ätas ur en djup tallrik med sked eftersom den var så rinnig och en stenhård avocado.

toppen.

veckan inställd på grund av bristande intresse

Jag befann mig precis på gränsen till någon sorts nervöst sammanbrott och tror ni inte att precis då så tappar jag ner plektrumet i gitarren och spotify lägger ner. Kunde inte bli bättre!!!!

Nu ska jag gå och titta om det finns några kycklingkebab i frysen som jag kan äta, om inte så ska den som åt upp dom sista dö!

GÄSTINLÄGG

dont cry for me argentinaaaaa, the truuuuth iis that i neeeeeverrr lefttt yoouuuuu, allll thrrrrouggghttt myyy darkkkkk times, iiii keppt my promiiiiiseeeee /mt

hej bloggen:), idag har jag hört ett nytt trummkomp det låter dumachakachickadabomkachakadikachatachikalakabamalakachikelikefickelabaaaaaaa. det är mycket bättre än MT:s sånger tillsammans!... jag är bäst och alla andra suger!, / PB


Mickis + Andreas = love


RSS 2.0