don't you worry about a thing

och eftersom alla ändå är så fruktansvärt intresserade och säkert antecknar allt viktigt om mina studier kan jag meddela att jag nu lämnat in två saker till, nämligen mitt älskade spanskaarbete (tre sidor på spanska!?) och en engelskauppsats! bara två grejer kvar sen är jag fri!!

du vet dit tjejer går när de ska undersöka det stora hålet där nere?

Jag är så jävla glaaad!! Jag har lämnat in en naturuppsats, en historiauppsats och ett idrottsarbete idag! Och klockan är inte ens fyra jag har massor med tid kvar till allt annat som måste göras. mitt huvud dunkar vart sjutton har mamma gömt alla ipren?

får du verkligen plats i den där dubbelsängen?

nu kom alla hemska minnen om tk, greken, rasmus, jonas(eller var det johan?), alex, bengt och adam fram igen. herrejösses! det är lätt värt typ 10 dellisar!

med lite serpentiner, volanger eller konfetti

den här söndagen tog just den mest oväntade vändningen någonsin! men visst jag gillar att bli stalkad och retucherad och se ut som en åttaåring med hud som en bäbisröv!!! verkligen, tack så mycket. facebook i mitt<3 för övrig har jag levt på mackor hela helgen och mitt rum luktar nyklippt gräs. när det bli omg när man egentligen vill skriva nog på mobilen har det gått lite för långt. men rasmus vet i alla fall hur man ska göra för att liva upp stämningen han!

WE GOT A HIPPO DOWN

ganska händelselös söndag. gick upp vid ett-tiden, åt två ballerinakakor till frukost och skrev uppsats. åkte och tränade plus yogade och kunde inte hålla mig för skratt. flera gånger lixom fnös jag genom näsan jättehögt för att jag försökte hålla mig för skratt. inte så lyckat då det var cirkus fem personer på passet. svettades som en hippo på bussen hem. skinnjacka plus sol i ryggen på en fullsattbuss = a NO-NO combination. svettades lite till, kom hem duschade och åt middag. skrev uppsats. fick sms om lördagsaktivitet, skrattade lite, tackade självklart ja.  fick en ny sträng på gitarren, spelade runt på alla tre ackord jag kan och åt jordgubbar. frös och satte på mig en gräslig tjocktröja, lyssnade om och om på veckans favoritlista. skrev lite mer uppsats. kollade igenom dagliga bloggrundan(eeeh..har ju ingen sån egentligen det var bara nåt jag hittade på nu!). upptäckte att ludwig har en likadan gitarr som jag. kände mig minst sagt vrålball. var inne på facebook lite för länge. och om sisådär två minuter är det måndag. igen. förresten har jag förtfarande inte riktigt förlåtit nana för den fruktansvärda headern, men eftersom jag är lite av ett retard kan jag inte ändra den. kanske får bli ett måndagsprojekt. sympatikramar till alla som orkat läsa, ni kan inte ha mycket till liv.

jag ser varje atom som en individ

indra är världen gulligaste, ballaste, knäppaste människa som går skrivarkurser på dramaten som blir till pjäser som får en att vilja gråta för att det är så sorglig och sen lite till igen när allt är slut för att man blir så glad när man tänker på hur otroligt roligt det måste ha varit för alla som fick vara med om att göra det!! jag kände mig som en stolt mormor med okontrollerbara tårkanaler<3



man fattar inte grejen. man fattar inte grejen.

lite uppdatering sådär. för tillfället sitter jag med den största koppen jag kunde hitta fylld med söderte och en passionsfrukt och diggar grym musik. har ett dokument med  överskrift evolutionsarbete på uppe, så jag iallafall kan låtsas att jag gör något vettigt. fast egentligen njuter jag bara av att jag vaknade i en tom lägenhet för två timmar sen och att solen skiner utanför fönstret. ostress!
igår var jag farlig och tog den kolsvarta skogsvägen hem, jag hade ju faktist lursällskap, men jag ångrade det redan efter några minuter när jag kände något mjukt och geggigt under högerfoten. hundbajs, tänker ni nu. det tänkte jag också. panik. som tur var var det inte hundbajs. men ändå. det var tillräckligt nära! nästa gång blir det omväg. när jag kom hem fick jag paniksms från denice och skrattade nästan högt för mig själv, vem blir inte glad av att se rosa kappan?
för övrigt har dom senaste veckorna rockat ganska fett. jag har lärt mig massa nya ord, njutit av solen, gått på bio, chillat vid vattnet, hållt på att bli dödad av en and, varit en krigare, kvällsmyst med filtar på balkongen, promenerat flera tusen mil(på ett ungefär) och nivet massa såntdär. men nu ska jag ta tag i mig själv och hoppa in i duschen så jag kan börja bege mig mot tyresö innan det hinner bli natt igen.


har du alla hästar hemma kommer du

jag vill ännu en gång kapa av mina ben med motorsåg men det är väl sånt man får räkna med. sockerchock och övertrötthet är dagens ledord. josefina har lovat mig fett med party nästa år!! klistermärkskrig i musiksalen, då snackar vi grejer!

OM VI HADE ROLIGT?

tågstationen före/efter köpenhamn.


det här är första frukosten som vi har kläder på oss

jag gick precis med på att komma till skolan klockan åtta imorn,
men linda är bra så det är lugnt. godnatt.

cooltjej_92_tuffast

för en sekund tyckte jag synd om hanna.
nu gör jag inte det längre, hon fick mig att dricka begangnat vatten. och säga det här.
snart kommer jag säkert skriva dikter om det också..

"The human foot is a masterpiece of engineering and a work of art"

men jag har samma trasor på och röker samma marlboro



sista uppgiften i matte c är inlämnad, min lägenhet är tom i många timmar till
och jag sjunger falskt till lite för hög musik. jag gillar livet.


jag har stekit pannkakor

efter 20 timmar i skolan börjar man känna sig rätt färdig och det är lite småjobbigt att plocka skräp i mörkret så det var ju tur att solen hann gå upp igen. två personer på en synth är ganska häftigt, likaså den orangea fleecetröjan. tur att det finns människor som gillar att sjunga högervänster-sången, att släpa mattor upp för cptrappan och mosade delicatobollar!

men det ÄR sexigt med hes röst. dom säger det iallafall, damerna

alldeles för lite sömn och alldeles för mycket djur på en dag, och jag och frida lyckades tappa bort våran chimpans flertalet gånger. men vi klarade oss från att bli uppätna och nu måste jag skynda mig så jag hinner med tuben! imorgon är det iallafall EAST och det kommer rocka!


du är slutet på resan och början på en ny

jag är världsbäst på att sova ifrån problem, synd bara att det inte gör läxhögen så värst mycket mindre. Kvällskonversationer på msn är fett bra och jag har nästan lyckats smälta det här med att folk använder awesome i seriösa sammangang! Men hur i hela fridens namn kan man ha gått igenom hela livet utan att veta vad en lilleman är?!


och här har vi kosex

jag struntar faktiskt i fåglarnas ursprung och utveckling och sista inlämning passerade för tre minuter sen, så nu är det dags att lämna det åt sitt öde och göra något roligare!

ta tre betala för fem

att spela riktig match för första gången på mer än en månad är sann lycka! jag vill typ gråta av glädje just nu även fast jag sög men det gjorde inget för det var liksom en riktig match med spring och svett och klister i en hall utan luftkonditionering och jag ville bara leva kvar i min drömvärld några år till! tyvärr varade det ju i endast 50 minuter, men ack så underbara minutrar det var!<3

panik över nationella? bara kör katten lite diskret under provet, det löser sig.

grym eftermiddag med massa sol och härligt sällskap!
och jag måste säga dendär kate bosworth har VERKLIGEN lyckats i livet.

sweet home monkeymama

okej, jag skulle alltså åka och träna klockan halvtre för att hinna plugga innan. nu är klockan kvart i två och jag sitter i sovtröjan utan att ha ätit, packat väskan eller pluggat det minsta, och glor på topshops hemsida och klickar ihop en ny lista på spotify?

this is it, nobody knows

jag saknade min sovsäck inatt och cykelshorts är fett sexigt!

din form på dansgolvet får mig att tänka så smuts och vilja trycka ut mina ögon

efter en hel dags hängande på söder och världens godaste kebab till middag är jag hemma igen. har blivit filmdissad men jag är okej.(nästan..) päronen är borta och det ska firas! men först är det en joggingrunda som gäller. känner på mig att jag kommer ångra mig efter sådär tre steg men nu ska löpartajtsen på!

är vi färdiga nu?

kom hem från jobbet och drog illa kvickt på mig en stor, tunn tröja, tajts och gummistövlarna, haffade ett sällskap och sprang ut i ösregnet. åkte skejtboard i ösregnet. bevittnade en hjärnskakningsolycka på skejtboard. åkte i mördarbacken på skejtboard, och såg ut som en idiot på skejtboard.
nu är jag hemma igen, och har TRE dagars frihet framför mig, huuuur grymt?! jag är helt slut så det blir chillkväll med plyschdressen, te och lite plugg sådär. jag har saknat mitt hem lite, det var längesen jag softade galet här!


det är ju faktiskt din glasfot

ville bara säga att livet leker och nu fick jag bråttom till jobbet. later!



tack kanelsneegel

usb-minnet i mitt skåp innebär makt och josefina har fortfarande min blippis(men anders sa att det var bra och allt han säger ska ju vara sant har jag hört). jag har packat massor, säkert glömt hälften. men nu har jag matsäck! och tydligen så är det på fetochfrodig avdelningen som jag hör hemma nu så det är väl lika bra att inte ens försöka. jag är lite bekymrad nu över att jag ska lämna bloggen ensam tillsammans med mickis i fyra dagar. den kommer inte få den kärlek den behöver om det fortsätter såhär!! fast samtidigt, vem behöver kärlek när det finns sånt här att titta på?


thomas sabo är back in town!

men vart har mickis tagit vägen? jag känner mig ensam och övergiven. naken, rädd och exposed!! du får ta tag i dig själv och producera kvinna jag kommer ju bli utbränd om jag ska driva den här bloggen all by myself! tur att inte vendela tänker lämna mig i sticket i alla fall:)

det är så dom ligger i psykologiboken

noras dans var fett bra! inte för att jag är tillräckligt kunnig för att över huvud taget kunna fatta någonting egentligen men jag tyckte dom såg coola ut så jag är nöjd! jag gick åt fel håll jag tror jag är den enda människan i världen som inte hittar till södra latin. och så har jag fått en huge knöl på halsen!! (inte lika stor som mickis körtelfeberknöl, men ändå, enorm!!) jag tror jag ska gå och lyssna lite på dom omänskliga ljuden i studion imorn.

men du vet han! han är utlänning, typ koran eller något.

någon dammsuger väldigt aggressivt över mitt huvud och jag försöker undvika att plugga. igår var trevligt och god mat och noreas pappa lekte privattaxi igen<3 nu ska jag lyssna lite på soluna och frederik och drömma mig tillbaka till pizza vid fontänen med ihopkrånglade ben som bord.

det är därför jag inte vågat gå ut som singel

ja den är ju inte vacker men jag tänkte att ombyte förnöjer så får vi väl se om mickis dödar mig när hon kikar in nästa gång. fast samtidigt jämfört med allt annat som visats tidigare på denna blogg så ska det väl inte vara någon större fara! vi är helt enkelt fabulous.


AKTA DIG FÖR ANDEN! eller var det en mås?

längesen sist! jag har spenderat tiden med att hänga med vänner, steka i eftermiddagssolen pluggapluggaplugga gå kvällspromenader träna gärnet gå på middagsdejter nostalgihandla skratta njuta av livet och allt detdär ni vet. och THANK GOD nu är det helg igen! bjussar på en bild dagen till ära



from tonight until the end of time

jag sitter i sängen med två täcken över mig och mitt huvud känns som ett stort ludd! känns lite väl magstarkt att ens resa sig upp för att hämta psykologiboken idag faktiskt. men gårdagen var lätt värt det!! Jag gillar att helt otippade människor helt plötsligt kan börja dansa TK-dansen med helt random människor. och att josefina har värsta superkondisen så hon kan springa hela vägen hem från hökis och prata i telefonen samtidigt utan att jag märker det. nu ska jag lyssna på stämmor på fronter och sen ska sooooova!

Det finns inga mål, men det finns sätt att ta sig dit

jag blev inte glad av att träna, jag blev bara ledsen i ögat istället. nu ska jag tröstäta jag skiter i den här jävla detoxen jag behöver godis!! och sen undrar jag vem som kunde vara så förbannat dum att komma på det här med klackskor?! och jobbiga konserter, ostämda gitarrer och a-lags satsning! jag tror jag ska döda mig själv lite och återuppstå som en glad och trevlig människa imorn. the one and only mannen i mitt liv<3

du gamla du fria du självögda nord

min dator låter lika mycket som en hårtork på högsta effekt,  men den bränner skivor! det går inte fort men den gör det. den har återgått till att vara the love of my life igen. och idag gott folk ska jag TRÄNA!!!:D men först ska jag äta kycklingkebab för första gången på flera veckor, seeyyaa

waiting for the glory days to come

 

hon äter gröt när hon sover

jag lyder michaelas råd: idag har vi suttit i kaffis, gått på onödiga lektioner, suttit i matsalen, kollat på projektredovisningar, suttit i matsalen lite till, repat utan större framgång, haft kläd/skoångest, åkt till farsta och istället för att mildra ångesten ökat den lite till (vem kom på att man inte kan ha converse till kavaj?!), missat trotoarkanter, INTE ätit på donken(!!), och ja det var väl typ allt för nu. fy bubblan vad tråkigt nu orkar jag inte sitta här mer!

jag skulle ge dig min sista skjorta

efter minst en kvarts funderande över vad i hela friden gjorde förra helgen kom vi på att vi måste skriva vad vi gör i bloggen, så igår var jag hos catrin och partajade och cyklade, fick blod på strumpbyxorna, spelade in en ASrolig film, (..eller?) och hade en fettojacka på mig, men gröna stora jackor matchar tydligen blont fluffigt hår? när jag vaknade upp i morse var det första jag hörde "What the hell happened yesterday?" och efter en låång frukost begav jag mig mot stan för att möta upp nana och det slutade med en jäkla massa krångliga omvägar. nu har jag pluggat väldigt lite och kvällen ska bestå av bio på dendär alternativa biografen på söder där det går typ två franska dokumentärer, och så den med matt damon! ..och det var det senaste dyngnet i kortfattad version.

var inte en fet jävla hippo!

och tiden rullar på som vanligt. valborg och dagen efter och sen idag har passerat utan någon sensationell händese förutom en; jag fick en komplimang av självaste martin rostkompost, snacka om att det är något man kan leva på ett tag! annars kan man skratta åt clownliknande umgänge, amerikanska sjömän, trendiga raggningsrepliker, nattliga joggingturer i liseberg, tvättstugedricka, 93or med bar överkropp, höga föräldrar, exploderande bussar, plattångsmaraton och utgångna hållplatser. jag längtar tills den 15 juni och alla dagar efter det när nora kommer finnas på lagom gångavstånd.

RSS 2.0