han hade så stor att jag ville ringa dig!!

jarrå. krigade upp i gryningen för att kirra ett par easytone. jävlar vad jag ska gå i dom! kommer få sharpnude 128as snyggaste häck till augusti. softade lite på blodcentralen. fick två blåmärken och ett paraply. åkte hem och gjorde storkok och bjöd på middag. och cola. och nötter. åkte in till stan för en öl i kvälllsolen. ok bra. nu ska jag glutta på film och somna tidigt. myyyyyys.


jag dejtar men du försöker ligga dig till en förlovning

guzzar och banditer, hallå i stugan! allt har gått i ett för min lilla själ senaste. har haft det världsbäst på gotland, firat fridas födelsedag, jobbat rumpan av mig, firat ettårsdag med babe, ölat, sovit för lite osv. men det är lugnt, för nu har det kommit till mig, jag är tillbaka! åh vilken härlig känsla.


softa hela dagen rocka klubben fram till kvart i fem

SHO. ligger i sängen atm. är för trött för att sova. har jobbat och shoppat och firat idag. alldeles för mycket grejer för en kis som jag. anyway, imorgon pyser jag till gotland på mina tre lediga dagar och jävlar vad glassigt det kommer bli! keep up the good spirit in da hoods sålänge. tjao!

borstar tänderna. VAD?

om du kan kolla på denhär tre gånger utan att börja skratta är vi inte kompisar.

alien vs. predator, någon??

åh det som gick så bra där ett tag! skyller på att nana har åkt till gotland, men nu jävlar bloggen, nu kör vi igen. är ni med mig?? klart ni är.
det har inte hänt så mycket sen sist egentligen, allting tycks ha rullat på. jag har varit sådär lagom social, softat, ölat, vinat, sett några sälar, sovit, firat MIDSOMMAR, varit avis på alla som är på peace, chillat, ätit... ja ni vet det vanliga. med en förändring. jag har nu påbörjat mitt lite mer mogna liv med att jobba heltid. och grabbar, detta är inget jag rekommenderar. låt mig bara säga att dagarna går otroligt sakta. för övrigt har jag knåpat ihop en lång jävla lista med saker som jag ska göra under sommaren för att bli en bättre människa (hej blondinbella!!) och tro det eller ej men det sitter redan en bock bakom att bli blodgivare. vuxenpoäng eller vaaad? woop wooop. nu ska jag käka upp min kyckling ala mickis och baka en frääsh kladdkaka så mor min blir glad på födelsedagen.
smell u l8r kidz!

RSS 2.0