guzzar och banditer!

idag är det onsdag, och imorgon är det torsdag, och sen är det fredag och sen är det lördag och sen är det söndag!! haha Norea är skön:)

jag är glad att jag har överlevt dagen, den var faktiskt inte så hemsk som onsdagar brukar vara! på biologin fick vi kolla på en film om däggdjur som iofs var det vidrigaste jag sett men ganska kul också, kängurur som gav varandra pungsparkar (det är meningen att ni ska dra på mungiporna lite nu). jag och frida tyckte det var fyndigt iaf;) och håll i er nu, på fysiken fick vi sluta tidigare! jag hade alltså en rast! heeelt otroligt. amazing. wow. plus att fysikprovet har blivit flyttat till nästa fredag så vi slipper ha både fysik och kemiprov på måndag.
ja, allt tyder ju på att detta är en toppendag, ända tills jag kommer hem och ska göra engelska och har glömt pappret i skåpet! fanfanfan. jag som aldrig glömmer saker. men vad gör det, jag har ju matten att roa mig med! och så kan jag ju nörda mig lite extra framför datorn:)

nu märkte jag att dethär inlägget bara blev massa babblande om plugg och det var ju inte så värst häftigt, men jag litar på att nana skriver nåt jättefränt lite senare för nu ska jag laga mat!;D






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0