bäbis under läppen

Hanna säger att alla coola bloggerskor sammanfattar året på bloggen så nu ska vi inte vara sämre än dom. På grund av lite minnesförluster så kommer kommer bara lite coola grejer från vårt år.

Året började med nyårsdagen. Sen blev det vår och då spelade mickis på bobby med linda, vi var på en cool fest på valborg, nana köpte sin älskade stålsträngade gitarr som för övrigt inte har något namn vilket gör mickis väldigt upprörd men det är i alla fall årets bästa köp. Vi var vid slussen och åt jÄttestoora glassar med kolasås och mickis grundade p!-uttrycket som sedan kom att användas även på t!. (jätteroligt tips: prova att säga st!op!p!a up!p! dig). Även crackhoe skapades denna vår. Mickis bodde i sin hatt och nana klippte lugg och det var också då mickis resa till att bli blondin började. Vi tog turer till stan för att prova fula solglasögon och lyssnade på veronica maggio i regnet. vi tog en cykeltur runt hela staden och mickis invigde fiskmåsklänningen som kom att bli sommarens mest använda plagg. typ.

Sen blev det sommar och east och skolavslutning och vi var hemma hos frida och mickis såg ut som ett anus fast fridas mamma var värre. Nana spelade eken cup och blev lerig. det finns det fina bilder på. Sen tog vi båten över till gotland tillsammans med linda och frida. Där åt vi och solade och dansade runt en midsommarstång och åt lite till och shoppade i visby och promenerade runt i röda stövlar bland bönderna. Sen åkte alla hem förutom nana som blev lämnad kvar med sin familj. Mickis drog till stoffes land och åkte båt och lärde sig att koka potatis. Sen hängde hon mest i tyresö. Nu kallade mickis mig anus!!! Sen kom nana hem och mickis åkte till grekland med familjen och där var det sol och bad och tio coola fester varje kväll. Nana åkte till partille för att spela handboll och dog nästan av värmeslag. Mickis kom hem två dagar efter nana, brun som en pepparkaka (läs: röd som en kräfta) och det blev party med kycklingkebab at nana's place. Nana drog till gotland igen och mickis åkte till flen med hanna och tog en dagsutflykt till kolmården. Där fanns det många fina djur och hanna var på tok för hungrig på vägen hem! Om det är någon som inte är bekant med detta så kan vi meddela att hanna får killsymptom när hon blir hungrig. Nana var ocool på gotland och pratade jättemycket i telefon med mickis (och några andra människor) hela dagarna. Mickis levde loppan i stockholm innan hon återvände till gotland, denna gången tillsammans med stoffe. Vi hade vattenkrig med vattenslangar och hinkar och spelade minigolf som mickis faktiskt vann (väldigt viktigt!!). Vi åt pizza och gick till biblioteket eftersom att vissa somliga har vissa speciella behov som uttrycks högt och tydligt. Sen tog dom båten hem och lämnade nana ensam åt sitt öde och mickis gick till toaletten för att fördriva tiden. Mickis fick körtelfeber här omkring någonstans, ännu lite oklart när och började jobba. Hon hade en HUGE knöl på halsen! Sen var sommaren i princip slut och nana kom äntligen hem till stockholm igen. Och skolan började. Vi tog med oss linda, frida, bobo och niklas till lisö och missade bussen och grillade utanför brandstationen i spångbro. Vi låg i sängskåpet och pratade tills vi sluddrade och massa andra roliga saker fast vi minns inte riktigt vad.

Och det blev höst. Höst är deprimerande. Vi blev psykiskt labila, utbrända och gick in i väggen, eller nåt. Hösten spenderades framför spotify på nätterna och sovandes i skolan på dagarna och hos nana på kvällarna. Vi tog promenader, gjorde bort oss i södertälje, spelade in för många videobloggar, bakade lussebullar, fikade, spelade på bobby, var på Winnerbäck, barhäng på glidiga stolar innan melissa horn, åkt bil lyssnandes på förskräcklig musik och käkat på donken (ceasarsallad såklart). Vi har varit på massa bio och nana tog ut sin tandställning och kunde inte säga sekt. Det blev vinter och helt plötsligt när mickis klev utanför dörren med upprullade chinos och tygskor var det snö ute. Nana förfrös rumpan andra gången hon var på winnerbäck. Det har inhadlats massa rutiga saker. Skolan tog slut och vi åkte till lisö ännu en gång (ska vi ta en macka eller?). Vi har skrattat fruktansvärt mycket åt störda grejer och roliga saker som tex. bäbisen under läppen, ankan i spottdammen, dingelidong och marias skönsång. Och massa massa fler saker men nu orkar vi inte skriva  mer. Det här måste vara bloggens längsta inlägg så ni får vara nöjda ändå. Vi lägger in bilder när vi orkar för vi har blivit fetton. Over and out.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Killsymptom? Vad betyder det? Känner mig naken,rädd och exposed när jag läser det...Men jag är väldigt glad över att någon lyssnar på mina bra tips:D

2010-01-06 @ 19:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0